Kameras pultis - Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N28 - ātri pasūtīt no ražotāja

Norwii N28 lāzera rādītāja tālvadības pults multimediju prezentācijām padarīs jūsu prezentācijas vēl labākas.

Ierīce nodrošina 50 metru darbības lauku un atbalsta Windows, macOS, Android un Linux.

Tālvadības pults ļaus ērti vadīt vairākas programmas (tostarp PowerPoint, Keynote, Prezi un Google Slides).

Remote control with laser pointer for multimedia presentations Norwii N28

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

2545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

1576
6949415907099
Norwii

Jauns

04.05 - 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.05 - 22.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.05 - 22.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.05 - 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Norwii N28 lāzera rādītāja tālvadības pults multimediju prezentācijām padarīs jūsu prezentācijas vēl labākas. Ierīce nodrošina 50 metru darbības lauku un atbalsta Windows, macOS, Android un Linux. Tālvadības pults ļaus ērti vadīt vairākas programmas (tostarp PowerPoint, Keynote, Prezi un Google Slides).

Ar trim slaidu maiņas režīmiem, pogu personalizāciju un līdz pat 6 ierīču vienlaicīgu atbalstu jūs iegūsiet pilnīgu kontroli pār savu prezentāciju. Iebūvētais lāzera rādītājs ar 200 metru darbības rādiusu ļaus precīzi izcelt izvēlētās slaidu vietas. Uzlādējams akumulators, USB-C ports un ergonomiskas pogas nodrošina maksimālu komfortu un funkcionalitāti. Komplektā atradīsiet arī lādēšanas kabeli un futrālīti.

Galvenās produkta īpašības Universāla tālvadības pults multimediju prezentācijām 50 metru saziņas diapazons iebūvēts lāzera rādītājs ar 200 metru diapazonu savietojamība ar sistēmām: Windows, macOS, Android, Linux ērta multivides prezentāciju vadība bez nepieciešamības doties pie datora daudzu datorprogrammu, tostarp PowerPoint, Keynote, Prezi, Google Slides, Pages, Word, Excel, OneNote, Numbers, atbalsts, ACD Skatīt trīs slaidu maiņas režīmus, kas pielāgoti dažādām programmām iespēja personalizēt pogas ar bezmaksas Norwii Presenter lietotni (Windows / macOS / Android) Iespēja kontrolēt vienu prezentāciju ar 6 dažādām Norwii N28 tālvadības pultīm "Plug and Play" - nav nepieciešams lejupielādēt un instalēt papildu draiverus fiziskais "ON / OFF" slēdzis, lai samazinātu nejaušu ierīces izslēgšanos īpašā "TAB" poga attālinātai saitiņu palaišanai.

Uztvērējs saderīgs ar USB-A portu speciāla magnētiska uztvērēja kārba, kas atrodas uz tālvadības pults korpusa iebūvēta uzlādējama baterija un ērta uzlāde, izmantojot USB-C portu gaidīšanas režīms maksimālai enerģijas taupīšanai LED indikatora gaismiņa darbībai un brīdinājumam par izlādējušos akumulatoru ultraviegls, minimālisma stils un moderns dizains vienkārša un intuitīva lietošana komplektā iekļauts USB-C / USB-A kabelis un futrālis (maisiņš), kas izgatavots no patīkama pieskārieniem materiāla Jauna jūsu uzstāšanās kvalitāte Norwii N28 tālvadības pults ar lāzera rādītāju multimediju prezentācijām ir neaizstājams līdzeklis, kas jūsu uzstāšanos padarīs vēl labāku.

Pateicoties tam, jums nebūs jāiet pie datora katru reizi, kad vēlēsieties mainīt kādu slaidu. Ar šo ierīci jūs varēsiet efektīvi vadīt multimediju prezentācijas, iepriecinot auditoriju un koncentrējoties uz to, kas ir vissvarīgākais - zināšanu nodošanu, iedvesmošanu un pozitīvu emociju izraisīšanu.

Izmantojot Norvia N28 tālvadības pulti, varat koncentrēties uz runas saturisko daļu, neuztraucoties par prezentācijas tehniskajiem aspektiem. Neatkarīgi no tā, vai esat konferencē, skolā vai biznesa sanāksmē, šī ierīce palīdzēs jums iegūt auditorijas uzmanību, izcelt svarīgāko informāciju un efektīvi dalīties ar savām zināšanām. Iebūvēts lāzera rādītājs Norwii N28 tālvadības pults nav paredzēta tikai slaidu vadīšanai.

Iebūvētais lāzera rādītājs ļauj precīzi izcelt svarīgus elementus uz ekrāna. Neatkarīgi no tā, vai lasāt motivējošu lekciju, nodarbību vai apmācību, šis rīks noteikti atvieglos jūsu darbu. Izmantojiet to, lai izceltu galvenos punktus prezentācijā no attāluma līdz pat 200 metriem. 50 metru darbības rādiuss Norwii N28 bezvadu tālvadības pults darbības rādiuss ir iespaidīgs - 50 metri.

Kopā ar to varat brīvi pārvietoties pa telpu vai auditoriju, pilnībā kontrolējot prezentāciju. Neatkarīgi no tā, vai vadāt sanāksmi nelielā telpā vai uz lielākas skatuves, šī tālvadības pults ļaus ērti mainīt slaidus. Izvēlieties Norwii N28 un izbaudiet vēl nebijušu brīvību, demonstrējot multimediju prezentācijas. Plaša saderība

Meklējat ierīci, kas jūs nepievils, ja trāpīsiet uz citu diapozitīvu demonstrēšanas programmatūru, nevis to, kuru izmantojat ikdienā? Norwii N28 tālvadības pults ir saderīga ar lielāko daļu datoru, kas aprīkoti ar tradicionālo A tipa USB portu. To var izmantot gan ar Windows, gan macOS, Android un Linux operētājsistēmām. Tā atbalsta tādas datorprogrammas kā PowerPoint, Keynote, Prezi, Google Slides, Pages, Word, Excel, OneNote, Numbers, ACD See un dažādas virtuālās galerijas (piemēram, Apple Photos).

Pateicoties "Plug and Play" tehnoloģijai, ierīcei nav nepieciešams lejupielādēt papildu draiverus. Bultiņa nav vienāda ar bultiņu Nav svarīgi, kādas datorprogrammas jūs izmantojat prezentācijām. Norwii N28 tālvadības pults piedāvā līdz pat trim dažādiem diapozitīvu maiņas režīmiem, kas ir pielāgoti dažādiem populāriem rīkiem.

Noklusējuma funkcijas ">" un " " un " Personalizēšana, izmantojot lietotni Neskatoties uz piekļuvi 3 bultiņu vadības režīmiem, ir programmas, kurām nepieciešamas īpašas tastatūras īsceļu kombinācijas, piemēram, atskaņošana, pauze vai nākamā vai iepriekšējā dziesma. Izmantojot personalizētos iestatījumus, jebkuru darbību var piešķirt jebkurai tālvadības pults pogai. Lai pielāgotu pulti, vienkārši lejupielādējiet bezmaksas lietotni Norwii Presenter, kas ir pieejama operētājsistēmām Windows, iOS un Android. Iebūvēta baterija Īpaši vieglās Norwii N28 tālvadības pults iekšpusē ir iebūvēta jaudīga litija-polimēra baterija.

To var viegli uzlādēt, izmantojot populāro USB-C pieslēgvietu. Kad ierīce ir uz izlādes robežas, īpašs LED indikators mirgo sarkanā krāsā. Šī papildu ērtība palīdzēs izvairīties no situācijām, kad dažas minūtes pirms prezentācijas konstatējat, ka tālvadības pults nav gatava lietošanai. Uztvērējs, ko nepazaudēsiet Uztvērējs, kas jāpievieno ierīcei, no kuras tiks rādīta jūsu prezentācija, ar saviem izmēriem atgādina nelielu zibatmiņas disku, tāpēc to ir viegli pazaudēt. Par laimi, ražotājs ir parūpējies par risinājumiem, kas samazina šo risku.

Norwii N28 tālvadības pults ir aprīkota ar nelielu uztvērēja kešatmiņu. Spēcīgs magnēts nodrošinās, ka līdz brīdim, kad nolemsiet to noņemt, tā noteikti paliks savā vietā. 1 prezentācija - 6 prezentētāji Norwii N28 tālvadības pults atbalsta "Unicoding" tehnoloģiju, kas ļauj piešķirt katram kontrolierim unikālu kodu jau ražošanas posmā. Rezultātā viens uztvērējs var saņemt signālus no vairākām ierīcēm. Ja prezentāciju pasniedz vairāki prezentētāji, nekas netraucē katram no viņiem turēt savu tālvadības pulti.

Viss, kas jādara, ir jāpievieno uztvērējs datoram un pēc tam jāsavieno tas ar visiem kontrolieriem. Vienu prezentāciju vienlaikus var vadīt līdz pat sešiem prezentētājiem! Attālināta lapu saišu palaišana Ar "TAB" pogu Norwii N28 lāzera rādītāja tālvadības pults atvieglos mijiedarbību ar prezentācijām. Tagad varat brīvi pārvietoties starp slaidos iešūtajām saitēm, neejot pie datora un nesniedzoties pēc peles.

Vadības pults "cilnes" poga darbojas tieši tāpat kā cilne datora tastatūrā. To izmanto, lai mainītu aktīvo lauku. To izmantojiet, lai pārslēgtos starp hipersaitēm, un pēc tam apstipriniet izvēli ar "Enter" pogu. Šis risinājums ļaus jums vienmērīgāk pārvietoties pa slaidiem, vienlaikus nodrošinot, ka prezentācija ir pietiekami dinamiska.

Aprakstītā-funkcija-nav-atbalstīta-prezi-wps-openoffice-and-libreoffice. Nejauša izslēgšanās? Šoreiz ne! Publiskā uzstāšanās var paaugstināt spiedienu. Mēģinot kontrolēt skatuves bailes, mēs bieži vien veicam nervozus žestus. Tad ir viegli nejauši nospiest kaut ko uz tālvadības pults un nejauši izslēgt prezentāciju. Par laimi, ne ar Norvia N28 modeli. Pateicoties fiziskajam "ieslēgšanas/izslēgšanas" slēdzim, jums būs grūtāk nejauši izslēgt ierīci. Tas arī samazina risku iedarbināt tālvadības pulti, kad to nēsājat somā vai mugursomā. Gaidīšanas režīms Pateicoties gaidīšanas režīmam, Norwii N28 multimediju prezentācijas lāzera rādītāja tālvadības pults garantē maksimālu enerģijas ietaupījumu. Pēc katras izvēlētās pogas izmantošanas tālvadības pults automātiski pāriet miega režīmā. Reakcijas laiks uz atkārtotu nospiešanu ir mazāks par 1 milisekundi!

Ko tas nozīmē?

To, ka jūs nekad nebūtu sapratuši, ka ierīce piedāvā gaidīšanas režīmu, ja ne šis apraksts! Tālvadības pults reakcija ir tūlītēja, un jūs varat ilgāk baudīt uzlādētu akumulatoru. Ergonomiskas pogas Uzmanība detaļām ir iezīme, kas Norwii zīmolu atšķir no konkurentiem. Visbiežāk izmantotā poga ir tā, ar kuru jūs nāksiet mainīt slaidus. N28 modelī tai ir īpašs iegriezums un atšķirīga krāsa. Tāpēc jums nav jāskatās uz tālvadības pulti, lai pirkstu novietotu tieši tur, kur tam jānonāk. Kompaktais izmērs un pareizais pogu izvietojums arī nodrošinās stingru satvērienu un intuitīvu darbību. Savietojamība: ierīces: aprīkotas ar sieviešu USB-A pieslēgvietu operētājsistēmas: Windows, macOS, Android, Linux programmatūra: PowerPoint, Keynote, Prezi, Google Slides, Pages, Word, Excel, OneNote, Numbers, ACD See, fotogalerijas un citas programmatūras.

Specifikācijas modelis: Norwii N28 komunikācija: 2,4 GHz radio komunikācijas diapazons ar uztvērēju: 50 m barošanas avots: iebūvēta uzlādējama baterija rādītāja uzlāde: USB-C pieslēgvieta Rādītāja tips: lāzera lāzera stara krāsa: sarkana lāzera diapazons: > 200 m izmēri: USB-A uztvērējs USB-A / USB-C kabeļa korpuss: 144 x 24 x 14 mm svars: 34 g Komplekta saturs pilots ar Norwii N28 lāzera rādītāju USB-A uztvērējs USB-A / USB-C kabeļa korpuss

Produkta veidsTālvadības ierīces

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse