Koferi - EdelKrone DollyONE v1 EDPBX - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Kustības vadības galda kameras platforma
  • Plakanām iekštelpu virsmām
  • Atbalsta HeadONE un HeadPLUS
  • Atbalsta līdz 15 kg
  • Automātiski kalibrējas uz centru
  • Vadāma, izmantojot Bluetooth
  • Programmējams kustības laika uzņemšanai

EdelKrone DollyONE v1 EDPBX

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

46995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52987
EDPBX
0850988007580
EdelKrone

Jauns

iespējams pēc 10.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 09.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 09.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 10.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
469.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

edelkrone DollyONE ir pārnēsājams robotizēts statīvs, kas nodrošina gan lineāru, gan apļveida motorizētu kameras kustību uz līdzenas iekšējās virsmas. Tā kravnesība ir 15 kg. Nav nepieciešams sliežu ceļš vai mērījumi. DollyONE ir labi piemērots galda vai zema leņķa uzņemšanai, kad kamerai jābūt tikai dažus centimetrus virs virsmas.

DollyONE var vadīt, izmantojot Bluetooth lietotni, kas atbalsta arī HeadONE vai HeadPLUS. Lietotne edelkrone ir pieejama gan iOS, gan Android operētājsistēmām, un tā ļauj jums izveidot lineārus vai apļveida ceļus ar atslēgas kadru punktiem, kurus varat kontrolēt manuāli, vai arī varat ieprogrammēt DollyONE kustību cilpā starp diviem punktiem. Varat arī regulēt kustības ātrumu un kameras uzņemšanas kadru ātrumu, lai izveidotu īslaicīgus videoklipus. DollyONE darbojas ar atsevišķi pieejamu LP-E6 akumulatoru, un tam ir pievienota LP-E6 akumulatora plate.

Ar tālvadību vadāma statīva Dolly kustība

Lineārā kustība:
  • DollyONE noklusējuma iestatījums ir taisnvirziena kustība. Tas ļauj vai nu sekot no vienas puses uz otru, vai arī lelliot uz/no objektīviem. Varat ieprogrammēt vairākus punktus taisnā ceļā un pārvietoties uz jebkuru no šiem punktiem vai likt DollyONE veidot cilpu starp jebkuriem diviem punktiem.
Apļveida kustība:
  • Izmantojot vieglo ceļa izveides vedni, varat izveidot apļveida ceļu ap jebkuru izvēlēto mērķi bez mērinstrumentiem. Varat izvēlēties vairākus punktus līkumainajā ceļā un likt DollyONE pārvietoties uz jebkuru no tiem; tāpat kā lineārās kustības gadījumā, varat likt tam veidot cilpu starp jebkuriem diviem punktiem.

Lietojumprogrammas vadība

Lietotne edelkrone skenē apkārtnē pieejamās ierīces un automātiski izveido ar tām pārīšus, nodrošinot vienu ekrānu, lai vienlaicīgi pārvaldītu visas ierīces. Tā ir pieejama gan iOS, gan Android.

Kustības laika uzņemšana

Lietotne ļauj izveidot laika intervāla video. Jūs varat izveidot vienkāršu pāreju starp diviem galvenajiem punktiem vai ar vienu pogu varat pārveidot ierakstītu sarežģītu kameras kustību par time-lapse. edelkrone unikālās dinamiskā intervāla un dinamiskā soļa lieluma tehnoloģijas ļauj jums neatkarīgi vienam no otra pielāgot laiku un kameras ātrumu.

Zobrati bez pretslīdes

Visos edelkrone motorizētajos izstrādājumos tiek izmantota viena un tā pati bezatsprieguma pārnesumu konstrukcijas tehnoloģija, kas nodrošina perfekti atkārtojamu un vienmērīgu kustību pat visprasīgākajiem kadriem.

Klusa soļu motora konstrukcija

Visās edelkrone motorizētajās ierīcēs ir unikāla klusā soļu motora tehnoloģija, kas apvieno īpaši precīzu soļu motora pozicionēšanu un īpaši klusu darbību. Stepper motori ir ideāli piemēroti precīzai kustības kontrolei, taču parasti ir trokšņaini. edelkrone motorizētās ierīces nodrošina gandrīz klusu darbību, lai netraucētu dialogam vai intervijām.

Bezvadu savienojums ar HeadONE, HeadPLUS & HeadPLUS PRO

DollyONE ir paredzēts bezvadu savienošanai ar HeadONE vai HeadPLUS, nodrošinot motorizētu galviņu, kas nodrošina 4 asu kameras kustību, kuru var viegli programmēt un atkārtot. Ierīces tiek savienotas fona režīmā, un jūs joprojām izmantojat vienu un to pašu lietotni, lai pārvaldītu visas ierīces kopā.

Enerģijas padeve

Baro no vienas LP-E6 baterijas (nav iekļauta komplektā).
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock