Foto zibspuldzes - Canon Speedlite 600EX-RT Noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Canon Speedlite 600EX-RT Noma

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

800 par dienu ar PVN

400 katra nākamā diena -50%
200 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 209.66
38935
MK951
Canon
Rezervē uzreiz


AA baterijas neietilpst komplektā!

  • 2,4 GHz bezvadu radio pārraide
  • Saderīgs ar Canon E-TTL/E-TTL II
  • Pamatnumurs: 197 collas pie ISO 100 un 200 mm
  • Tālummaiņas diapazons: 20–200 mm (14 mm ar paneli)
  • Slīpums no -7 līdz +90°
  • Pagriež pa kreisi un pa labi par 180°
  • Stroboskopiskā režīma un krāsu filtra turētājs
  • Pārstrādāšanas laiks: 0,1–5,5 sekundes
  • Ātrgaitas, 1. un 2. aizkara sinhronizācija
  • Darbojas ar 4 AA baterijām


Zibspuldze Speedlite 600EX II-RT nodrošina iespaidīgu jaudu, atsaucīgu veiktspēju un progresīvu bezvadu saziņu tiem, kas fotografēšanā ar zibspuldzi pieprasa vislabāko. Speedlite 600EX II-RT nodrošina uzlabotu nepārtrauktu veiktspēju līdz pat 2,0 reizēm* ātrāk nekā tās priekšgājējs, un tā darbojas fenomenālā ātrumā un tajā pašā laikā uzticami — jauni ātrās zibspuldzes iestatījumi un zibspuldzes gatavības indikators palīdz nodrošināt prioritāro aizvara darbību pat tad, ja zibspuldze nav pilnībā uzlādēta. Tas ir arī izveidots ātrai un ērtai lietošanai praktiski jebkurā vietā un jebkurā situācijā, ar uzlabotām kombinētām pogām un ciparripas vadības ierīcēm, izsmalcinātu putekļu un ūdens izturīgu korpusu un jauniem piederumiem, kas īpaši pielāgoti uzlabotiem apgaismojuma efektiem. Ātrai un visaptverošai fotografēšanai ar zibspuldzi, atrodoties ceļā, Speedlite 600EX II-RT nodrošina viegli pārnēsājamu, profesionālu veiktspēju.

Zibspuldze Speedlite 600EX II-RT ir aprīkota fotografēšanai ar zibspuldzi dažādās situācijās. orientējošais skaitlis 197 pēdas (60 m) ar ISO 100, lai palīdzētu sasniegt vēlamo apgaismojumu. Tas piedāvā 20 mm līdz 200 mm pārklājumu, un, izvelkot izvelkamo plato paneli, zibspuldzes pārklājums pārvietojas līdz 14 mm. Turklāt, lai maksimāli palielinātu jaudu un samazinātu enerģijas patēriņu, Speedlite 600EX II-RT var novirzīt uz tālummaiņu atbilstoši kameras attēla sensora izmēram (pilnkadra un APS-C).

Zibspuldze 600EX II-RT piedāvā ievērojamus nepārtrauktas zibspuldzes veiktspējas uzlabojumus. Speedlite 600EX II-RT, kas ir izstrādāta ar ļoti karstumizturīga materiāla kombināciju, pārskatītu optisko dizainu, lai samazinātu paneļa temperatūras paaugstināšanos, kā arī pārveidotu iekšējo struktūru, un tā nodrošina ātruma pieaugumu no 1,1 līdz 1,5 x*, kas darbojas ar pašpiedziņu, un 1,5 reizes. līdz 2,0x*, ja to lieto kopā ar papildu kompakto akumulatoru CP-E4N. Uzlabots zibspuldzes vadības algoritms un pārveidotā ātrās zibspuldzes funkcija palīdz samazināt neuzliesmojošu zibšņu skaitu, lai nodrošinātu uzticamāku un nepārtrauktu darbību.

Vispusīgai apgaismojuma iestatīšanai, atrodoties ceļā, Speedlite 600EX II-RT piedāvā vairākas iespējas. gan bezvadu zibspuldzei, gan darbam ar vairākām kamerām. Lietojot kopā ar saderīgu zibspuldzi vai kamerai piestiprinātu zibspuldzes draiveri, Speedlite 600EX II-RT var kalpot kā palīgierīce optiskajā iestatījumā attālumos līdz 49,2 pēdām/15 m telpās un 32,8 pēdu/10 m attālumā. ārā. Papildus optiskajai bezvadu zibspuldzei Speedlite 600EX II-RT var izmantot radio pārraidīto bezvadu zibspuldzi, kur zibspuldzēm nav jābūt vizuāli vienai otrai tuvu un pārraides attālums tiek pagarināts līdz 98,4 pēdām/30 m. Kameras, kurām ir pievienota Speedlite 600EX II-RT, var sinhronizēt iestatījumus līdz 16 zibspuldzēm un kameru vienībām, lai vienlaikus uzņemtu fotogrāfijas, padarot vairāku leņķu un vairāku virzienu fotografēšanas iestatījumus vienkāršus. Turklāt tālvadības aizvara atbrīvošanu var panākt, ja Speedlite 600EX II-RT izmanto kā palīgierīci ar saderīgu EOS digitālo SLR kameru.

Papildus tradicionālajai optiskajai bezvadu pārraidei Speedlite 600EX II- RT atvieglo radiovadāmu, divvirzienu bezvadu pārraidi starp līdz pat 5 grupām. Sazinoties 2,4 GHz frekvencēs, Speedlite 600EX II-RT nav tādu pašu virziena ierobežojumu kā tradicionālajiem bezvadu optiskajiem raidītājiem. Ja citus bezvadu signālus var pārtraukt fiziski šķēršļi, radio vadāmās sistēmas ir izcilas. Ir pieejami piecpadsmit pārraides kanāli, kurus var izvēlēties manuāli vai automātiski, un radio pārraides ID var iestatīt, lai novērstu aizdedzes kļūdu signāla traucējumu gadījumā tajā pašā kanālā.

Zibspuldze Speedlite 600EX II-RT ir izstrādāta, lai uzturētu augstu putekļu un ūdens necaurlaidības standartu, kāds ir Canon EOS-1D sērijas kamerām. Tās ārējās šuves ir noslēgtas, lai palīdzētu uzturēt hermētiskumu, savukārt putekļu un ūdens izturīgs adapteris, kas uzstādīts zibspuldzes apakšā, ieskauj un nofiksējas ap kameras kontaktligzdu, nodrošinot gandrīz necaurlaidīgu blīvējumu. Saglabājot EOS-1D sērijas kopējo pret laikapstākļiem izturīgo virsmu, Speedlite 600EX II-RT bez kompromisiem var nodrošināt fotografēšanu ar zibspuldzi vairākās vietās, vairākās vidēs.

Zibspuldze 600EX II-RT ir izstrādāts, lai uzturētu augstu putekļu un ūdens noturības standartu, kāds ir Canon EOS-1D sērijas kamerām. Tās ārējās šuves ir noslēgtas, lai palīdzētu uzturēt hermētiskumu, savukārt putekļu un ūdens izturīgs adapteris, kas uzstādīts zibspuldzes apakšā, ieskauj un nofiksējas ap kameras kontaktligzdu, nodrošinot gandrīz necaurlaidīgu blīvējumu. Saglabājot EOS-1D sērijas kopējo pret laikapstākļiem izturīgo virsmu, Speedlite 600EX II-RT bez kompromisiem var nodrošināt fotografēšanu ar zibspuldzi vairākās vietās, vairākās vidēs.

Zibspuldze 600EX II-RT ir aprīkots ar vairākiem galvenajiem piederumiem, kas izstrādāti, lai palīdzētu novietot, izkliedēt un tonizēt tā izvadi, lai iegūtu optimālus rezultātus. Bounce Adapter SBA-E3 paplašina un izkliedē atlēcošo apgaismojumu, panākot maigu efektu, īpaši ēnu zonās. SCF-E3 krāsu cietā tipa filtru komplektos ir iekļauts krāsu filtrs SCF-E3OR1, kas efektīvi apvieno apkārtējo kvēlspuldzi ar zibspuldzes zilganu jaudu, lai iegūtu siltus, atmosfēriskus rezultātus. Šajos piederumos ietilpst arī krāsu filtrs SCF-E3OR2, kas ir noderīgs, lai līdzsvarotu iekšējam apgaismojumam raksturīgo sarkano miglošanos, lai iegūtu dabiskāku, reālistiskāku gaismu. Abi filtri ir viegli piestiprināmi un atvienojami, lai nodrošinātu ātru un vienmērīgu iestatīšanu. Speedlite 600EX II-RT komplektācijā ir iekļauts arī mīksts maciņš, kas paredzēts ne tikai visu zibspuldzes piederumu ievietošanai, bet arī zibspuldzes glabāšanai ar pievienotu filtru, un tai ir jostas cilpa ātrai piekļuvei, atrodoties ceļā.

Zibspuldzes Speedlite 600EX II-RT punktu matricas LCD panelis grafiski parāda detalizētus zibspuldzes režīmus, pielāgoto un personīgo funkciju iestatījumus un statusa indikatorus gan galvenajām, gan pakārtotajām ierīcēm, nodrošinot bezvadu konfigurācijas ar detalizētāku informāciju nekā iepriekšējās zibspuldzes. Jauns zibspuldzes gatavības indikators nozīmē, ka zibspuldzes statusu var apstiprināt vienā mirklī, un aizmugurgaismotas darbības pogas nodrošina labu redzamību gan gaišā, gan tumšā vidē.

Lai pielāgotos dažādiem fotografēšanas stiliem, Speedlite 600EX II-RT ir 15 pielāgotas funkcijas, kas nodrošina neticamu elastību. Iespējas ietver zibspuldzes ekspozīcijas kompensāciju, zibspuldzes ekspozīcijas dublēšanas vadīklas, modelēšanas zibspuldzi, AF palīgvadību, enerģijas un enerģijas taupīšanas funkcijas, pīkstienu un daudz ko citu. Speedlite 600EX II-RT ir viegli iestatīt arī personīgās funkcijas, piemēram, LCD paneļa apgaismojuma krāsu un Master/Slave konfigurācijas.

Speedlite 600EX II-RT zibspuldzes galva ir paredzēta vienkāršai zibspuldzei. jebkurā virzienā. Galvu var noliekt par 90° uz augšu, 7° uz leju un var pagriezt par 180° pa kreisi un pa labi. Atlēciena bloķētājs ar atbrīvošanas pogu palīdz lietām noturēties savās vietās. Turklāt Speedlite 600EX II-RT ir aprīkots ar gaismas paneli, kas rada uztveramo gaismu objekta acīs, lai iegūtu izteiksmīgāku izskatu.

Nomas tehnikas veidsAksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība