LCD monitori filmēšanai - SmallHD 703 UltraBright On-Camera Monitor MON-703U - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 7" 1920 x 1080 displejs
  • SDI un HDMI ievadi
  • Spilgts 2200 cd/m² LCD panelis
  • HDR priekšskatījums
  • Barošana caur 2 kontaktu LEMO
  • PageBuilder OS
  • Frēzēts alumīnija viengabala korpuss

SmallHD 703 UltraBright On-Camera Monitor MON-703U

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

388945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

54352
MON-703U
0850324007847
SmallHD

Jauns

iespējams pēc 24.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 24.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
3889.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Lai gan HD video signālu pārraudzība ārpus telpām var būt apgrūtināta, kameras monitors SmallHD 703 UltraBright ar 2200 cd/m² spilgtu aizmugures apgaismojumu pārvar šīs vides grūtības. 7" 1920 x 1080 LCD displejs nodrošina asu attēlu, kas ir ideāli piemērots fokusa noņemšanai un attēla analīzei filmēšanas laukumā un uz vietas. Vēl viena liela spilgtuma paneļa priekšrocība ir monitora spēja priekšskatīt HDR saturu. HDR priekšskatījums paplašina displeja dinamisko diapazonu, lai attēlotu lielāku attēla spilgtuma diapazonu.

Viengabala alumīnija ārpuse padara monitoru izturīgu, bet vieglu, vienlaikus kalpojot arī kā iekšējās elektronikas sildelementu sildītājs. Pats LCD panelis ir aizsargāts ar optiski savienota Gorilla Glass stikla slāni, kas izceļas ar savu caurspīdīgumu un izturību. Optiskās līmēšanas process nodrošina, ka netiek izskaloti melnie toņi, un samazina atstarojumu asumu.

Displeja sānos ir SDI un HDMI I/O. Divas SDI pieslēgvietas ļauj A/B režīmā skatīties divus dažādus SDI signālus vai arī sekundāro pieslēgvietu var izmantot kā izeju SDI signāla nosūtīšanai tālāk uz citu monitoru, komutatoru vai bezvadu piederumu. Visas monitora funkcijas ir pieejamas, izmantojot PageBuilder OS, kas nodrošina uzlabotu funkcionalitāti ar vienkāršu un efektīvu grafisko lietotāja saskarni.

PageBuilder OS

PageBuilder OS ir intuitīva grafiskā lietotāja saskarne (GUI), kas nodrošina visu monitora 703 UltraBright uzlaboto funkcionalitāti. Tā vietā, lai izmantotu mulsinošas izvēlnes, šī GUI ļauj jums selektīvi piemērot tādus monitoringa rīkus kā viļņu forma, vektorskops, multivizuālais skats, LUT un fokusēšanas palīglīdzekļi dažādās "lapās". Šīs lapas var viegli pārlaist, izmantojot vadības sviru. Ar pogām uz priekšējā paneļa var arī ieslēgt un izslēgt monitoringa rīkus katrā lapā.

ColorFlow 3D LUT apstrāde

Lai saglabātu attēlu konsekvenci no ražošanas līdz pēcapstrādei, ColorFlow ļauj importēt 3D LUT un parādīt apstrādāto attēlu blakus neapstrādātajam attēlam, lai pareizi novērtētu ekspozīciju, vienlaikus vizualizējot, ko kamera ieraksta. Side-by-side priekšskatījumu var izmantot arī ar HDR priekšskatījuma funkciju. Atsevišķus ar LUT apstrādātus attēlus var sūtīt lejup pa SDI un HDMI, lai 703 UltraBright varētu attēlot ieraksta attēlu vai ar LUT apstrādātu attēlu, savukārt režisors vai klientu monitori, kas savienoti ar izejām, var saņemt attēlus, kas apstrādāti ar citu LUT. Attēla uzņemšanas funkcija saglabā nekustīgu kadru no ienākošās video plūsmas SD kartē un ieraksta piemēroto 3D LUT pēcapstrādes atsaucei.

Problēmu risināšana uz vietas

PageBuilder OS ir speciāla "izejas priekšskatījuma lapa", kas ļauj piemērot LUT un citus attēla pielāgojumus, kas raksturīgi monitora izejas signālam. Neatkarīgi no tā, vai kamera ir pievienota 703 UltraBright HDMI vai SDI ievadei, jūs neierobežo šis protokols; 703 UltraBright veic savstarpēju konvertēšanu, lai nodrošinātu savietojamību ar pakārtoto aparatūru.

HD skeptri

Aizpildiet ekrānu ar līdz pat trim vienlaicīgiem skeptriem, tostarp viļņu formu, vektorskopu un histogrammu, vienlaikus saglabājot iespēju vērot kameras plūsmu.

Ekspozīcijas rīki

Ekspozīcijas palīgsistēma atbalsta gan ARRI, gan uz spektru balstītas viltus krāsas ar iebūvētām IRE vadlīnijām. Izmantojiet 2x Zebra, lai brīdinātu, kad tiek sasniegts izvēlētais spilgtuma līmenis. Tas ir lieliski piemērots, lai saskaņotu ekspozīciju dažādos kadros un kamerās.

Pielāgojami fokusa palīgsistēmas un pikēšanas rīki

Palielinoties ieraksta izšķirtspējai, palielinās arī fokusēšanas precizitātes nozīme. Izmantojot fokusa palīgsistēmu, varat ar spilgtu krāsu izcelt jomas, kas ir fokusētas. Šie izceltie elementi ir viegli pamanāmi lidojuma laikā, lai ātri apstiprinātu fokusu. Focus Peaking palielina attēla asumu, lai iegūtu smalkāku fokusa apstiprinājumu bez spilgtiem kontūriem. Šo rīku krāsu un intensitāti var regulēt atbilstoši savām vēlmēm.

Daudzpusīgi kadru ceļveži

Izvēlieties standarta marķierus un drošības zonas, ko var pārklāt uz displeja kā līnijas vai matētus pārklājumus ar pielāgotu necaurredzamības līmeni un krāsām. Noklusējuma formātu attiecība ir 4:3, 1,85, 2,39:1, 16:9 un pielāgota (lietotāja izvēles iespēja).

Jaudas opcijas

Displeja aizmugurē var piestiprināt atsevišķi pieejamās DV, V-Mount vai Gold Mount akumulatora plates. Uzstādītais akumulators var darbināt monitoru, kā arī pievienotos piederumus, izmantojot 12 V LEMO caurlaides savienojumu.
Produkta veidsLCD Kameras monitori
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock