ChestStrapTelesin(GP-UCS-001)

Uzņemiet vēl labākus kadrus dažādu sporta aktivitāšu vai āra piedzīvojumu laikā ar TELESIN krūšu stiprinājuma siksnu. Tas ir ideāls risinājums, lai iegūtu stabilus un aizraujošus ierakstus. Neatkarīgi no tā, vai esat ekstrēmo sporta veidu entuziasts, ceļotājs vai vienkārši mīlat iemūžināt skaistus mirkļus, šī siksna nodrošinās neaizmirstamus piedzīvojumus.

Telesin krūšu siksna (GP-UCS-001) GP-UCS-001

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

1145 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

20472
GP-UCS-001
6974944461422
TELESIN

Jauns

01.05 - 12.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 14.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 14.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 12.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pielāgots jūsu vajadzībām

TELESIN krūšu stiprinājuma siksna ir izstrādāta, ņemot vērā lietotāja komfortu un individuālās vajadzības. Pateicoties augstas kvalitātes materiāliem un četrām sprādzēm, lietotāji var pielāgot tās izmēru, lai tā perfekti pieguļ krūtīm. Pareiza pielaikošana nodrošina stabilitāti un komfortu ierakstīšanas laikā.

Ātra un vienkārša uzstādīšana

Komplektā iekļautā J formas sprādze ļauj ātri un viegli noņemt siksnu. Tas nozīmē, ka lietotāji var ātri noņemt kameru, kad viņi pabeidz ierakstīšanu vai kad tiem ir nepieciešama piekļuve kamerai. Tas ir ērts un praktisks risinājums aktīviem filmētājiem.

Daudzpusība un savietojamība

Siksnas ir saderīgas ar daudziem darbības kameru zīmoliem, tostarp GoPro, DJI un citiem. Izmantojot atbilstošu adapteri, varat piestiprināt arī panorāmas kameras un viedtālruņus. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no jūsu aprīkojuma varat izmantot šo siksnu, lai uzņemtu neticamus kadrus.

Stabilitāte un labāka perspektīva

Izmantojot TELESIN krūšu stiprinājuma siksnu, lietotāji iegūst lielāku stabilitāti un zemāku perspektīvu. Tas ir ļoti svarīgi, lai iemūžinātu darbību ar aizraujošu efektu. Neatkarīgi no tā, vai braucat ar kalnu velosipēdu, kāpjat klintīs vai nirstat zem ūdens, šī siksna palīdzēs jums iemūžināt katru mirkli vislabākajā iespējamajā veidā.

Viegla un ērta

TELESIN krūšu stiprinājuma siksna ir viegla un ērta valkāšanai, ļaujot neierobežoti kustēties. Jūs varat izpētīt pasauli un uzņemt pārsteidzošus fotoattēlus un videoklipus, neuztraucoties par diskomfortu. Siksna var noturēt līdz 300 g, ļaujot jums piestiprināt dažādas kameras un piederumus.

Iepakojuma saturs:

  • Krūšu siksna x 1
  • Bloķēšanas skrūve x 1
  • Pagarinājums x 1
  • J veida sprādze x 1
Produkta veidsSporta kameru aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse