Vairs neražo - Manfrotto backpack Advanced 2 Gear (MB MA2-BP-GM)

  • Ļoti ietilpīga Manfrotto Advanced 2 sērijas mugursoma
  • Ietilpina kameru kopā ar vairākiem objektīviem un dronu
  • Nodalījums klēpjdatoram izmērā līdz 15 collām
  • Ārējais stiprinājums statīvam
  • Ūdeni atvairoša ārpuse un lietus pārsegs

Manfrotto backpack Advanced 2 Gear (MB MA2-BP-GM)

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews
15649
MB MA2-BP-GM
8024221693102
Manfrotto

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Kompakta un funkcionāla kameras/klēpjdatora mugursoma, kas pilnībā pielāgota fotokameras uzglabāšanai. Manfrotto Advanced 2 Gear ir inovatīva mugursoma, kas viegli ietilpina jūsu foto aprīkojumu un klēpjdatoru, tai pat laikā tā ir viegla, kompakta un ērti pārnēsājama. Šī soma ietilpina DSLR kameru ar pievienotu 70‑200/2.8 objektīvu un četrus papildu objektīvus, kā arī tā ir vienlīdz labi izmantojama, lai pārnēsātu pilnkadra kompaktās sistēmas kameru ar pievienotu 70‑200/4 objektīvu un divus papildu objektīvus, DJI Mavic Air Combo Kit un DJI OSMO. Pieejams atsevišķs polsterēts nodalījums 15 collu klēpjdatoram, kas nodrošina papildu aizsardzību un ērtu piekļuvi, kad esat kustībā.

Divi ietilpīgi priekšējie rāvējslēdzēja nodalījumi ir viegli pilnībā atverami, ļaujot ātri piekļūt visam nepieciešamajam. Somas sānos iespējams piestiprināt nelielu ceļojuma izmēra statīvu.

Pateicoties šīs somas izmēram, stiprībai, daudzpusībai un lieliem nodalījumiem, varat ērti organizēt savu foto aprīkojumu. Piedevām soma ir apgādāta ar papildu priekšējo kabatiņu personīgo mantu un nelielu aksesuāru uzglabāšanai. Somas ārējais audums ir pilnībā apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, kā arī komplektā ietilpst lietus pārsegs izmantošanai īpaši nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā.

KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.