Canon legria HF200 retro video kamera HD 1440x1080 noma

Retro videokamera.
Mūzikas un mākslas video filmēšanai, kā arī dokumentāliem projektiem.

  • Ierakstīt SDHC atmiņas kartē
  • Canon HD kameru sistēma
  • Tūlītējs AF, Super Range OIS, sejas noteikšana
  • Stilīgs un kompakts
  • Video momentuzņēmums
  • Pre REC; Īsā sākšana
  • xvColor; 25p filmas režīms
  • 3,3 megapikseļu fotoattēli; Dual Shot
  • Lielisks audio
  • Iekļautā programmatūra

Iznomājot šo preci, var būt jāiemaksā depozīts. Ja nepieciešams, tas tiks noteikts rezervācijas procesa laikā.

Canon legria HF200 retro video kamera HD 1440x1080 noma

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

1500 par dienu ar PVN

750 katra nākamā diena -50%
375 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 250.00
55035
4960999637327
Rezervē uzreiz

Canon LEGRIA HF200 ir pietiekami mazs, lai to ņemtu līdzi jebkur, un tas ieraksta filmas skaistā Full HD izšķirtspējā tieši SDHC atmiņas kartē — ideāli piemērots kopīgošanai ar draugiem vai augšupielādei internetā. Maināma un viegli koplietojama. 32 GB kartē varat saglabāt 12 stundu filmas.

Canon HD kameru sistēma

Atklājiet Canon HD kameru sistēmas priekšrocības. Satriecošu Full HD filmu kvalitāti nodrošina 3,3 megapikseļu Full HD CMOS sensors, Canon HD video objektīvs ar 15x optisko tālummaiņu un īpaši ātrs DIGIC DV III procesors. Augstākās kvalitātes iestatījums ieraksta filmas ar ātrumu 24 Mb/s.

Ļoti vienkārši izveidojiet skaistus videoklipus

Pateicoties ērti lietojamām tehnoloģijām, HD ierakstīšana ir vienkārša. Tūlītējais AF nodrošina īpaši ātru fokusēšanu, un optiskais attēla stabilizators (OIS) neļauj jūsu kadriem sabojāt kustības izplūšanu. Sejas noteikšanas tehnoloģija, ko darbina jaudīgais DIGIC DV III procesors, optimizē fotografēšanas iestatījumus, lai iegūtu perfektus portreta uzņēmumus, un vienlaikus nosaka līdz pat 35 sejām.

Video momentuzņēmums

Video momentuzņēmums atvieglo filmu izveidi un kopīgošanu. Katru reizi, nospiežot ierakstīšanas pogu, automātiski tiek ierakstīta īsa 4 sekunžu filma. Varat viegli pievienot šos videoklipus atskaņošanas sarakstam, pievienot skaņu celiņu, un jūsu filma ir nekavējoties gatava atskaņošanai televizorā. Sarežģītas darbības ar datoru nav nepieciešamas. Augšupielādējiet mūziku atmiņas kartē, izmantojot programmatūru Music Transfer.

Filmējiet nekavējoties

Izmantojot Quick Start un Pre REC, jūs vienmēr esat gatavs ierakstīt. Gaidstāves režīmā kamera ir gatava pirmajam kadram aptuveni sekundi pēc LCD ekrāna atvēršanas. Ieslēdzot videokameru, funkcija Pre REC nepārtraukti saglabā trīs sekundes no uzņemtā materiāla. Nospiežot ierakstīšanas pogu, tiek ierakstītas arī trīs sekundes pirms šī brīža.

Radošās iespējas

Canon LEGRIA HF200 atbalsta paplašināto krāsu telpu xvColor. Kad skatāties filmas saderīgā HDTV, krāsas izskatās labāk nekā jebkad agrāk. Lai uzņemtu attēlus ar tradicionālu filmu izskatu vai vājā apgaismojumā, varat izvēlēties 25p filmas režīmu.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība