Boom statīvi - Manfrotto Virtual Reality Aluminium Extension Boom MBOOMAVR - ātri pasūtīt no ražotāja

VR vidējā alumīnija pagarinājuma statīvs ir izgatavots no viegla un izturīga alumīnija. Tā 4 sekcijas ļauj sasniegt līdz pat 2 metru augstumu un aizvērtā stāvoklī ir tikai 61 cm garas, tāpēc šo modeli ir viegli pārnēsāt 360° filmēšanas laikā. Tā maksimālais vertikālais pagarinājums ir līdz 1,5 kg smags.

Manfrotto Virtual Reality Aluminium Extension Boom MBOOMAVR

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

11545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

48981
MBOOMAVR
8024221668995
Manfrotto

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Staba augšpusē ir dubults maināms stiprinājums: vienkārši pieskrūvējot augšējo disku, lietotāji var viegli un ātri pārslēgties no 1" uz 3/8" ārējo stiprinājumu atkarībā no tā, kādu 360° ierīci viņi vēlas izmantot uz strēles.

Ar ergonomisku gumijas rokturi, spēcīgo un uzticamo M-lock mehānismu, kas ir ātri un viegli lietojams. Pateicoties zem tā esošajam 3/8" sievišķajam stiprinājumam, šis modelis ir lieliski kombinējams arManfrotto VR Big Aluminium Base, kas piemērots gan uzņemšanai telpās, gan ārā.

Tas ir ideāli piemērots tūrismam, festivāliem, apsekojumiem, būvniecības plānošanai un daudziem citiem lietojumiem. Tas nodrošina jaunu, aizraujošu skatu uz ievērojamiem objektiem un ainavām lielā augstumā.

The VR Medium Aluminium Extension Boom is made of lightweight, resistant aluminium. Its 4 sections enable it to reach up to 2 meters high, and to be only 61cm when closed, making this model easy to carry on 360° shoots. It holds up to 1,5kg in its maximum vertical extension. The pole has a double interchangeable attachment on top: by simply screwing the upper disc, users can easily and rapidly switch from a 1" to a 3/8" male attachment, according to the type of 360° device they want to use on top of the boom. Featuring an ergonomic rubber grip, its strong and reliable M-lock mechanisms is fast and easy to operate. Thanks to a 3/8" female attachment underneath it, this model combines perfectly with theManfrotto VR Big Aluminium Base, for both indoor and outdoor shooting. It is ideal for tourism, festivals, surveys, construction planning, and many other applications. It provides a new, exciting perspective on landmarks and landscapes at elevated heights.

Produkta veidsBoom stand
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock