Foto un Videotehnika - Sony Alpha a6600 bezspoguļa kamera ar objektīvu Sigma 18-50mm F2.8 noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Sony Alpha a6600 bezspoguļa kamera ar objektīvu Sigma 18-50mm F2.8 noma

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

4000 par dienu ar PVN

2000 katra nākamā diena -50%
1000 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 1 284.00
40462
Sony
Rezervē uzreiz

Klāt iespējams nomāt kādu no objektīviem.

Nomas komplektā ietilpst Sigma 18-50mm F2.8 objektīvs, 128GB atmiņas karte, papildu baterija un soma.

24,2 MP Exmor CMOS sensors
Pārskatīts APS-C formāta 24,2 MP Exmor CMOS sensors nodrošina vienmērīgu, niansētu attēla kvalitāti ar minimālu trokšņu līmeni un augstu jutību no ISO 100–32000. var vēl vairāk paplašināt līdz ISO 102400 darbam vāja apgaismojuma apstākļos. Sensoram ir unikāls dizains, kas izmanto plānu vara vadu, uzlabotu ķēdes apstrādi un uzlabotu priekšgala LSI, lai uzlabotu gaismas savākšanas spējas, samazinātu troksni un palielinātu nolasīšanas ātrumu, lai uzlabotu video ierakstīšanu. Sensora un BIONZ X procesora kombinācijai ir arī augstākais nepārtrauktās uzņemšanas ātrums 11 kadri/s ar AF un AE, kā arī 16 bitu ierakstīšana ar 14 bitu neapstrādāta faila izvadi, lai iegūtu plašāku toņu un krāsu skalu.


UHD 4K video ierakstīšana XAVC S formātā
UHD 4K filmu iekšēja ierakstīšana ir iespējama vairākos kadru nomaiņas ātrumos līdz 30 kadriem/s, un, pamatojoties uz Super35mm ​​ierakstīšanas apgabalu un efektīvo 6K izšķirtspēju, pārmērīga iztveršana nodrošina lielāku detalizāciju un ir iespējama pilna pikseļu nolasīšana, bez pikseļu sadalīšanas, lai iegūtu augstākas kvalitātes attēlus ar samazinātu muarē un aizstājvārdu. Pilna kadra 4K ierakstīšana ir arī ievērojami uzlabota, lai nodrošinātu labāku kvalitāti, strādājot ar vidēju vai augstu jutību, lai varētu pilnībā izmantot visu sensora platumu. Full HD 1080p ierakstīšana tiek atbalstīta arī ar kadru ātrumu līdz 120 kadriem sekundē, un abās izšķirtspējās tiek izmantots 100 Mbps XAVC S formāts, kas ietverts MP4 iesaiņojumā ar 4:2:0 iztveršanu. Liela ātruma, 120 kadri/s ierakstīšana ļauj arī ierakstīt 4x un 5x palēninātas kustības ar kadru nomaiņas ātrumu 30p vai 24p. Arī a6600 nav ierakstīšanas laika ierobežojuma, kas ļauj pagarināt klipu garumus. Papildus augstas izšķirtspējas iekšējam ierakstam nesaspiestā HDMI izeja ļauj izmantot arī papildu ārējo ierakstītāju tīrai 4K ierakstīšanai ar 4:2:2 iztveršanu.

4K video ierakstīšanai ir pieejama arī iespēja atskaņošanas laikā izveidot 8 MP nekustīgus attēlus, paņemot no filmas kadru un saglabājot to kā atsevišķu failu.


Papildu video funkcijas
HDR satura atbalsts: Nodrošinot plašas pielāgojamas krāsu un gamma vadības ierīces, a6600 ļauj lietotājiem pielāgot gamma, melnās krāsas līmeni, ceļa, krāsu līmeni un daudz ko citu. Turklāt lietotāji var izmantot to pašu S-Log2 Gamma līkni, kas ir atrodama augstākās klases Sony Cinema kamerās, kas video signālā iespiež līdz pat 1300% lielāku dinamisko diapazonu nekā tradicionālais REC709, lai palielinātu pēcapstrādes elastību. Ir pieejams arī HLG (Hybrid Log-Gamma) atbalsts kopā ar BT.2020 krāsu telpu, lai ierakstītu plašā krāsu gammā, un papildus S-Log2 ir pieejams arī S-Log3, lai izveidotu efektīvu 14 stop. dinamiskais diapazons ar palielinātu gradācijas kontroli attēla ēnu un vidējo toņu apgabalos.

Lēna un ātra kustība: Pārņemiet lielāku kontroli pār savām video uzņemšanas iespējām, izmantojot dažādus jaunus kadru nomaiņas ātrumus, kas pieejami S&Q režīmā. Tas ļaus šāvējiem uzņemt Full HD video ar vienu no soļiem no 1 līdz 120 kadriem sekundē. Šie iestatījumi ļaus palēnināt darbību, kā arī paātrināt lēnas kustības ainu. Šis iestatījums ir arī pārslēdzams NTSC/PAL.

Uzlabota Zebra funkcija: Uzlabota Zebra funkcija ir ideāli piemērota, lai palīdzētu pārraudzīt ekspozīcijas vērtības augsta kontrasta ainās. Video signāla līmeņa mērķus var iestatīt no 0 līdz 109, un var iestatīt konkrētus diapazonus, lai atvieglotu ekspozīcijas līmeņa regulēšanu.

Laika koda un lietotāja bitu iestatījumi: Laika kodu var izmantot, lai attēla datos ierakstītu stundas, minūtes, sekundes, kadrus precīzākai rediģēšanai, savukārt lietotāja bita funkcija var ierakstīt datumu, laiks un ainas numurs, lai palīdzētu kopā rediģēt vairāku kameru uzņemto materiālu.


4D FOCUSS
Jaudīgā 4D FOCUS sistēma, kas aptver gandrīz visu sensora laukumu, ietver 425 mikroshēmas fāzes noteikšanas punktus, kā arī 425 kontrasta noteikšanas apgabalus precīzai fokusēšanai tikai 0,02 sekundēs. Šīs hibrīdās AF sistēmas fokusa punktu blīvums nodrošina arī augsta blīvuma izsekošanas AF tehnoloģiju, kas spēj izsekot kustīgiem objektiem dažādos apgaismojuma apstākļos. Reāllaika acu AF var izmantot, lai fokusētu fokusu uz atpazītu objektu acīm, uzņemot portretus (cilvēku vai dzīvnieku), un tas ir pieejams gan AF-S, gan AF-C režīmiem, fotoattēliem vai video. Fāzes noteikšanas punktu izmantošana ļauj izmantot arī A stiprinājuma objektīvus, izmantojot papildu LA-EA3 vai LA-EA1 objektīva stiprinājuma adapterus ar pilnu AF savietojamību.

Piemērotā 4D FOCUS sistēma ir piemērota arī dažādām fokusēšanas funkcijām, kas nodrošina precīzāku precizitāti, tostarp fiksējamo AF, kas saglabā fokusu uz kustīgiem objektiem, izmantojot konfigurējamu rāmi, kas ir iestatīts virs ierīces. vēlamo kustīgo objektu un Expand Flexible Spot, kas izmanto blakus esošus fokusa punktus, lai saglabātu fokusu uz kustīgiem objektiem pat tad, ja sākotnēji izvēlētais punkts zaudē fokusu. Autofokusu var izmantot arī kopā ar Focus Magnifier funkciju, lai veiktu kritisku fokusu, pievēršoties sīkām objekta detaļām.

Papildus autofokusam kamerā a6600 ir arī Peaking MF funkcija, kas uzlabo manuālo fokusa vadību ar izceltām asām kontrasta malām, lai iegūtu objektīvākus līdzekļus asu fokusa iegūšanai.


5 asu SteadyShot INSIDE attēla stabilizācija
Slaidajā korpusā ir 5 pakāpju efektīva 5 asu SteadyShot INSIDE attēla stabilizācijas sistēma, kas kompensē piecus dažādus kameras vibrācijas veidus, kas rodas, uzņemot rokās nekustīgus un video. Tas ļauj lietotājiem pārliecinoši izmantot jebkuru objektīvu, pat pielāgotus objektīvus, kritiskai attēlveidošanai, nesaskaroties ar kameras vibrācijas radītu izplūšanu. Ja fokusa attālums ir liels, sistēma koriģēs slīpuma un leņķa korekcijas. No otras puses, makro un liela palielinājuma attēli gūs labumu no horizontālās un vertikālās nobīdes kompensācijas iekļaušanas. Visiem fotografēšanas stiliem tiks izmantota metiena kompensācija. Visas 5 stabilizācijas asis darbosies vienmēr, pat ja tās izmantos ar trešo pušu objektīviem un adapteriem vai objektīviem ar iebūvētu optisko stabilizāciju.


Korpusa dizains un iebūvēts Wi-Fi
Izturīgam magnija sakausējuma korpusam ir izturīgs profils, un tajā ir arī putekļu un mitruma blīves, kas aizsargā pret skarbu vidi.
XGA Tru-Finder 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs piedāvā spilgtu, augstas izšķirtspējas līdzekli acu līmeņa uzraudzībai, kā arī tam ir īpašs 120 kadri/s režīms, lai nodrošinātu vienmērīgāku skatīšanos, izsekojot kustīgus objektus.
3,0 collu 921,6 000 punktu LCD skārienekrānu var noliekt par 180° uz augšu vai 74° uz leju, lai tas būtu piemērots darbam no augsta un zema leņķa. Ekrānā ir arī izmantota tehnoloģija White Magic ar RGBW pikseļu struktūru, lai palielinātu spilgtumu un atbalstītu lietošanu. dienasgaismā.
Skārienjutīgā ekrāna dizains nodrošina piekļuvi Touch Focus vadībai, lai nekavējoties izvēlētos fokusa punktu, kā arī skārienpaliktņa funkcijai, kas ļauj vienmērīgi un intuitīvi izvēlēties fokusa punktu ekrānā, kamēr skatāties skatu meklētājs.

  • Integrētās 3,5 mm austiņu un mikrofona pieslēgvietas nodrošina lielāku audio kontroli video ierakstīšanas laikā.
  • Iekļautais NP-FZ100 uzlādējamais litija jonu akumulators ir paredzēts aptuveni 810 uzņēmumiem vienā uzlādes reizē, strādājot ar LCD ekrānu.
  • Papildus akumulatoram a6600 var darbināt arī, izmantojot USB savienojumu ar datoru vai mobilo akumulatoru. Šo savienojumu var izmantot arī akumulatora uzlādēšanai.
  • Stingrs metāla objektīva stiprinājums labāk atbalsta darbu asprātība h lielāks, smagāks objektīvu dizains.
  • Ergonomiska roktura struktūra ir ideāli piemērota ilgām fotografēšanas sesijām un atvieglo piekļuvi galvenajām vadības pogām un ciparripām.
  • Iebūvēts Wi-Fi nodrošina iespēju a6600 nekavējoties kopīgot attēlus mobilajās ierīcēs, lai tiešā veidā kopīgotu tos tiešsaistē sociālajos tīklos, pa e-pastu un mākoņkrātuves vietnēs. Tiek atbalstīts arī NFC (Near Field Communication), kas ļauj ar vienu pieskārienu izveidot savienojumu starp kameru un saderīgām mobilajām ierīcēm; nav nepieciešama sarežģīta iestatīšana. Kad ir izveidots savienojums, saistītā mobilā ierīce savā ekrānā var arī parādīt tiešā skata attēlu un attālināti vadīt kameras aizvaru.
  • Bluetooth savienojums ļauj iegūt atrašanās vietas datus.

Sigma 18-50mm objektīvs

Ideāli piemērots plašam fotoattēlu un video lietojumu klāstam, tostarp ainavām, portretiem, ielu fotografēšanai, arhitektūrai un pasākumiem 18–50 mm f/2.8 DC DN mūsdienu objektīvs no Sigma<. span=""> ir maza, viegla un spilgta standarta tālummaiņa bezspoguļa kamerām ar apgriešanas sensoru. Šis objektīvs, kas šeit tiek piedāvāts ar Sony E-mount, nodrošina daudzpusīgu pilna kadra ekvivalentu tālummaiņas diapazonu no 27 līdz 75 mm un plašu konstantu f/2,8 diafragmas atvērumu visā tālummaiņas diapazonā. Objektīva dizains ietver trīs augstas precizitātes stikla veidotus asfēriskus elementus, kas savienoti ar īpašu zemas dispersijas elementu. Kopā tie samazina kopējo elementu skaitu, nodrošinot izcilu optisko kvalitāti bez pārmērīga svara. Autofokuss ir ārkārtīgi ātrs un kluss, pateicoties objektīva soļu motoram, kas var būt īpaši noderīgs, uzņemot video vai ātri kustīgus objektus, piemēram, bērnus un dzīvniekus. Objektīva minimālais fokusa attālums ir tikai 4,8 collas, kas ļauj to izmantot makro stila tuvplāna fotografēšanai, un objektīvs ir aprīkots arī ar noapaļotu septiņu asmeņu diafragmu, kas nodrošina patīkamu bokeh kvalitāti.< /p>

  • Standarta tālummaiņas objektīvs ir paredzēts APS-C formāta Sony E-mount kamerām un nodrošina 27–75 mm ekvivalentu fokusa garuma diapazonu.
  • Pastāvīga f/2,8 maksimālā diafragma ir labi piemērota darbam vāja apgaismojuma apstākļos un nodrošina labāku fokusa pozīcijas kontroli, izmantojot sekla lauka dziļuma metodes.
  • Trīs augstas precizitātes stiklā veidoti asfēriski elementi tiek izmantoti, lai palīdzētu ierobežot kropļojumus un sfēriskās aberācijas un veicinātu lielāku kopējo asumu un precīzu atveidojumu.
  • Īpaši zemas dispersijas (SLD) elements samazina hromatiskās aberācijas un krāsu šķautnes.
  • Super daudzslāņu pārklājums samazina uzplaiksnījumus un dubultošanos, lai uzlabotu kontrastu un krāsu precizitāti, strādājot spēcīgā apgaismojumā.
  • Kamerā iebūvētā aberācijas korekcija vēl vairāk novērš optiskās nepilnības, piemēram, kropļojumus un vinjetes.
  • Soļu motors ar gandrīz klusu autofokusu, kas padara to lieliski piemērotu dažādām fotografēšanas vajadzībām, tostarp fotografēšanai klusā vidē, video ierakstīšanai un ātri kustīgu objektu tveršanai.
  • Minimālais fokusa attālums 4,8 collu un maksimālais palielinājuma koeficients 1:2,8 dod labumu, strādājot ar tuvplāna objektiem.
  • Noapaļota septiņu asmeņu diafragma nodrošina patīkamu bokeh kvalitāti.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony Alpha a6600...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony Alpha a6600...
Šo nomas Sony Alpha a6600... vari iegādāties ar atlaidi par: € 1 284.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.