Kameru akumulatori - Newell FDL-USB-C dual-channel charger for LP-E17 - perc šodien veikalā un ar piegādi


The Newell FDL-USB-C is a battery charger that will save your photos and videos when you don't have a traditional charging outlet nearby. Thanks to its unique design, the USB cable for connecting the device to the power source will be always with you! If necessary, you can also use the included additional USB-C power cable.

Newell FDL-USB-C dual-channel charger for LP-E17

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

2845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

42245
5907489643238
Newell

Jauns

04.04 - 21.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 22.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 22.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 21.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Newell FDL-USB-C ir akumulatora lādētājs, kas saglabās jūsu fotoattēlus un videoklipus, ja tuvumā nav tradicionālās uzlādes kontaktligzdas. Pateicoties unikālajam dizainam, USB kabelis ierīces pievienošanai strāvas avotam vienmēr būs līdzi! Ja nepieciešams, varat izmantot arī komplektācijā iekļauto papildu USB-C barošanas kabeli. Ierīci var viegli savienot ar strāvas akumulatoru, klēpjdatoru vai lādētāju automašīnā, padarot to par ideālu ceļojuma pavadoni. Viegli nolasāmais displejs sniegs visu nepieciešamo informāciju par akumulatoru stāvokli, savukārt divi uzlādes kanāli atvieglos ērtu sagatavošanos darbam ar kameru.

USB vads vienmēr ir pa rokai

Izmantojot Newell FDL-USB-C sērijas lādētājus, jums vienmēr ir līdzi kabelis savienojuma izveidei ar strāvas avotu. Kabelis ir neatņemama ierīces sastāvdaļa. Pateicoties tā ergonomiskajam dizainam, jums nav jāuztraucas par to, ka tas var sapīties vai radīt nevajadzīgu haosu jūsu fotografēšanas priekšmetos. Profilēti padziļinājumi korpusā ļauj saritināt kabeli sekundē, katru reizi, kad tas nav vajadzīgs!

Kompakti izmēri

Fotogrāfijas aprīkojums var aizņemt daudz vietas. Iepakojot mantas fotografēšanai vai ceļojumam, bieži vien ir svarīga katra jūsu somas vai mugursomas rezerves colla. Par laimi, Newell FDL-USB-C lādētājs aizņem gandrīz tikpat daudz vietas kā divi akumulatori un var tos uzlādēt vienlaikus! Pateicoties tā kompaktajam izmēram, varat to ņemt līdzi jebkur, neuztraucoties, ka jūsu fotografēšanas plānus izjauks izlādējušās baterijas!

Viegli lasāms displejs

Lielais, viegli nolasāmais LCD displejs sniegs visu nepieciešamo informāciju, kas saistīta ar akumulatora uzlādes procesu. Jūs varat īsumā pārbaudīt strāvu un spriegumu. Ekrānā ir arī akumulatora uzlādes indikators, kas sniegs jums ērtu veidu, kā novērtēt, cik ilgi jūsu akumulatori darbosies salīdzinājumā ar citiem jūsu esošajiem elementiem. Vai jūs dažreiz steidzīgi uzlādējat baterijas? Aktīvo kanālu indikators novērsīs iespēju tos neprecīzi novietot ligzdās. CH1 un CH2 marķieri signalizēs par uzlādes procesa sākumu, sniedzot jums pārliecību, ka drīz tie atkal būs 100% gatavi lietošanai!

Uzlādējiet 2 akumulatorus vienlaikus!

Iespēja vienlaikus uzlādēt divus akumulatorus ir vēl ērtāka un drošāka gadījumā, ja kamerā rodas neparedzēts strāvas zudums. Abu pieejamo kanālu gadījumā mēs varam rēķināties ar maksimālo uzlādes ātrumu 1000 mA.

Droša uzlāde

Newell FDL-USB-C ir aprīkoti ar uzlabotiem uzlādes kontrolieriem, kas aizsargā pret pārkaršanu un pārlādēšanu, vienlaikus pagarinot akumulatora darbības laiku. Neatkarīgi no tā, kur uzlādējat kameru, varat būt drošs, ka tā būs drošībā un paliks kopā ar jums ilgu laiku.

Viena ierīce — vairāki strāvas avoti

A tipa USB kabelis, ar kuru ir aprīkots lādētājs, nav vienīgais, kas ļauj ērti uzlādēt akumulatorus no populāriem viedtālruņu lādētājiem, barošanas blokiem vai cigarešu šķiltavu adapteriem. Ja lielākā daļa jūsu ierīču ir aprīkotas ar USB Type-C pieslēgvietām – nekas nav zaudēts! Šo portu atradīsit arī Newell FDL-USB-C lādētājā. Izmantojot komplektācijā iekļauto kabeli, varat viegli savienot lādētāju ar USB-C aprīkotu barošanas avotu.

Specifikācija

  • modelis: FDL-USB-C
  • barošanas avots: USB/USB-C 5 V; 2,1 A
  • Uzlādes strāva (maks.): 8,4 V; 1 x 1000 mA / 2 x 1000 mA
  • izmēri: 8,5 x 5,3 x 2,5 cm svars: 64 g
  • Saderības akumulators: LP-E17


Komplekta saturs

  • Newell FDL-USB-C divu kanālu lādētājs
  • USB-C strāvas kabelis (nav iekļauts strāvas adapteris)
Bateriju saderībaCanon LP-E17

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse