Kameru somas - Tenba Axis V2 4L top loader multicam - perc šodien veikalā un ar piegādi

Tenba taktiskās somas Axis tika radītas, iedvesmojoties no īpaši izturīgajām somām, ko esam izgatavojuši militārajiem dienestiem vairāk nekā 40 gadu ilgajā vēsturē. 4L Top Loader ietilpinās bezspoguļa vai DSLR kameru ar pievienotu objektīvu līdz 6 collu (15 cm) garumā, piemēram, 24-70 mm 2,8 objektīvu, un to var paplašināt apakšā, lai ietilpinātu objektīvu līdz pat 70-200 mm 2,8 objektīvam. Tas ir piemērots arī DJI Mavic un citiem kompaktiem droniem. MOLLE siksnas nodrošina neierobežotu paplašināmību ar Tenba rīkiem, piemēram, objektīvu kapsulām, akumulatoru maciņiem un atmiņas karšu makiem, kā arī daudziem militārā standarta maciņiem un piederumiem. Šī ir pirmā fotokameras soma, kurā iekļauta slēpta kabata, kas saderīga ar Apple AirTag vai Tile Bluetooth Tracker. Vāks atveras prom no ķermeņa, tāpēc tas netraucē ātri izņemt aprīkojumu.

Tenba Axis V2 4L top loader multicam

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

48589
0816779023474
Tenba

Jauns

IZCILU KAMERAS IESPĒJAMĪBA - Bezspoguļa vai DSLR kamera ar pievienotu 24-70 mm (vai 70-200 mm 2,8, ja soma ir paplašināta). Piemērots arī DJI Mavic un citiem kompaktiem droniem.

Slēptā BLUETOOTH TRACKER POCKET, SALĪGOJAMA AR AIRTAG UN TILE - Speciālā neoprēna ieliktnī droši iestiprina AirTag vai Tile Bluetooth Tracker, lai jūs vienmēr varētu atrast savu kameras somu.

REFLEKTĪVIE MOLLE VĀKNIŅI - Ļauj neierobežotu paplašināmību ar Tenba Tools objektīvu kapsulām, akumulatoru maciņiem un atmiņas karšu makiem, kā arī militārā standarta maciņiem un piederumiem. Aprīkojuma ietilpību var gandrīz dubultot, tikai piestiprinot Tenba objektīva kapsulu pie sānu MOLLE siksnas.

MULTIPLE CARRY OPTIONS - Top Loader var nēsāt ar iekļauto plecu siksnu vai piestiprināt pie jostas. To var arī piestiprināt pie Axis 20/24/32L mugursomas gurnu jostas.

ELASTIFICĒTAS MESH Sānu kabatas - Ātra ūdens pudeles, filtru, objektīva vāciņu vai mobilā tālruņa uzglabāšana somas ārpusē.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.