Kameru akumulatori - Newell replacement NP-FW50 USB-C battery for Sony - perc šodien veikalā un ar piegādi


Newell NP-FW50 USB-C ir mūsdienīgs akumulatora aizstājējs, kas paredzēts darbam ar digitālajām kamerām. Šis modelis izceļas ne tikai ar savu unikālo krāsu. Integrētā USB-C pieslēgvieta pavērs jums pavisam jaunas uzlādes iespējas! Ja jums nav pa rokai lādētāja, nekādu problēmu.

Newell replacement NP-FW50 USB-C battery for Sony

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

3545 ar PVN

Ir uz vietas
3 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

48573
NL3461
5907489647519
Newell

Jauns

06.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
07.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
06.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apraksts

Newell NP-FW50 USB-C ir mūsdienīgs akumulatora aizstājējs, kas paredzēts darbam ar digitālajām kamerām. Šis modelis izceļas ne tikai ar savu unikālo krāsu. Integrētā USB-C pieslēgvieta pavērs jums pavisam jaunas uzlādes iespējas! Ja jums nav pa rokai lādētāja, nekādu problēmu. Jūs varat izmantot USB-C kabeli un papildināt enerģiju ar barošanas bankas, datora vai tālruņa lādētāju. Akumulatora ietilpība ir 1100 mAh. Tajā ir izmantota inteliģenta sistēma, kas regulē uzlādes procesu un aizsargā pret pārkaršanu, pārslodzi un pārslodzi. Jūs varat to uzlādēt jebkurā laikā, neuztraucoties par tā sauktā atmiņas efekta rašanos. Un tas viss par izcilu cenu un ar 40 mēnešu ražotāja garantiju!

Galvenās produkta funkcijas

  • NP-FW50 rezerves akumulators
  • 40 mēnešu ražotāja garantija
  • aprīkots ar integrētu USB-C pieslēgvietu uzlādei
  • iespējams uzlādēt, izmantojot USB-C kabeli, kas pievienots, piemēram, barošanas bankai, datoram vai viedtālruņa lādētājam.
  • saderīgs arī ar tradicionālajiem akumulatoru lādētājiem
  • LED indikators, kas norāda, ka uzlāde notiek vai ir pabeigta
  • izveidots, izmantojot litija jonu tehnoloģiju
  • ietilpība 1100 mAh
  • izgatavots, izmantojot labākās kvalitātes šūnas
  • inteliģenta aizsardzības sistēma, kas regulē uzlādes procesu
  • aizsardzība pret pārkaršanu, pārslodzi un pārmērīgu uzlādi
  • vairākkārtēja uzlāde un izlāde bez "atmiņas efekta"
  • unikāla krāsa, kas palīdz jums vieglāk atrast USB-C pieslēgvietas šūnu somā vai mugursomā

Ideāli piemērots

Newell akumulatoru ražošanā tiek izmantoti augstākās kvalitātes elementi. Tā rezultātā miliampērstundās norādītā ietilpība ir reāla, kas nozīmē ilgu darbības laiku. Aizvietotāji simtprocentīgi atveido oriģinālo bateriju formu. Kombinācijā ar pareizi izvēlētu plastmasu tie garantē perfektu atbilstību ierīcēm, kurās tie tiks ievietoti.

Uzlāde, izmantojot USB-C portu

Ikdienā izmantotais lādētājs ir palicis citā mugursomā? Vai vēlaties samazināt sava fototehnikas aprīkojuma tilpumu? Vai arī meklējat veidu, kā uzlādēt akumulatorus, izmantojot barošanas banku? Newell rezerves NP-FW50 USB-C ir ierīce, kas jums nepieciešama! Integrētā USB-C pieslēgvieta ļaus jums kļūt neatkarīgam no tradicionālā lādētāja. Jums ir nepieciešams tikai viens kabelis, un akumulatora uzlāde būs tikpat vienkārša kā viedtālruņa uzlāde.

Uzlādes procesa kontrole

Tradicionālie lādētāji informē jūs par uzlādes procesu ar gaismas diodēm vai ekrānā redzamiem ziņojumiem. Izvēloties Newell NP-FW50 USB-C aizstājēju Sony, jums nav jāuztraucas par to, ka šūnu enerģijas papildināšana ir ārpus jūsu kontroles. Neliels LED iedegsies sarkanā krāsā, kad sāksiet uzlādi ar USB-C kabeli, un ieslēgsies zaļā krāsā, kad enerģija sasniegs maksimālo līmeni.

Newell replacement LP-E6NH USB-C battery for Canon

Uzlabota tehnoloģija

Newell rezerves NP-FW50 USB-C akumulators Sony ir izveidots, izmantojot litija jonu tehnoloģiju. Tas ļauj to atkārtoti uzlādēt un izlādēt. Turklāt nekas netraucē jums akumulatoru uzlādēt jebkurā laikā. Newell zīmola izmantotā modernā tehnoloģija novērš tā sauktā atmiņas efekta rašanos, t. i., ierīce "atceras" saīsināto lietošanas laiku.

Aizsardzība un drošība

Newell NP-FW50 akumulatorā izmantota inteliģenta aizsardzības sistēma, kuras pamatā ir elektroniska integrālā shēma. Tā regulē uzlādes procesu, vienlaikus nodrošinot augstu drošības līmeni. Tā ir uzticamības un izturības garantija, kā arī atbilstoša aizsardzība pret pārkaršanu, pārslodzi vai pārslodzi.

40 mēnešu garantija

Newell nozīmē simtiem tūkstošu apmierinātu klientu visā pasaulē, kuri jau gadiem ilgi bauda kvalitatīvus akumulatoru, lādētāju un citu filmēšanā un fotogrāfijā izmantoto ierīču aizstājējus. Lai par viņiem parūpētos, servisa garantija visiem zīmola produktiem ir pagarināta līdz 40 mēnešiem! Izvēloties rezerves NP-FW50 akumulatoru, jūs esat pārliecināts, ka jebkuru sarežģījumu gadījumā palīdzības un tehniskā atbalsta nodaļa ātri atrisinās jūsu problēmu!

Newell replacement LP-E6NH USB-C battery for Canon

Savietojamība

  • Sony Alpha A7, A7 II, A7R, A7R II, A7S, A7S II, SLT-A33, SLT-A35, SLT-A37, SLT-A55, NEX-3, NEX-5, NEX-6, NEX-7, NEX-C3, NEX-F3, A3000, A3500, A5000, A5100, A6000, A6300, A6500, DSC-RX10, DSC-RX10 III, ZV-E10, A6100, A6400

Specifikācijas

  • modelis: Newell rezerves NP-FW50 USB-C priekš Sony
  • tehnoloģija: Li-ion
  • jauda: 1100 mAh
  • spriegums: 7,2 volti
  • porti: USB-C:
  • svars: 45 g

Komplekta saturs

  • Newell rezerves NP-FW50 USB-C akumulators Sony
BarošanaUSB-C

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
3 vienības