FotoproAK66i-SpeedyvideotripodwithMH-6AProhead-black

Fotopro AK66 i-Speedy ar MH-6A Pro galvu ir funkcionāls video statīvs, kas aprīkots ar pusautomātisku tūlītējas izvēršanas sistēmu. Vienkārši pagrieziet gredzenu, iestatiet augstumu, bloķējiet i.... gatavs. Papildu regulēšanu nodrošina aproces, kas vainago katras sekcijas galu. Inovatīvā MH-6A Pro galva ļauj mainīt kameras pozīciju no horizontālas uz vertikālu vienas sekundes laikā.

Fotopro AK66 i-Speedy video statīvs ar galvu MH-6A Pro - melns

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

28944 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 2 vienības

26466
AK 66
0694432636138
Fotopro

Jauns

16.05 - 30.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
17.05 - 31.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
17.05 - 31.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
16.05 - 30.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
289.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Fotopro AK66 i-Speedy ar galvu MH-6A Pro ir funkcionāls video statīvs, kas aprīkots ar pusautomātisku tūlītējas izvēršanas sistēmu. Vienkārši pagrieziet gredzenu, iestatiet augstumu, bloķējiet i.... gatavs. Papildu regulēšanu nodrošina aproces, kas vainago katras sekcijas galu. Inovatīvā MH-6A Pro galva ļauj mainīt kameras pozīciju no horizontālas uz vertikālu vienas sekundes laikā. Statīvs, kura darba augstums var svārstīties no 16,8 līdz 151 cm, būs ideāls rīks DSLR, bezspoguļa kamerām un videokamerām. Tā maksimālā celtspēja ir 15 kg.

Tam ir arī izturīga pārnēsāšanas soma un sešstieņa atslēgas atsevišķu skavu stipruma papildu regulēšanai. Galvenās produkta īpašības universāls statīvs ar maksimālo darba augstumu 151 cm, kas aprīkots ar pusautomātisku i-Speedy kāju fiksēšanas sistēmu, kas ļauj uzreiz mainīt kameras pozīciju no horizontālas uz vertikālu MH-6A Pro galva nodrošina lielisku vienmērīgu kustību un vibrāciju slāpēšanu Ērta 360 rotācijas iespēja Pagrieziena uz priekšu un atpakaļ diapazons 150 kopējais ergonomisks rokturis pilnīgai kameras vai videokameras kustību kontrolei iespēja uzstādīt kronšteinu galvas kreisajā vai labajā pusē saderīgs ar Arca-Swiss standartu piemērots lietošanai ar garākiem 70-200 mm objektīviem Skala 360 precizitātei, uzņemot panorāmas attēlus Trīs pakāpju kāju slīpēšanas sistēma Klikšķis papildu statīva slodzei (piem.g., mugursoma) minimālais darba augstums ir tikai 16,8 cm 2 montāžas vītnes (1/4) papildu piederumu uzstādīšanai burbulīšu līmeņrāži perfektai kameras izlīdzināšanai Revolucionārā iSpeedy izvēršanas sistēma Revolucionārā i-Speedy sistēma ļauj AK66 izvērsties ātrāk nekā populārie statīvi ar skavu fiksāciju. Pagriežat gredzenu, iestatāt augstumu, bloķējat un..... Papildu regulēšanu nodrošina melni apļi, kas vainago katras sekcijas galu. Ja vēlaties ātri uzstādīt savu darba vietu un uzreiz pielāgot statīva augstumu atbilstoši savām vajadzībām, Fotopro AK66 i-Speedy video statīvs ar MH-6A Pro galvu būs lieliska izvēle! Desmitiem pielietojumu Fotopro AK66 i-Speedy statīvam ir trīs pakāpju kāju nolieces mehānisms, kas sastāv no 4 sekcijām. Tas izmanto noņemamu centrālo kolonnu, kas beidzas ar īpašu āķi.

Pateicoties tam, statīvu var novietot gandrīz pie pašas zemes. Jūs to veiksmīgi izmantosiet gan ārā, gan mājās. Parocīgā konstrukcija, kas sver 2,13 kg, nodrošina darba augstumu no 16,8 cm līdz 151 cm, kas nodrošinās optimālu darba komfortu jebkuros apstākļos. Vienmērīga kameras vai videokameras kustība Komplektā ar AK66 i-Speedy ietilpst profesionālā eļļas galva Fotopro MH-6A Pro, kas nodrošina 2 vienmērīgas darba asis - slīpuma (150) un pagrieziena (360). Abas ir aprīkotas ar neatkarīgām fiksācijām, tāpēc nejaušas kustības netraucēs plānotajam kadram.

Garais rokturis ar neslīdoša roktura apdari, ko var uzstādīt galvas kreisajā un labajā pusē, palīdzēs vēl efektīvāk pārvaldīt kameras vai videokameras kustības. horizontāli-vertikāli Fotopro MH-6A Pro galva ļauj mainīt kameras orientāciju no horizontālas uz vertikālu vienas sekundes laikā. Tādējādi jūs nepalaidīsiet garām nevienu svarīgu mirkli, un jūsu fotogrāfijas būs labāk piemērotas jūsu pašreizējām vajadzībām. Jūs arī ietaupīsiet laiku, ko būtu patērējuši, manuāli mainot kameras novietojumu. Inovatīvā sistēma neietekmē arī statīva stāvokli. Jūs varat atgriezties horizontālā kadrā sekundes laikā, nemainot galvas iestatījumus. Atrodas jebkuros apstākļos Fotopro AK66 i-Speedy statīva kājas ir aprīkotas ar gumijas neslīdošiem spilventiņiem. Pateicoties tam, netiks saskrāpēti paneļi un parketa grīdas, uz kurām to uzstādīsiet, un konstrukcija nodrošinās jūsu kadriem optimālu stabilitāti. Strādājot laukā, vienkārši noņemiet gumijas kājiņas un izmantojiet pašlīmējošos smailes.

Tas būs ideāli piemērots, ja statīvs stāv uz sablīvētas augsnes, ledus, dubļiem vai smiltīm. Standarta Arca-Swiss Kopā ar galvu mēs saņemam ātrās atbrīvošanas plāksnīti, uz kuras ir gumijas uzlikas, lai uzlabotu kameras saķeri. Fotopros ātrās atbrīvošanas plāksnei ir papildu drošības funkcija, kas pasargās jūsu vērtīgo aprīkojumu no nokrišanas, ja slēdzene nebūs pietiekami pievilkta. MH-6A Pro galva ir saderīga ar ātrās noņemšanas plāksnēm, kas izgatavotas saskaņā ar pasaulē pazīstamo Arca-Swiss standartu.

Uz borta ir arī īpašs glabāšanas nodalījums komplektā iekļautajai sešstūra atslēgai, kas paredzēta papildu regulēšanai. Komplektā iekļauts izturīgs pārnēsāšanas futrālis Fotopro AK66 i-Speedy statīva daudzpusība padara to par lielisku papildinājumu jūsu aprīkojumam foto un video ekspedīciju laikā. Tāpēc komplektā atradīsiet arī izturīgu rāvējslēdzēja aizdares somiņu.

Tajā statīvs būs drošībā, un jūs to varēsiet ērti nēsāt pār plecu garu pārgājienu laikā. Specifikācijas modelis: Fotopro AK66 i-Speedy krāsa: melna minimālais darba augstums: 168 mm maksimālais darba augstums: 1510 mm augstums transportēšanas pozīcijā: 1510 mm: Kāju diametrs: 28 mm Kāju sekciju skaits: 550 mm: Maksimālā statīva slodze: 4 Maksimālā statīva slodze: 28 cm: 5-9 kg svars: 2,13 kg Komplekta saturs Fotopro AK66 i-Speedy video statīvs ar MH-6A Pro galvu - melns Transporta soma Atslēgas ar imukontaktu

Produkta veidsStatīvs foto
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse