Walimex pro paper background 2,72x10m, chroma green

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

7145 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

42453
4056929230703
Walimex

Jauns

07.05 - 19.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
08.05 - 21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.05 - 19.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Fona papīrs profesionālai lietošanai fotostudijās
  • Papīra biezums: apm. 160 g/m², krāsa: zaļa hroma
  • Izcila kvalitāte un izturība
  • Virsma ar zemu atstarošanos
  • Augsts krāsu piesātinājums
  • Ideāli piemērots hroma ievadīšanai
  • Krāsu displejs var atšķirties no sākotnējā krāsu toņa atkarībā no monitora iestatījuma


Profesionāls fona papīrs studijām
Walimex pro fona papīram ir virsma bez atstarošanas, un tāpēc tas ir ideāli piemērots profesionālai lietošanai fotostudijās. Fona papīrs, kura biezums ir 160 g/m², ir izturīgs un ideāli piemērots ikdienas lietošanai. Katrs fona papīrs ir uz stingra kartona velmēšanas serdes, kas saglabā studijas fona papīru gludu un neliecas un nesaslīd. Transportēšanai gali ir aizsargāti ar transportēšanas aizsardzību.

Chroma Keying vai Color Keying
Pamatkrāsas dēļ fons ir ideāli piemērots arī hroma. taustiņu ievadīšana, ko parasti sauc par zilo ekrānu vai zaļo ekrānu — atkarībā no krāsas. Fona krāsa ir neparasta krāsa cilvēkiem, mēbelēm un apģērbam, un to izmanto, lai uzņemtajam attēlam piešķirtu alfa kanālu. Alfa kanāls nosaka katra pikseļa caurspīdīgumu. Īsāk sakot, dators var automātiski atpazīt fonu pēc tā krāsas. Pēc tam atbilstošajiem pikseļiem var piešķirt pilnīgu caurspīdīgumu, noņemot fonu no attēla. Šādā veidā atbrīvotās zonas pēc tam var aizstāt ar jebkuru citu fonu. Izmantojot fonu krāsu ievadīšanai, lūdzu, ņemiet vērā, ka motīvam nav tādas pašas vai līdzīgas krāsas kā fonam un ka fons tiek izgaismots pēc iespējas vienmērīgāk.

Fona krājums. ilgstošai lietošanai
Pēc lietošanas fona papīru var uzritināt atpakaļ uz izturīgās rullējošās serdes. Ja fona papīrs pēc ilgāka lietošanas perioda vairs nav pieņemams, izlietoto daļu var vienkārši nogriezt un atritināt svaigu papīru.
Lai aizsargātu fona papīru, ieteicams nosvērt apakšējo galu. tas no plīsuma. Walimex pro magnētiskā svara lente, Art. 22480, ir ideāli piemērots šim nolūkam.

Produkta veidsStudijas foni
Fona veidsRullis
Fona platums2.6m - 3.0m
Fona izmērs, m2.72x10
KrāsaZaļa (chromakey)
MateriālsPapīra

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse