Kameru bateriju gripi - Battery Pack Newell MB-N11 for Nikon - ātri pasūtīt no ražotāja

Akumulatoru komplekts Newell MB-N11 Nikon ir funkcionāls rokturis, kas uzlabo kameras ergonomiku un ļauj darbināt ierīci ar 2 baterijām.

Ergonomiskā forma nodrošina stingru satvērienu un uzlabotu lietošanas komfortu gan portreta, gan ainavas režīmā. Divas bateriju ligzdas ļauj nomainīt vienu no baterijām, neizslēdzot kameru.

Baterijas var arī uzlādēt, izmantojot USB-C pieslēgvietu. Divpakāpju slēdža poga, "AF-ON" un "Fn" pogas, džojistiks un vadības slēdži nodrošina ērtu kameras lietošanu.

Battery Pack Newell MB-N11 for Nikon

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

14545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

15343
5907489648004
Newell

Jauns

iespējams pēc 27.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 27.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 27.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 27.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Akumulatoru komplekts Newell MB-N11 Nikon ir funkcionāls rokturis, kas uzlabo kameras ergonomiku un ļauj darbināt ierīci ar 2 baterijām. Ergonomiskā forma nodrošina stingru satvērienu un uzlabotu lietošanas komfortu gan portreta, gan ainavas režīmā. Divas bateriju ligzdas ļauj nomainīt vienu no baterijām, neizslēdzot kameru. Baterijas var arī uzlādēt, izmantojot USB-C pieslēgvietu. Divpakāpju slēdža poga, "AF-ON" un "Fn" pogas, joistick un vadības slēdži nodrošina ērtu kameras lietošanu.

Gripu var uzstādīt uz statīva, izmantojot 1/4" vītni. Ir arī oriģinālās bateriju nodalījuma atvāžamais nodalījums, kurā var glabāt oriģinālo bateriju nodalījumu. Izstrādājums ir saderīgs ar Nikon Z6 II un Nikon Z7 II kamerām. Galvenās izstrādājuma funkcijas funkcionāls grips saderīgs ar Nikon Z6 II un Nikon Z7 II kamerām nodrošina ilgāku kameras darbības laiku ar divām bateriju ligzdām saderīgs ar EN-EL 15, EN-EL 15A, EN-EL 15B, EN-EL 15C baterijām ļauj darboties ar EP-5B barošanas adapteri ļauj nomainīt vienu no baterijām, neizslēdzot kameru nodrošina stingru satvērienu un labāku komfortu gan portreta, gan ainavas režīmā USB-C ports ļauj uzlādēt baterijas, neizņemot tās no gripa ērta kameras vadība - divpakāpju aizvara poga, AF-ON poga, džojistiks, vadības slēdži, "Fn" funkciju poga un fiziskās bloķēšanas slēdzis 1/4" vītne ļauj ātri un stabili piestiprināt gripu pie statīva stiprinājuma punkta uz kameras akumulatora nodalījuma atloka, samazinot tā pazaudēšanas risku 40 mēnešu ražotāja garantija Papildu barošanas avots Akumulatoru komplekts Newell MB-N11 priekš Nikon paver jaunas iespējas jūsu darbam un nodrošina jūs ar papildu barošanas avotu. Tas ļauj jūsu kamerai darboties ilgāk. Tas viss, pateicoties tam, ka tajā ir vieta 2 EN-EL15/A/B/C akumulatoriem. Izmantojot dubultā enerģijas pieplūduma priekšrocības, varat koncentrēties uz fotografēšanu ilgstošas fotosesijas laikā, neuztraucoties par pēkšņu enerģijas zudumu, kad to vismazāk gaidāt. Viss savā vietā Ražotājs ir pilnveidojis Nikon akumulatoru komplektu Newell MB-N11 līdz pat mazākajai detaļai. Īpaša stiprinājuma vieta ļaus savienot kameras oriģinālo akumulatora nodalījuma vāciņu ar rokturi.

Pateicoties šim inovatīvajam risinājumam, jums vairs nekad nebūs jāuztraucas par šī elementa pazaudēšanu. Kad izmantojat gripu, akumulatora nodalījuma atvāžamais vāciņš vienmēr būs jums pa rokai, gatavs lietošanai, kad akumulatora bloks jums nebūs nepieciešams. Ātra akumulatora nomaiņa Izmantojot 2 uzlādējamos akumulatorus, jums nav jāapstājas un jāizslēdz kamera, lai nomainītu izlādējušos elementu. Tas būs īpaši noderīgi, ja ierakstāt garus videomateriālus vai nevēlaties lieki traucēt fotografēšanas laikā.

Šis rokturis nodrošinās jums optimālu darba nepārtrauktību. Ierīce vispirms izlādē akumulatoru tuvāk akumulatora nodalījumu aizsargājošajam vāciņam. Tādējādi piekļuve baterijai ir vienkārša un ērta. Izmantojot Nikon akumulatora komplektu Newell MB-N11, varat koncentrēties uz perfektu kadru veidošanu, neuztraucoties par enerģijas padevi. Uzlāde, izmantojot USB-C pieslēgvietu Akumulatoru komplekts Newell MB-N11 Nikon ir aprīkots ar populāro USB-C pieslēgvietu, kas nodrošina vēl lielāku nepārtrauktu ērtību. Tagad varat uzlādēt akumulatorus bez nepieciešamības tos izņemt un ievietot atsevišķā lādētājā.

Vienkārši pievienojiet akumulatoru bloku ārējam barošanas avotam, izmantojot USB-C kabeli. LED indikatori jūs informēs, ka baterijas ir sākušas uzlādi. Tas ļaus jums turpināt fotografēt, saglabājot darbu pilnīgi brīvu un izvairoties no nevajadzīgām dīkstāvēm. Labāka darba ergonomika Newell MB-N11 akumulatoru komplekts Nikon ir ne tikai papildu enerģijas avots, bet arī pārbaudīts veids, kā padarīt darbu ar kameru vēl ērtāku. Roktura ergonomiskā forma un apdare, kas izgatavota no izturīgas un pieskārienam patīkamas plastmasas, nodrošinās stingru satvērienu un ideālu piegulēšanu rokā. Tā ir garantija labākai stabilitātei un lieliskam fotografēšanas komfortam. Akumulatoru komplekts Newell MB-N11 Nikon atvieglos jums fotografēšanu gan vertikāli, gan horizontāli. Statīva stiprinājums Uz Newell MB-N11 gripa korpusa netrūka 1/4" sievišķās vītnes. Stiprinājuma statīvs ļaus ātri un ērti uzstādīt kameru uz statīva.

Pateicoties šim risinājumam, jūs iegūsiet vēl lielāku elastību savā darbā. Neatkarīgi no tā, vai strādājat studijā vai uz lauka, rokturis nodrošina stabilu un drošu kameras turēšanu, ja nevēlaties strādāt "no rokas". Tas būs īpaši noderīgi, piemēram, ja vēlaties izmēģināt spēkus, fotografējot ar garu ekspozīciju. Ērta kameras vadība Newell MB-N11 grips Nikon piedāvā ērtas kameras vadības iespējas, kas uzlabos jūsu ērto darbu ar ierīci. Divpakāpju slēdža atbrīvošana - viegli nospiežot pogu, varat fokusēt, nospiežot to līdz galam, tiek iedarbināts slēdzis analogi kā ar paša fotoaparāta pogu. AF-ON poga - aktivizē autofokusa funkciju. Džoistick - regulē iestatījumus kameras izvēlnē.

Divi vadības slēdži - izvēlēto ekspozīcijas iestatījumu kontrole. Funkciju poga "Fn" - ļauj piešķirt īsceļu izvēlētajai kameras funkcijai. Fiziskās bloķēšanas slēdzis - ļauj bloķēt iespēju vadīt kameru ar rokturi, lai izvairītos no nejaušas iestatījumu maiņas. 40 mēnešu garantija Newell nozīmē simtiem tūkstošiem apmierinātu klientu visā pasaulē, kuri jau gadiem ilgi bauda augstas kvalitātes aprīkojumu zem foto-video zīmes. Tieši viņu dēļ visu zīmola produktu servisa garantija ir pagarināta līdz 40 mēnešiem. Izvēloties akumulatoru komplektu Newell MB-N11 Nikon, varat būt droši, ka par jūsu gripu būs labi parūpējušies vairāk nekā 3 gadus!

Savietojamība ar aparātiem: Nikon Z6 II, Nikon Z7 II Baterijas: EN-EL 15, EN-EL 15A, EN-EL 15B, EN-EL 15C Strāvas adapteri: EN-EL 15, EN-EL 15A, EN-EL 15B, EN-EL 15C: Specifikācijas modelis: EP-5B strāvas adaptera savienotājs: Newell MB-N11 priekš Nikon uzlādes laiks: aptuveni 5,5 h (2 baterijas) uzlādes pieslēgvieta: USB-C Montāžas punkti: ārējā 1/4" vītne (uzstādīšana kamerā) iekšējā 1/4" vītne (iespējama montāža uz statīva) pieļaujamā darba temperatūra: 0 - 40 ºC izmēri: Komplekta saturs Bateriju komplekts Newell MB-N11 priekš Nikon: 139 x 77 x 118 mm svars: 261 g

Produkta veidsAkumulatora bloki (Grip)

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock