Atmiņas kartes - TRANSCEND SSD370S 512GB 2.5 SATA3 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Jaunas veiktspējas robežvērtības ar lasīšanas ātrumu līdz 525 MB/s (3500x).
  • Uzņem augstākās kvalitātes 4K un augstākas kvalitātes video, izmantojot nākamās paaudzes kinematogrāfijas klases videokameras.
  • Nodrošina ātrdarbīgu failu pārsūtīšanu, lai ievērojami paātrinātu darba plūsmu
  • Ietver lejupielādējamu Image Rescue® programmatūru, kas ļauj atjaunot lielāko daļu fotoattēlu un atlasītus video failus.
  • Atbalsta ekspertu atbalstsport un ierobežota mūža garantija

LEXAR PRO 3500X CFAST (VPG-130) R525/W445 512GB

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

88945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

22498
LC512CRBNA3500
0843367111138
Lexar

Jauns

02.05 - 09.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 10.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 10.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 09.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
889.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jauni ātruma sliekšņi kinofilmu 4K un augstākas kvalitātes video uzņemšanai Lexar® Professional 3500x CFast™ 2.0 karte Lexar® Professional 3500x CFast™ 2.0 karte, kas ir izstrādāta, lai apmierinātu mūsdienu labāko satura novatoru stingrās prasības, nodrošina jaunus ātruma sliekšņus un lielas ietilpības iespējas, lai viegli uzņemtu augstākās kvalitātes 4K un augstākas kvalitātes video. Un ar lasīšanas ātrumu līdz pat 525 MB/s karte ievērojami paātrina pēcapstrādes darba plūsmu.

Apgaismojums. Atmiņas karte. Darbība. Neatkarīgi no tā, vai filmējat apraides kvalitātes videoklipus, profesionālās līgas pieskārienus vai pilnmetrāžas kinolentes, mūsdienu operatoriem, filmu veidotājiem un satura veidotājiem ir nepieciešama karte, kas nodrošina kvalitāti, kāda tiek sagaidīta augstākajā kinematogrāfijas līmenī.

Jaudīga ātrdarbīga uzņemšana un pārsūtīšana. Kartes ātrgaitas veiktspēja maksimāli palielina nākamās paaudzes kinokameru iespējas, ļaujot uzņemt augstākās kvalitātes RAW, ProRes un 4K video un vēl augstākas kvalitātes video. Un ar nozarē vadošo lasīšanas datu pārsūtīšanas ātrumu līdz 525 MB/s jūs ātri varēsiet veikt pēcapstrādes darbus.

Ierakstiet ilgāk ar lieljaudas opcijām. Karte tiek piedāvāta lieljaudas opcijās, lai apmierinātu profesionāļu prasības uzņemt daudz materiālu un turpināt filmēšanu. Tādējādi no pirmā kadra uzņemšanas līdz pat pēcapstrādei jums būs pieejams nepieciešamais ātrums un vieta, lai uzņemtu augstākās kinokvalitātes video savam nākamajam šedevram.

Paredzēts 4K videokamerām. Karte ir izstrādāta, lai atbilstu to kameru intensīvajām prasībām, kas spēj uzņemt 4K video un vairāk. Tā ir izstrādāta tā, lai būtu saderīga ar lielāko daļu 4K videokameru.

Atjaunojiet failus ar Image Rescue^®^ programmatūru. Visām Professional līnijas atmiņas kartēm ir iekļauta Image Rescue^®^^ programmatūras versijas mūža kopija. Image Rescue atgūst lielāko daļu fotoattēlu un atlasītu video failu, pat ja tie ir izdzēsti vai karte ir bojāta. Programmatūra ir pieejama bezmaksas lejupielādei, iegādājoties karti.

Produkta veidsAtmiņas kartes
Ietilpība512GB
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse