Foto un Videotehnika - Canon EOS 5D Mark IV pilna kadra DSLR kamera 5Dm4 noma

  • 30,4 MP pilna kadra CMOS sensors
  • DIGIC 6+ attēlu procesors
  • 3,2 collu 1,62 m punktu skārienekrāna LCD monitors
  • DCI 4K video ar ātrumu 30 kadri/s; 8,8 MP Still Grab
  • 61 punkta augsta blīvuma retikulārais AF
  • Vietējais ISO 32000, paplašināts līdz ISO 102400
  • Dual Pixel RAW; AF apgabala atlases poga
  • Dual Pixel CMOS AF un Movie Servo AF
  • 7 kadri/s šaušana; CF un SD karšu sloti
  • Iebūvēts GPS un Wi-Fi ar NFC

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Canon EOS 5D Mark IV pilna kadra DSLR kamera 5Dm4 noma

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

3501 par dienu ar PVN

1750 katra nākamā diena -50%
875 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 2 189.25
54959
4549292075755
Canon
Rezervē uzreiz

Turpinot savu jaudīgo darba zirgu kameru mantojumu, Canon ir izlaidis 5D Mark IV DSLR, kas ir izcila nekustīgu fotogrāfiju iespēja un spējīga 4K video iekārta. Šis multivides modelis piedāvā jaunizveidotu 30,4 MP pilna kadra CMOS sensoru, kas savienots pārī ar DIGIC 6+ attēla procesoru, lai līdzsvarotu smalkās detaļas un izšķirtspēju ar veiktspēju un jutīgumu vājā apgaismojumā. Tas spēj darboties sākotnējā diapazonā no ISO 100-32000, ko pēc tam var paplašināt līdz iespaidīgam ISO 50-102400, lai dažādos apstākļos iegūtu asus attēlus ar zemu trokšņa līmeni. Līdztekus šiem attēla kvalitātes uzlabojumiem lietotāji izbaudīs veiktspējas uzlabojumu visās jomās, izmantojot uzlabotu AF sistēmu, iebūvētu Wi-Fi, NFC un GPS, kā arī daudz ko citu.

Lai ātri un efektīvi nodrošinātu detalizētus attēlus, 5D Mark IV izmanto DIGIC 6+ attēlu procesora jaudu, kas nepārtrauktas uzņemšanas laikā spēj apstrādāt līdz pat 7 kadriem sekundē. Tas izmanto arī 150 000 pikseļu RGB+IR mērīšanas sensoru, lai novērtētu ainu un objektus precīzai ekspozīcijai dažādos apgaismojuma apstākļos. Uzlabotais 61 punkta augsta blīvuma retikulārais AF palielina kameras ātrumu, ātri un precīzi izsekojot un fiksējot objektus, lai iegūtu asus fotoattēlus. Tagad ir pieejama arī jauna AF apgabala izvēles poga, lai gandrīz nekavējoties piekļūtu šim iestatījumam.

Video priekšrocības ir pievienots Dual Pixel CMOS AF un Movie Servo AF, lai fotografēšanas laikā vienmērīgi fiksētu fokusu. Šāvēji pat var izmantot 3,2 collu 1,62 m punktu skārienekrānu LCD, lai vienkārši pieskartos, lai pielāgotu fokusa punktu. Turklāt tagad, kad kamerai ir DCI 4K (4096 x 2160) video ierakstīšana ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē, lietotāji var uzņemt 8,8 MP nekustīgie fotoattēli no videoklipa vēl ātrākai uzņemšanas iespējai. Dual Pixel sensora arhitektūrā ir pievienota pavisam jauna Canon funkcija: Dual Pixel RAW, kas ļauj precīzi noregulēt noteiktus attēla parametrus, tostarp bokeh nobīdi un fokusa mikroregulēšanu, pēc tam attēls ir uzņemts.

Korpuss ir vēl vairāk uzlabots, lai nodrošinātu komfortu un vieglu piekļuvi, kā arī izturību un laikapstākļu noturību. Canon N3 tālvadības ports ir pārvietots uz kameras korpusa priekšpusi, un tie ir pievienojuši gan GPS, gan Wi-Fi ar NFC, lai padarītu šo modeli par pievienotu kameru.

30,4 MP pilna kadra CMOS sensors un DIGIC 6+ attēla procesors

Saskaņā ar iepriekšējiem galvenās 5D sērijas dalībniekiem Mark IV mēģina līdzsvarot augstu izšķirtspēju ar veiktspēju vājā apgaismojumā, izmantojot jaunizveidoto 30,4 MP pilna kadra CMOS sensoru. Tas nodrošina labvēlīgu vispārējās izšķirtspējas pieaugumu, nemazinot jutīgumu. Turklāt, pateicoties DIGIC 6+ attēlu procesoram, ar kuru tas ir savienots pārī, tas piedāvā iespaidīgu veiktspēju sākotnējā diapazonā no ISO 100-32000, ko var paplašināt līdz ISO 50-102400.

Galvenais ir daudzpusība. ar 5D, jo tam vienlīdz viegli jāspēj risināt ainavas un kāzas. Izmantojot 150 000 pikseļu RGB+IR mērīšanas sensoru, šāvēji varēs ērtāk paļauties uz kameru, lai uzņemtu sarežģītas ainas. Šim sensoram ir arī sejas noteikšana, kā arī mirgošanas noteikšana, kas var nodrošināt pareizu ekspozīciju mazāk nekā ideālā apgaismojuma situācijās. Papildus tam kamera piedāvā uzlabotu nepārtrauktas uzņemšanas ātrumu 7 kadri/s, padarot to par lielisku iespēju pasākumiem un darbībām.

Augsta blīvuma retikulārais AF un divu pikseļu CMOS AF sistēmas

Nodrošinot, ka objekts ir ass, 5D Mark IV ir iekļauta uzlabota High Density Reticular AF sistēma, kas piedāvā 61 fāzes noteikšanas punktu, un visi punkti ir jutīgi pret f/8 un 41 no tiem ir krusteniski. Centrālais punkts var darboties līdz -3 EV, lai strādātu ļoti vājā apgaismojumā. Salīdzinot ar iepriekšējām versijām, šim sensoram ir paplašināts vertikālais pārklājums par 24% perifērijas ierīcēs un par 8% centrā, lai labāk izsekotu un atrastu objektus kadrā.

Papildus uzlabotai izsekošanas un fokusēšanas funkcijai. izmantojot optisko meklētāju fotogrāfijām, tiešais skats un video tagad var izmantot Dual Pixel CMOS AF faktiskajā attēlveidošanas sensorā. Tas nodrošina aptuveni 80% fāzes noteikšanas autofokusa pārklājumu ātrākai un precīzākai fokusēšanai šajos režīmos. Tas ir ideāli piemērots video, jo lietotāji izbaudīs vienmērīgāku fokusēšanu uz statīva bez negatīvajiem aspektiem, ar kādiem parasti saskaras ar kontrastu balstītām sistēmām. Tas labi darbojas arī ar skārienekrāna funkcijām, ļaujot šāvējiem vienkārši pieskarties, lai pielāgotu fokusu.

DCI 4K video ierakstīšana

Izstrādāts gan profesionālai fotogrāfiju uzņemšanai, gan video ierakstīšanai, 5D Mark IV atbalsta DCI 4K (4096 x 2160) izšķirtspējas ierakstīšanu ar ātrumu līdz 30 kadriem/s ar ātrumu 500 Mb/s, kā arī Full HD 1080p uzņemšanu ar ātrumu 60 kadri/s un HD 720p ar 120 kadriem sekundē. fps palēninātas kustības atskaņošanai. Ierakstot kamerā, 4K video ir 4:2:2un 8 bitu krāsu dziļums, savukārt Full HD 1080p materiālam ir 4:2:0 iztveršana. Nesaspiestu Full HD 1080p video var arī saglabāt, izmantojot HDMI papildu ārējā ierakstītājā ar 4:2:2 krāsu iztveršanu. 4K video tiek ierakstīts, izmantojot sensora centrālo 4096 x 2160 apgabalu ar 1,74 reižu apgriešanu, lai ierakstītu video ar ideālu 1:1 pikseļu iztveršanas attiecību, savukārt Full HD ierakstīšanai tiek izmantots viss pilns kadrs.

Skaņu var ierakstīt, izmantojot iebūvēto stereomikrofonu, vai arī papildu ārējo mikrofonu var izmantot, izmantojot 3,5 mm mikrofona ligzdu. Ir iespējama arī reāllaika audio uzraudzība, izmantojot 3,5 mm austiņu ligzdu. 4K video ierakstīšanai ir arī iespēja uzņemt 8,8 MP nekustīgu kadru atskaņošanas laikā aizmugurējā skārienekrānā un saglabāt tos kā atsevišķus attēlus.

Dual Pixel RAW

Pirmoreiz šeit ieviestais 5D Mark IV, Dual Pixel RAW ļauj fotogrāfiem ierakstīt visu informāciju, ko var sniegt sensora unikālā pikseļu arhitektūra, nodrošinot iespēju veikt precīzus pielāgojumus pēc attēla uzņemšanas. Šie pielāgojumi ietver fokusa precīzo regulēšanu, kas var palīdzēt jums vienmēr tik nedaudz pielāgot fokusa punktu, lai izceltu papildu detaļas, pārvietotu bokeh, lai uzlabotu kompozīciju, un samazinātu dubultojuma ietekmi uz fotoattēliem. Šim nolūkam ir jāizmanto programmatūra Canon Digital Photo Professional 4.5.

Virsbūves dizains

  • Ir pieejams liels 3,2 collu 1,62 m punktu Clear View II LCD monitors, un tam ir pretatstarojošs dizains, kas nodrošina spilgtu, spilgtu attēlu atskaņošanu un tiešā skata uzņemšanu, un tā skārienekrāna saskarni var izmantot intuitīvai pieskārienam, lai fokusētu. kontrolēt un pielāgot iestatījumus izvēlnēs.
  • Īpaša AF režīma izvēles poga, kas atrodas zem aizmugurējās kursorsviras, piedāvā vēl vienu iespēju piekļūt iestatījumiem, ļaujot ātri un intuitīvi piekļūt bieži mainītajām opcijām.
  • Divi CompactFlash un SD atmiņas karšu sloti ļauj paplašināt failu saglabāšanas iespējas, pieļaujot pārpildes ierakstīšanu vai failu tipu atdalīšanu kamerā uzņemšanas laikā.
  • Intelligent Viewfinder II izmanto pentaprismas dizainu un piedāvā spilgtus skatīšanās līdzekļus. Lietojot skatu meklētāju, AF punkti tiek izcelti sarkanā krāsā, lai nodrošinātu labāku redzamību vājā apgaismojumā, un meklētāju var konfigurēt arī tā, lai parādītu virkni citu uzņemšanas palīglīdzekļu, piemēram, elektronisko līmeni, režģi, mirgošanas noteikšanu, baltā balansu, mērīšanas režīms, AF informācija un citi iestatījumi.
  • Spoguļa vibrāciju kontroles sistēma palīdz līdz minimumam samazināt mehāniskās vibrācijas, lai labāk nodrošinātu asumu ilgstošas ekspozīcijas vai ātru nepārtrauktas uzņemšanas sēriju laikā.
  • Izturīga magnija sakausējuma korpusa konstrukcija ir gan putekļu, gan laika apstākļu necaurlaidīga, lai varētu strādāt skarbos apstākļos.

Citas kameras funkcijas

  • Iebūvēts GPS modulis ļauj pievienot ģeogrāfiskās atzīmes attēliem kamerā, kā arī automātiski sinhronizēt laiku ar universālo laika kodu, izmantojot satelītus. Šis modulis ir saderīgs ar amerikāņu GPS, Krievijas GLONASS un Japānas kvazizenīta Michibiki satelītiem, lai nodrošinātu plašu atbalsta pārklājumu.
  • Digital Lens Optimizer tehnoloģija kompensē dažādus objektīvu optiskos defektus, tostarp hromatisko aberāciju, kropļojumus, perifēro spilgtumu un difrakciju, un kamera var saglabāt objektīva datus, lai izvairītos no nepieciešamības atkārtoti reģistrēt objektīvus pirms katra izmantot. Kamera var apstrādāt šo procesu reāllaikā, nodrošinot JPEG failus ar jau veiktajiem labojumiem.
  • Iebūvēts intervālometrs ļauj izveidot laika intervāla attēlus un atbalsta 1–99 secīgu kadru ierakstīšanu iepriekš izvēlētos intervālos no 1 sekundes līdz 99 stundām 59 minūtēm un 59 sekundēm. Lietotāji var arī izvēlēties iestatīt kameru uz neierobežotu kadru skaitu.
  • Iebūvētais Wi-Fi un NFC savienojums nodrošina bezvadu kopīgošanu, vadību un attēlu pārsūtīšanu ar saderīgu viedierīci, kā arī CS100 Connect Station.

Canon digitālie risinājumi

Pieejams digitālā formātā lejupielādei no ražotāja vietnes.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
Kameras komplektācijabez objektīva (body)

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Canon EOS 5D Mark IV...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Canon EOS 5D Mark IV...
Šo nomas Canon EOS 5D Mark IV... vari iegādāties ar atlaidi par: € 2 189.25 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.