Foto filmiņas - B&W Negatīvā filma Berlīnes kino ISO 400/120 - perc šodien veikalā un ar piegādi

Ar šo reto melnbalto kinofilmu iemūžiniet dzīves nenotveramākos mirkļus mūžīgā melnbaltā valdzinājumā. Berlin Kino ir Lomography jaunākā melnbaltā "kinolente", un tās pamatā ir vācu ORWO N74 Plus melnbaltās filmas emulsijas versija.

B&W Negatīvā filma Berlīnes kino ISO 400/120

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

1995 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

55002
9007710004350

Jauns

03.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
04.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Jauna melnā & baltā plēve bezlaika kinematogrāfiskiem attēliem

Iedvesmojoties no jaunā vācu kino, kas 20. gadsimta 60. gados izplatījās Berlīnē, šī filma ir iegūta no kinolentes ruļļa, ko ražojis leģendārs vācu uzņēmums, kas mainīja kino seju kopš 20. gadsimta 90. gadu sākuma. Sākotnēji tā tika izmantota noskaņu melnbalto filmu uzņemšanai, un tās krāšņie melnbaltie toņi piešķir kino ainām pārlaicīgu efektu.

Filma, kas paplašina melnbaltās filmas iespējas

Šī panhromatiskā emulsija ir unikāla ar savu augsto dinamisko diapazonu un spēju radīt atšķirīgus, bet vienlīdz satriecošus rezultātus, izmantojot dažādus filtrus un attīstīšanas procesus, un tā ir tukšs audekls jūsu radošumam. Šīs filmas pamatjutība ir ISO 400 (27°C). Tomēr, pateicoties tās iespaidīgajam diapazonam, jūs varat palielināt ISO līdz 800, 1600 vai 3200, saglabājot iespaidīgu tonālo diapazonu un detalizāciju. Iemūžiniet kustībā esošo ielu krāšņo skaistumu vai arī dodieties uz studiju, lai bez piepūles uzņemtu elegantus redakcionālus attēlus, kas piepildīti ar maigu fokusu un smalku kontrastu.

Izstrādājiet savus darbus

Šo emulsiju var attīstīt gan laboratorijā, gan mājās, izmantojot standarta melnbalto procesu. Lai attīstītu mājās, lūdzu, skatiet mūsu attīstīšanas tabulu zemāk. Šīs filmas standarta uzglabāšanas temperatūra ir 20 °C, bet ilgstošai uzglabāšanai Lomography iesaka šo filmu uzglabāt temperatūrā zem 10 °C. Filmas ilgstoša eksponēšana temperatūrā virs 20°C ietekmē tās darbību.

  • Kodak D-76

    Standarta/ vispārējiem lietojumiem Lomography iesaka izmantot attīstītāju, piemēram, Kodak D-76. Tas ļauj iegūt attēlus ar mērenu graudu lielumu un lielisku kontrastu, kas nodrošina krāšņus rezultātus, bez nepieciešamības veikt jebkādas papildu manipulācijas.

  • Kodak HC-110

    Ja nepieciešama visaugstākā elastības pakāpe, Lomography iesaka izmantot tādu attīstītāju kā Kodak HC-110. Tas attēlus atveido ar pilnīgu ēnu detalizāciju, mērenu graudainību un plašu dinamisko diapazonu, saglabājot visas detaļas, kas nepieciešamas jūsu fotoprojektam.

  • Ilford Ilfosol-3

    Ja jūsu prioritāte ir asums vai augsta optiskā precizitāte, Lomography iesaka izmantot Ilford Ilfosol-3. Tas nodrošina smalku graudainību un lielisku asumu, kas ir ideāli piemērots drukāšanai un palielināšanai, vienlaikus nodrošinot labu kontrastu un ēnu detalizāciju.

  • Reverss

    Ja meklējat unikālu attīstīšanas procesu, maksimālu melnumu (Dmax) un uzlabotas skenēšanas iespējas, Lomography iesaka izmēģināt reversēšanas procesu un pārvērst negatīvus pozitīvos. Šim procesam mēs iesakām izmantot Fomapan R100 Reversal Kit.

Produkta veidsMelnbaltās filmiņas
Filmiņas izmērs120mm vidējā formāta
ISO jutība400
Filmiņas tipsMelnbaltā

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība