LED lampas barošana - Newell voltage converter with pure sine wave - 12 V / 230 V, 2000 W. - ātri pasūtīt no ražotāja

Newell sprieguma invertors ar tīru sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 2000 W ir augsto tehnoloģiju invertors, kas nodrošina uzticamu enerģijas padevi ierīcēm, kurām nepieciešams 230 V maiņstrāvas spriegums.

Ar to var izmantot 2 elektriskās rozetes un USB pieslēgvietu visur, kur piekļuve elektrībai ir ierobežota, un tā vienīgais avots ir 12 V akumulators.

Darbības drošību nodrošina atbilstoša aizsardzība - pret pārspriegumu, īssavienojumu, pārkaršanu un pārslodzi, kā arī CE un RoHS sertifikāti.

Newell voltage converter with pure sine wave - 12 V / 230 V, 2000 W.

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

19944 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

1250
5907489647892
Newell

Jauns

04.04 - 21.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 21.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Newell sprieguma invertors ar tīru sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 2000 W ir augsto tehnoloģiju invertors, kas nodrošina uzticamu enerģijas padevi ierīcēm, kurām nepieciešams 230 V maiņstrāvas spriegums. Ar to var izmantot 2 elektriskās rozetes un USB pieslēgvietu visur, kur piekļuve elektrībai ir ierobežota, un tā vienīgais avots ir 12 V akumulators. Darbības drošību nodrošina atbilstoša aizsardzība - pret pārspriegumu, īssavienojumu, pārkaršanu un pārslodzi, kā arī CE un RoHS sertifikāti. Ierīcei ir pārdomāta dzesēšanas sistēma, ekrāns ar aizmugurējo apgaismojumu un kompakts, izturīgs korpuss. Komplektācijā atradīsiet arī akumulatora kabeļus ar gredzenveida spailēm.

Galvenās produkta funkcijas universālais invertors (invertors / invertors) ar tīro sinusoidālo viļņu, ar izmantojamo jaudu 2000 W un momentāno jaudu 4000 W tīrais sinusoidālais vilnis ir labākais risinājums lietošanai ar induktīvām ierīcēm (piem. CO sūkņu motoriem, ledusskapjiem ar ģeneratoru), stacionārajiem datoriem, serveriem, medicīnas ierīcēm, audio/video sistēmām, pastiprinātājiem, skaļruņiem, DVD/Blu-ray atskaņotājiem, spēļu konsolēm un lieliem televizoriem, jūs varat arī viegli pievienot invertoram mazāk ietilpīgas ierīces, tostarp: sildītāju, klēpjdatora barošanas bloku, mobilo ierīču lādētāju un daudzas citas ierīces ļauj darbināt ierīces, kurām nepieciešams 230 V maiņstrāvas spriegums no automašīnas akumulatora pārveido līdzstrāvas spriegumu no 12 V akumulatora uz ~230 W maiņstrāvas ideāla izvēle cilvēkiem, kuri bieži ceļo ar automašīnu ļauj izmantot elektrisko kontaktligzdu, kur akumulators ir vienīgais barošanas avots aprīkots ar 2 elektrības kontaktligzdām (E standarts) un 1 USB-A portu USB-A ports ļauj ērti uzlādēt populārus elektroniskos sīkrīkus (viedtālruņus, planšetes, e-grāmatu lasītājus, austiņas utt.) aprīkots ar vairākām drošības funkcijām, lai nodrošinātu ierīču aizsardzību un bezrūpīgu darbību aizsardzība pret pārspriegumu, īssavienojumu, pārkaršanu un pārslodzi drošību garantē CE un RoHS sertifikāti inteliģenta dzesēšanas sistēma, kas regulē ventilatora darbību atkarībā no ierīces temperatūras izgaismots ekrāns, kas informē par barošanas parametriem un pareizu darbību komplektā iekļauti akumulatora kabeļi ar cilpām Iegūstiet neatkarību!

Newell sprieguma invertors ar tīro sinusoidālo viļņu - 12 V/230 V, 2000 W, ko bieži dēvē arī par invertoru vai invertoru, ir neliela ierīce, kas ļauj pārveidot līdzstrāvu no 12 V akumulatora maiņstrāvā, ko mēs izmantojam mājas elektrotīklos. Tas nodrošinās jums vēl lielāku neatkarību, ceļojot ar apdzīvojamo automobili, dodoties ilgos auto braucienos vai kempingā. Iepazīstiet tīrā sinusoidālā viļņa spēku Tīrā sinusoidālā viļņa invertori ir uzticamas un tehnoloģiski progresīvas ierīces, kas ģenerē spriegumu ar gandrīz tādu pašu viļņu formu kā 230 V mājas tīklā. Izvēloties 12 V/230 V, 2000 W modeli, jūs gūsiet pārliecību, ka jūsu elektroniskās iekārtas darbosies pilnīgi efektīvi un droši. Tas ir īpaši svarīgi, ja izmantojat ierīces, kurām nepieciešama precīza elektroapgāde. Izmantojot tīro sinusoidālo strāvu, jūs izvairīsieties no bojājumu riska, ko rada neatbilstoša sprieguma viļņu forma, kas var izraisīt bojājumus un saīsināt jūsu iekārtas kalpošanas laiku. Tīrā sinusoidālā viļņa invertori ir arī ļoti efektīvi un energotaupīgi.

To uzlabotā elektronika samazina enerģijas zudumus, nodrošinot efektīvu enerģijas pārveidi. Šim modelim darbības efektivitāte ir līdz pat 94% pie 100% slodzes. Ja meklējat uzticamu enerģijas avotu savām ierīcēm, Newell tīri sinusoidālā viļņa sprieguma invertors ir ideāla izvēle. Atšķirībā no invertoriem ar modificētu sinusoidālu, šī iekārta ģenerē spriegumu ar gandrīz identisku viļņu formu kā 230 V mājas tīklā. Tas sniedz jums pārliecību, ka jūsu ierīces, īpaši tādas, kas prasa lielu jaudu, piemēram, CO sūkņi, dzesēšanas ledusskapji, gaisa kondicionieri vai Hi-Fi iekārtas, darbosies pilnvērtīgi un atbilstoši gaidītajam. Pareizs barošanas avots ietekmē elektronikas ilgāku kalpošanas laiku un nodrošina stabilu indukcijas motoru darbību. Neatkarīgi no tā, kādas ierīces vēlaties barot, Newell tīrais sinusoidālais invertors nodrošina optimālus darba apstākļus. JA PLĀNOJAT IZMANTOT MAZĀK PRASĪGAS IERĪCES, SKATIET NEWELL STRĀVAS PĀRVEIDOTĀJUS AR MODIFICĒTU SINUSOĪDU. 2000 vati izmantojamās jaudas Newell sprieguma invertors ar tīro sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 2000 W piedāvā maksimāli 2000 vatu izmantojamo jaudu un ir saderīgs ar 12 V akumulatoriem. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešama strāva automašīnā, apvidus automobilī vai laivā, Newell sprieguma invertors ar tīru sinusoidālo viļņu nodrošinās uzticamu jaudu jūsu iekārtām. Pirms iegādājaties izvēlēto invertora modeli, pārliecinieties, vai tā parametri atbilst jūsu vajadzībām. Pārdošanā ir pieejami Newell sprieguma invertori ar tīru sinusoidālo viļņu 300 W, 500 W un 1000 W, kā arī modeļi ar modificētu sinusoidālo viļņu un 24 V/230 V versijas.

Kontrolējama jauda Apgaismotais ekrāns ar viegli salasāmiem indikatoriem ļaus ātri un ērti pārbaudīt svarīgu informāciju par spriegumu, izejas ligzdu, strāvas frekvenci, izejas slodzi un akumulatora uzlādes līmeni. Ikonas, kas atbilst dažādiem ziņojumiem, piemēram, par pārslodzi, pārspriegumu, pārmērīgu temperatūru vai nepietiekamu spriegumu, atvieglos jebkuru sarežģījumu diagnosticēšanu. Ideāls ceļojumu biedrs Piekļuve elektrības rozetēm ceļojuma laikā dažkārt ir problemātiska. Daudzas ierīces nav iespējams pieslēgt barošanas bankā vai automašīnas šķiltavas kontaktligzdā. Tad palīgā nāk Newell sprieguma pārveidotājs ar tīru sinusoidālo viļņu - 12 V/230 V, 2000 W. Jums nav jāpērk jaunas elektroniskās ierīces, lai tās izmantotu ceļojumā. Ar invertoru iekārtas, kas iepriekš bija saderīgas tikai ar tradicionālajām elektrības rozetēm, varēs pieslēgt pie akumulatora.

Aizsardzība un drošība Newell sprieguma pārveidotājs ar tīru sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 2000 W izmanto modernu aizsardzības sistēmu, kas atbild par ierīces un tai pievienoto elektronisko iekārtu aizsardzību. Tā regulē barošanas procesu, vienlaikus nodrošinot optimālus darbības parametrus. Tas garantē uzticamību un izturību, kā arī atbilstošu aizsardzību pret pārspriegumu, īssavienojumu, pārkaršanu un pārslodzi. Atbilstoša darba temperatūra Lai nodrošinātu maksimālu lietotāja komfortu un optimālu drošību, Newell invertors ir aprīkots ar automātisku dzesēšanas sistēmu. Ventilatori paši pielāgojas ierīces temperatūrai, rūpējoties par optimāliem darba apstākļiem.

Šāds risinājums nodrošina ne tikai atbilstošu iekārtas aizsardzību, bet arī ļoti klusu darbību. Komplektā iekļautie kabeļi ar acīm Newell tīra sinusoidālā sprieguma pārveidotājam - 12 V/230 V, 2000 W komplektā netrūka piemērota kabeļu komplekta. Tajos tika izmantotas cilpas ar acīm. Kabeļi ļaus bez problēmām savienot pārveidotāju ar 12 V akumulatoru visefektīvākajā veidā. Kabeļu āķveida gali garantē drošu un izturīgu savienojumu, novēršot nejaušas atvienošanas risku uzlādes laikā. Rezultātā ar akumulatoru darbināmās ierīces darbosies vienmērīgi un droši, ļaujot jums koncentrēties uz saviem uzdevumiem, neuztraucoties par strāvas padeves pārtraukumiem.

Specifikācijas modelis: Newell sprieguma invertors ar tīru sinusoidālo viļņu - 12 V / 230 V, 2000 W izejas spriegums: 230 V ± 5 % izmantojamā jauda (konstanta): 2000 W momentānā jauda (pulsējošā): Nominālais ieejas spriegums: 12 V līdzstrāvas USB pieslēgvieta: V / 2 A izejas frekvence: 50 / 60 Hz viļņu forma: tīrs sinusoidālais vilnis dzesēšana: dzesēšanas ventilatori darba temperatūras diapazons: -10ºC - 50ºC izmēri (garums x platums x augstums): 37 x 17 x 10,5 cm svars: 4230 g Komplekta saturs Newell sprieguma pārveidotājs ar tīru sinusoidālo vilni - 12 V / 230 V, 2000 W akumulatora kabeļi ar cilpām

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse