Kameras zibspuldzes - Nikon SB-5000 AF Speedlight - ātri pasūtīt no ražotāja

Iepazīstinām ar Nikon jauno galveno zibspuldzi Speedlight - zibspuldzi, kas izstrādāta, lai sniegtu iespējas pieredzējušākiem profesionāļiem un kaislīgiem entuziastiem. Ar zibspuldzi SB-5000 AF Speedlight Nikon atzītā radošā apgaismojuma sistēma ar uzlabotu bezvadu apgaismojumu tiek pacelta jaunā līmenī, izmantojot gan tradicionālo optisko bezvadu vadību, gan jauno, jaudīgo radio vadību. Novietojiet līdz pat sešām tālvadības zibspuldžu grupām ārpus redzamības, aiz šķēršļiem - pat citās telpās - līdz pat 98 pēdu attālumā.

Nikon SB-5000 AF zibspuldze

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

62545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

34298
0018208048151
Nikon

Jauns

01.05 - 08.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 09.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 09.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 08.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
625.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
SB-5000 AF Speedlight, kas paredzēta ātrai fotografēšanai kāzās, komerciālos šovos vai uz sarkanā paklāja, ievieš arī pasaulē pirmo zibspuldzes dzesēšanas sistēmu ar karstās kājiņas stiprinājumu*, kas nodrošina vairāk nekā 100 secīgu kadru uzņemšanu ar pilnu jaudu, turklāt mazākā izmērā un ar vienkāršotu darbību. Neatkarīgi no tā, vai veidojat jaunu apgaismojuma sistēmu vai integrējat to esošajā sistēmā, zibspuldze SB-5000 AF Speedlight paver aizraujošas jaunas apgaismojuma iespējas.

Gaisma bez ierobežojumiem
Jauna radio vadāma komunikācija
SB-5000 AF Speedlight ievieš jaudīgu radio vadību Uzlabotā bezvadu apgaismojuma (AWL) komunikāciju inovatīvajā Nikon radošā apgaismojuma sistēmā, nodrošinot aizraujošas apgaismojuma iespējas. Izmantojot saderīgu Nikon digitālo spoguļkameru** ar papildu WR-A10 (bezvadu tālvadības adapteri), kad tas ir pievienots D5, un WR-R10 bezvadu tālvadības pulti (raiduztvērēju) (nepieciešama programmaparatūras versija 3.0 vai jaunāka), jūs varat vadīt līdz pat 6 grupām (A/B/C/D/E/F) SB-5000 AF Speedlight aiz šķēršļiem, aiz stūriem, spilgtā saules gaismā - pat dažādās telpās līdz pat 98 pēdu attālumā. Protams, zibspuldzi SB-5000 AF Speedlight var bez problēmām integrēt arī ar Nikon optiskajiem bezvadu zibspuldzēm un DSLR.

**Saderīgs ar D5 un D500
Nepārtraukta darbība
Pasaulē pirmā zibspuldzes dzesēšanas sistēma ar karstās kājiņas stiprinājumu‡
Studiju, kāzu, pasākumu un darbības fotogrāfiem nepārtraukta uzņemšana ir galvenais uzdevums. Pateicoties inovatīvai iebūvētajai dzesēšanas sistēmai un izcili siltumu izvadošajai konstrukcijai, zibspuldze SB-5000 AF Speedlight var izturēt vairāk nekā 100 secīgus izšāvienus ar pilnu jaudu bez pārkaršanas. TTL fotogrāfiem tas nozīmē jaunu apgaismojuma kontroles līmeni, iemūžinot izšķirošos mirkļus. Lieliski kadri negaida, kamēr zibspuldze ir gatava, un arī jums nevajadzētu gaidīt, kad tā būs gatava.
SaderībaNikon
Zibspuldzes darbībaTTL
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse