Mefoto Roadtrip air orange

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

48593
6931747336487
Benro

Jauns

  • Hyper Lock kāju slēdzenes - katrā statīvā un monopodā ir izmantota mūsu jaunā Hyper Lock kāju slēdzenes konstrukcija, kas ir daudz ātrāka nekā tradicionālie statīvi un monopodi ar 9 līdz 15 kāju slēdzenēm.
  • Selfiju nūjiņa/ teleskopiskā centrālā kolonna - varat uzņemt selfijus, izmantojot komplektā iekļauto Bluetooth tālvadības pulti un viedtālruņa adapteri. Ja to izmanto kā centrālo kolonnu, tā vajadzības gadījumā teleskopējas, lai iegūtu papildu augstumu.
  • Kompakts izmērs - ietilpst mazās un vidēja izmēra somās. To nodrošina unikālā Hyper Lock kāju sistēma, kurā katra kāju sekcija ir ievietota vienā grupā.
  • Stingrība - neļaujiet sevi maldināt ar izmēru un vieglo konstrukciju. MeFOTO Air ir tikpat izturīgs, cik tas ir iespējams. Hyper Lock kāju bloķēšanas konstrukcija faktiski ir labāka nekā dažas tradicionālās statīva kāju bloķēšanas konstrukcijas.
  • Ceļojumu statīvs, komplekta soma, noņemama Bluetooth tālvadības pults, centrālā kolonna, kas pārveidojama par pašportreta statīvu, mobilā tālruņa turētājs, lodveida galva, Arca tipa QR plāksne.
  • Hiper Lock kāju slēdzenes - katrā statīvā un monopodā ir izmantota mūsu jaunā hiper Lock kāju slēdzenes konstrukcija, kas ir daudz ātrāka nekā tradicionālie statīvi un monopodi, kuriem ir 9 līdz 15 kāju slēdzenes.
  • pašportretu nūja/ teleskopiskā centrālā kolonna - varat uzņemt pašportretus, izmantojot komplektā iekļauto Bluetooth tālvadības pulti un viedtālruņa adapteri. ja to izmanto kā centrālo kolonnu, tā vajadzības gadījumā teleskopējas, lai iegūtu papildu augstumu.

MeFOTO Road Trip Air ir viegls un kompakts statīvs, kas ir ideāli piemērots viedtālruņiem, kompaktkamerām, darbības kamerām, bezspoguļa kamerām un mazām DSLR kamerām. Road Trip Air ietilpst vidēja izmēra somās, pateicoties unikālajai Hyper Lock kāju sistēmai, kurā katra kāju sekcija ir ievietota vienā grupā. Katrs statīvs ir pieejams 7 anodēta alumīnija krāsās: Melnā, zilā, zaļā, oranžā, violetā, sarkanā un titāna krāsā. Tagad statīva darbība ir arī ātrāka, jo katrai kājai ir tikai 1 kājas slēdzene, nevis vairākas slēdzenes katrai kājai. Vienkāršs pusapgrieziens atbloķē kāju, un to var apturēt jebkurā pozīcijā. Teleskopisko centrālo statīvu var pārveidot par pašportreta statīvu, vienkārši noņemot atsvara āķi. Katram statīvam ir iekļauts atsperīgs viedtālruņa adapteris un uzlādējama Bluetooth tālvadības pults ar skavu, kas piestiprināma pie roktura. Komplektā ietilpst arī statīva soma ar pārnēsāšanas siksnu. Dubultās darbības lodveida galvai ir anodēta alumīnija korpuss, un tā var izturēt līdz 13,2 kg lielu slodzi. Komplektā ir iekļauta atbilstoša anodēta alumīnija Arca-Swiss stila kameras plāksne ar 3-in-1 skrūvi. Ko jūs varat darīt ar statīvu? Statīvs ir kas vairāk nekā tikai instruments, kas notur jūsu kameru stabilā stāvoklī. Apvienojot statīvu ar kameru vai viedtālruni, paveras radošu iespēju pasaule. Nakts fotogrāfija Garā ekspozīcija Tiešraide tiešraidē Tiešraides tiešraide Laikmigrācija Vairākas ekspozīcijas Stop motion Grupu kadri Portreti

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.