DJI Inspire 3 drone Enterprise 8K 75fps ProRes RAW Full-frame DL-Mount

  • X9-8K Air pilna kadra 3 asu Gimbal
  • 8K25 CinemaDNG vai 8K75 Apple ProRES
  • CineCore 3.0 attēlu apstrāde
  • Centimetru līmeņa RTK pozicionēšana
  • 1/1,8" FVP kamera ar 161° DFOV
  • Spotlight Pro Objekta izsekošana
  • Daudzvirzienu šķēršļu novēršana
  • Vadība līdz 9,3 jūdžu attālumam, izmantojot O3 Pro
  • Lidojuma ātrums līdz 58,4 mph
  • RC Plus tālvadības pults ar 7" 1200 litru displeju
Product Video
 
 

DJI Inspire 3 drone Enterprise 8K 75fps ProRes RAW Full-frame DL-Mount

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

1499945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 15 - 28 darba dienas

54831
CP.IN.00000024.01
6941565948625
DJI

Jauns

18.05 - 24.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
19.05 - 25.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
19.05 - 25.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
18.05 - 24.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
14999.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Uzlabojot daudzus Inspire 2 aspektus, DJI Inspire 3 drons iet kopsolī ar filmu un televīzijas producentu sasniegumiem un vajadzībām, ļaujot filmu veidotājiem uzņemt radošus un satriecošus rezultātus. Tas sākas ar X9-8K Air - 8K, pilna kadra, 3 asu kardāna kameru, kas īpaši izstrādāta Inspire 3. Tā pievienojas jaunajai 1/1,8" FPV kamerai ar divreiz lielāku DFOV nekā Inspire 2. Kopā tās palīdz uzņemt profesionālus kadrus un sarežģītus kadrus, pateicoties pielāgojamai šķēršļu novēršanas sistēmai, iebūvētai RTK precizitātei centimetru līmenī un izsekošanas risinājumiem, kas nodrošina precīzus un atkārtojamus kadrus.

8K X9-8K Air Gimbal

Inspire 3 sirds ir īpaši konstruēts X9-8K Air kardāns, kas izmanto CineCore 3.0, DJI jaunāko attēlu apstrādes sistēmu, lai iekšēji ierakstītu līdz 8K25 CinemaDNG video vai 8K75 Apple ProRes RAW video, kas atbilst profesionālu filmu un televīzijas darbu vajadzībām. Uzņemtie kadri saglabā reālistisku tekstūru, kas ir tuva cilvēka acīm redzamajam, nodrošinot pietiekami daudz vietas vizuālo efektu pievienošanai un krāsu gradācijai. Sarežģīti apgaismojuma avoti tiek atbalstīti ar 14 pieturzīmju dinamisko diapazonu un DJI kino krāsu sistēmas DJI cinema Color System autentiskuma izmantošanu, ierakstot visu, sākot no pilsētas ainavām līdz dažādiem ādas toņiem. Papildu funkcijas:
  • 8K75 Apple ProRes RAW video
  • S&Q režīms: Līdz pilna kadra 4K120 ProRes RAW bez apgriešanas.
  • Dual Native ISO pie pilna kadra 30 kadriem sekundē un mazāk
  • EI 800/4000 pie 24 kadriem sekundē filmu uzņemšanai
  • EI 320/1600 virs 30 kadriem sekundē EI 320/1600 komerciālai un TV filmēšanai
  • 14 pieturpunktu dinamiskais diapazons bagātīgu spilgtumu un ēnu uzņemšanai sarežģītos apgaismojuma scenārijos un plašākām iespējām rediģēšanas laikā
  • DJI Cinema Color System (DCCS): Uzlabotā DCCS saglabā autentiskas krāsas dabiskā un pilsētvides vidē, kā arī ādas toņus dažādos apgaismojuma apstākļos, un tā palīdz vieglāk saskaņot X9-8K Air krāsas ar uz zemes esošajām kamerām.

FPV kamera

Jaunā 1/1,8" FPV kamera, kas dubulto Inspire 2 DFOV leņķi līdz 161°, ļauj pilotiem iegūt īpaši plašu pirmās personas skatu uz to, ko drons redz lidojuma laikā. Kamera atbalsta tiešraides pārraidi ar izšķirtspēju 1080p60 un nodrošina lielu 3 μm pikseļu izmēru. Lielāki pikseļi nodrošina labāku gaismas uztveršanu, lai uzlabotu nakts redzamību un drošāku FPV lidojumu vājā apgaismojumā.
Centimetru līmeņa RTK pozicionēšana
Pateicoties Inspire 3 korpusā iebūvētajām RTK antenām, piloti var izmantot centimetru precizitāti, ko parasti izmanto arhitektūrā un mērniecībā, lai ar DJI Waypoint Pro palīdzību droši veiktu atkārtotus lidojumus sarežģītos maršrutos. RTK antenas darbojas kopā ar trīs veidu GNSS (GPS, BeiDou un Galileo) un divfrekvenču pozicionēšanu. Piloti var izvēlēties aktivizēt RTK tīklu, izmantojot RC Plus interneta savienojumu, lai pieslēgtos NTRIP serverim, vai uzstādīt papildu D-RTK 2 mobilo staciju bez papildu moduļu uzstādīšanas.
Waypoint Pro
Šī funkcija ietver plašu iestatījumu klāstu, tostarp atkārtojamus maršrutus un 3D Dolly, ļaujot filmu veidotājiem izmantot RTK pozicionēšanas priekšrocības, lai vieglāk atkārtotu un uzņemtu ļoti sarežģītas ainas.
  • Atkārtojamie maršruti: Inspire 2 var automātiski veikt lidojumus pa vienu un to pašu maršrutu, saglabājot visus iepriekš iestatītos parametrus, piemēram, augstumu, ātrumu, kardāna leņķi un kameras iestatījumus. Tas palīdz veikt sarežģītus vienreizējus kadrus un lidot identiskus maršrutus dažādos dienas laikos, lai uzņemtu pārejas kadrus.
  • 3D Dolly: imitējiet filmēšanu ar celtni, kabeļkameru vai lelli, izmantojot papildu elastību, ko var nodrošināt filmēšana no gaisa. Varat saplānot lelles maršrutu un pēc tam pārvietot dronu Inspire 3 uz priekšu un atpakaļ pa to, pielāgojot ātrumu, kardāna leņķi un citus parametrus pēc vajadzības.

Spotlight Pro

Ar uzlabotiem mašīnmācīšanās algoritmiem Inspire 3 var izmantot Spotlight Pro, lai ar lielāku precizitāti automatizētu objektu atpazīšanu un bloķēšanu gan cilvēkiem, gan transportlīdzekļiem. Izvēlieties vienu no sekošanas vai brīvā režīma iespējām, lai uzņemtu ainu.
  • Sekošanas režīms: Šajā režīmā drons un kardāns nofiksē objektu un orientējas uz to vienā virzienā, tādējādi ļaujot vieglāk uzņemt kadrus, kas uzņemti riņķojot.
  • Brīvs režīms: Izmantojot kardāna 360° pagrieziena iespēju, kardāns var palikt fiksēts objektā, kamēr pilots izmanto FPV kameru, lai pārbaudītu apkārtni un kontrolētu lidojuma maršrutu.

Daudzvirzienu izvairīšanās no šķēršļiem

Lai palīdzētu nodrošināt Inspire 3 un apkārtējo personu drošību filmēšanas laikā, DJI ir iestrādāti deviņi vizuālie sensori, kas ļauj noteikt šķēršļus visos virzienos. Tas ietver 360° horizontālo, augšupvērsto un lejupvērsto pārklājumu, kā arī dziļumu uz leju uztverošu ToF sensoru. Katrai no četrām nolaišanās rokām ir piestiprināta "zivs acs" kamera. Kad tās ir paceltas, var izvairīties no šķēršļiem no gaisa kuģa korpusa, bet, kad tās ir nolaistas, jūs iegūstat horizontālu šķēršļu uztveršanu.

Inspire 3 piedāvātā jaunā funkcija ir iespēja pielāgot šķēršļu novēršanu. Tādējādi filmu veidotāji var neatkarīgi ieslēgt vai izslēgt horizontālo, augšupejošu vai lejupejošu sensoru. Tas ļauj pilotiem lidot tuvāk objektiem, veicot sarežģītus un radošus manevrus bez automātiskas izvairīšanās no šķēršļiem, kas sabojā kadru. Joprojām ir iespēja manuāli iestatīt attālumu, kur Inspire 3 sniegs skaņas brīdinājuma signālu, ja pietuvosieties pārāk tuvu, un jūs vienmēr varēsiet redzēt objekta attālumus kontroliera displejā.

O3 Pro

O3 Pro ir paaudžu lēciens attāluma, video aiztures un stabilitātes ziņā, salīdzinot ar Inspire 2. Izmantojot DJI O3 Pro video pārraides un vadības sistēmu, Inspire 3 piloti var izbaudīt maksimālo vadības attālumu 9,3 jūdzes vienas vadības režīmā vai līdz 7,5 jūdzēm dubultās vadības režīmā. Gan 8K kardāns, gan FPV var nodrošināt 1080p90 tiešraidi ar mazu 90 ms latentumu, un pirmo reizi filmu veidotāji var nodrošināt 4K30 vai 1080p60 tiešraidi līdz pat 3,1 jūdzes attālumā.

DJI RC Plus

Papildus klasiskajām pilotēšanas vadības ierīcēm ar iebūvētām pogām un ciparnīcām RC Plus 7" displejs darbojas ar DJI Pilot 2 lietotni, lai pievienotu tiešraides video plūsmu un telemetriju, piemēram, kameras ekspozīciju, video specifikācijas, fokusa attālumu un kardāna leņķi. Displejs nodrošina 1200 nitu spilgtumu, tāpēc tas ir piemērots skatīšanai ārpus telpām.

Lai dalītos tiešraides video plūsmā ar citiem filmēšanas laukumā, varat izmantot iebūvēto HDMI izeju, lai savienotu kontrolieri ar papildu monitoru. Ar vienu akumulatora uzlādi tas var darboties līdz 3,3 stundām, un, lai pagarinātu akumulatora darbības laiku, tas atbalsta karsto nomaiņu. Ja lidojat ilgstoši, komplektā iekļautā siksna un jostas balsts palīdz padarīt pilotēšanu ērtāku.

Dubultā vadība ar neatkarīgām saitēm

Atšķirībā no Inspire 2 primārās un sekundārās vadības saites nav saistītas. Tas nozīmē, ka divi tālvadības pultis var darboties neatkarīgi, nodrošinot katram operatoram tiešraidi un iespēju atrasties dažādās fiziskās pozīcijās. Turklāt, ja pilots zaudē signālu, kardāna operators var pārņemt vadību, lai droši nosēdinātu dronu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka otra tālvadības pults nav obligāta un nav iekļauta komplektācijā.

Paplašināmā DJI PRO ekosistēma

Pat ar DJI Inspire 3 iespaidīgajām kinematogrāfijas iespējām piloti un kardāna operatori var vēl vairāk paplašināt drona veiktspēju, izmantojot papildu DL Mount objektīvus un DJI PRO ekosistēmas piederumus un funkcijas.
  • DJI High-Bright Remote Monitor var izmantot kā otru kontrolieri, lai saņemtu tiešraidi vai kontrolētu kardānu un fokusu.
  • DJI Three-Channel Follow Focus izmanto O3 Pro sistēmu ar High-Bright Remote Monitor, lai pārraidītu vadības signālus uz Inspire 3. Tas ļauj fokusa vilcējam precīzi sasniegt attālinātu fokusēšanu un bezpakāpju apertūras regulēšanu
  • DJI Master Wheels darbojas ar High-Bright Remote Monitor, lai nodrošinātu kardāna vadību
  • DJI Transmission atbalsta neierobežotu skaitu tālvadības monitoru, RC Plus pieslēdzot DJI video raidītājam ar apraides režīmu.

TB51 divu bateriju sistēma

Komplektācijā ir iekļautas sešas TB51 baterijas ar uzlādes mezglu, lai maksimāli pagarinātu lidojuma laiku. Katrs mazo un vieglo TB51 bateriju pāris nodrošina 28 minūšu lidojuma laiku un atbalsta karsto nomaiņu, lai Inspire 3 varētu ievietot svaigas baterijas, tādējādi samazinot dīkstāves laiku. Inteliģentajām lidojuma baterijām ir arī automātiska sildīšanas funkcija, lai saglabātu lidojuma veiktspēju zem 64°F. Izmantojiet komplektā iekļauto salokāmo uzlādes centru, lai pārliecinātos, ka visas baterijas ir gatavas darbam. Tajā var ievietot līdz pat astoņām baterijām, ātrās uzlādes režīmā divas uzlādējot līdz 90 % tikai 35 minūtēs, bet visas astoņas - līdz 100 % tikai 160 minūtēs.

1 TB PROSSD

Uzņemiet kadrus komplektā iekļautajā 1 TB PROSSD diskā un viegli pārsūtiet tos uz datoru, izmantojot tikai komplektā iekļauto USB-C datu kabeli. Ātri apskatiet uzņemtos kadrus, pateicoties maksimālajam 900 Mb/s lasīšanas ātrumam.

Korpuss ar ratiņiem

Droši nogādājiet Inspire 3 un piederumus uz komplekta, izmantojot komplektā iekļauto ratiņu futrālīti. Izvelkams rokturis, divi sānu rokturi un četri 360° riteņi atvieglo transportēšanu. Komplektā ir iekļautas divas numurētas slēdzenes, lai droši nostiprinātu somas saturu. Futrālis ir paredzēts šādām detaļām:
  • Inspire 3
  • X9-8K kardāna kamerai
  • Divi RC Plus tālvadības pultis (viens iekļauts komplektā)
  • Četri (pēc izvēles) objektīvi
  • 12 lidojuma baterijas (sešas iekļautas komplektā)
  • Divi akumulatoru uzlādes mezgli (viens iekļauts komplektā)
  • Trīs propelleru komplekti un citi

Daudzkameru sinhronizācija ar laika kodu

Izmantojot 3,5 mm pieslēgvietu, varat sinhronizēt laika kodus starp iekārtām gaisā un uz zemes. Tas palīdz filmu veidotājiem vienkāršot montāžas procesu.

Divu antenu orientācija

Priekšpusē un aizmugurē iebūvētajām sakrautajām keramiskajām antenām ir pretmagnētiskās iejaukšanās spēja, lai uzlabotu lidojuma precizitāti un drošību.

Komplektācijā

  • DJI Inspire 3 drons
  • RC Plus
  • 6 x TB51 inteliģentā baterija
  • TB51 inteliģentā akumulatora uzlādes mezgls
  • 7 x TB51 Intelligent Battery Charging Hub AC kabelis
  • TB51 Intelligent Battery Paired Batteries uzlīme
  • 3 x salokāmu ātrās atbrīvošanas propelleru pāris
  • 2 x Gimbal gumijas amortizators
  • PROSSD 1TB
  • Koferis ratiņiem
  • USB-C ātrgaitas datu kabelis
  • Datu kabelis no USB-C uz USB-A
  • RC Plus siksna
  • RC Plus jostas stiprinājums
  • Zenmuse X9-8K Air Gimbal kamera
  • Zenmuse X9-8K Air Gimbal kameras futrālis
  • Objektīva vāciņš ar DL stiprinājumu
  • X9 Gimbal bāzes vāciņš
  • Objektīva somiņa (18/24/35/50 mm)
  • Skrūvgriezis ar divām galviņām
  • Ierobežota 2 gadu ražotāja garantija (PROSSD 1TB)
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija (dronam, kamerai, uzlādes centram & korpusam)
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija (1 gads & mazāk nekā 200 uzlādes cikli)
  • Ierobežota 3 mēnešu ražotāja garantija (citiem piederumiem, izņemot propellerus)
Produkta veidsDrons
ModelisDJI Inspire 3
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse