LCD monitori filmēšanai - Atomos Ninja 2023 (ATOMNJA004) - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 1920 x 1080 skārienjūtīgais ekrāns
  • 10 bitu ārējā skata monitors
  • 4K HDMI 2.0 ievade/izvade
  • 6K30 ProRes RAW ar izvēlētām kamerām
  • AtomOS 11 operētājsistēma
  • 1000 cd/m² spilgtums
  • Atbalsta vairākus žurnāla formātus
  • ProRes un DNxHR/HD ierakstīšana
  • Ierakstīšana uz Master Caddy II/III cietā diska
  • L sērijas akumulatora ligzda, USB-C ports

Atomos Ninja 2023 (ATOMNJA004)

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

69945 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54791
ATOMNJA004
0814164022804
Atomos

Jauns

iespējams pēc 03.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 04.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 04.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 03.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
699.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Atomos Ninja 5.2" 4K HDMI ierakstīšanas monitors ar atjauninātu operētājsistēmu, HDR monitoringu un RAW ierakstīšanas iespējām ir 5.2" kamerā iebūvēts monitors un ierakstīšanas ierīce, kas ir ideāli piemērota izmantošanai nākamajā filmēšanas laukumā. Šis monitors atbalsta DCI 4K HDMI ierakstus un ar saderīgām kamerām var ierakstīt pat ProRes RAW līdz 6K. Ninja saglabā tādu pašu formu kā tā priekšgājēji, lai būtu saderīgs ar lielāko daļu Atomos monitoru piederumu, tādējādi atvieglojot integrāciju ar jau esošo aprīkojumu.

AtomOS 11 operētājsistēma

Jaunajam Ninja izstrādātā operētājsistēma AtomOS 11 nodrošina monitoru ar jaunām funkcijām un uzlabotu ikonu saskarni intuitīvākai darbībai. Starp daudzajām monitora palīgfunkcijām ir fokusa pastiprināšana, tālummaiņa, Atomos un ARRI False Color, EL Zone krāsota ekspozīcija, drošas zonas, RecordAssit, PlayBackAssist, SegmentPro un Cine Guides. AtomHDR apstrādes dzinējs ļauj reāllaika Log to PQ/HLG priekšskatīšanu.

5,2" skārienjūtīgais ekrāns

Ninja 5,2" IPS skārienjūtīgais ekrāns piedāvā 1920 x 1080 izšķirtspēju ar 1000 cd/m² spilgtumu, kas nodrošina skatīšanos dienasgaismā. 10 bitu krāsu apstrāde, Rec.709 krāsu gamma un Calibrite ColorChecker Display Pro/Plus kalibrēšanas atbalsts nodrošina krāsu precizitāti un augstas kvalitātes materiālu pārraudzību.

Visaptverošs krāsu

Ninja atbalsta noteiktu Sony, ARRI, JVC, RED, FUJIFILM, Nikon, Panasonic un Canon log formātu izmantošanu. Uz monitoru var augšupielādēt pielāgotas 3D LUT un izvadīt HDR konvertēšanu uz Log, HLG, PQ vai Dolby Vision formātiem.

HDMI saskarne, ProRes RAW ierakstīšana

  • Monitora Ninja HDMI ieejas un izejas porti atbalsta līdz pat DCI 4K video ar ātrumu 60 kadri sekundē monitoringa, ierakstīšanas un atskaņošanas režīmos. Ar atsevišķām kamerām tiek atbalstīti 3,5K RAW kadri ar ātrumu 60 kadri sekundē.
  • Vairāk nekā 55 dažādas kameras atbalsta RAW ierakstīšanu caur HDMI, izmantojot Ninja, līdz 6K ar ātrumu 30 kadri sekundē.

Ierakstiet 4K HDR spēles

Ninja var konfigurēt kā autonomu sistēmu UHD 4K, HDR un augstas kadru nomaiņas ātruma spēļu uzņemšanai. Ierakstiet, pārraugiet un uzreiz pārskatiet savu spēļu gaitu, lai publicētu YouTube vai citās platformās.

Izvēles Atomos CONNECT modulis

Ninja ir saderīga ar atsevišķi pieejamo Atomos CONNECT moduli, lai piekļūtu tādām mākoņa darba plūsmām kā C2C, Atomos Edit un Atomos RemoteView, izmantojot Atomos Cloud Studio. CONNECT modulis monitora interfeisam pievieno 12G-SDI savienojamību, AirGlu bezvadu laika kodu un vadību, Wi-Fi 6 un GigE Ethernet. Tas ļauj sūtīt video signālus uz tiešraides platformām, izmantojot NDI un pielāgotus RTMP/S galamērķus. Izmantojot CONNECT moduli, varat arī konvertēt HDMI uz SDI un SDI uz HDMI video.

AtomX Cast

Izmantojiet AtomX CAST, lai pārveidotu savu Ninja par kompaktu, pilnfunkcionālu producēšanas studiju. Šis komponents nodrošina uzlabotu vairāku ieeju pārslēgšanu no četriem 1080p HDMI avotiem, grafisko pārklājumu piemērošanu un iespēju izmantot USB UVC tīmekļa kameras izeju uzlabotām tīmekļa konferencēm un tiešraidei.

SSD ierakstīšana

Ninja ir saderīgs ar Atomos Master Caddy II un Master Caddy III 2,5" cieto disku blokiem, kas atbalsta tiešu ierakstīšanu uz diskiem. Varat arī ierakstīt uz kompaktajiem AtomX SSDmini diskiem un CFAST II kartēm, izmantojot atsevišķi pieejamo adapteri.

Barošanas iespējas

Ninja aizmugurē esošā L sērijas akumulatora plāksne var atbalstīt NP-F L sērijas akumulatorus ar 5,8 līdz 7,2 V izejas spriegumu. USB-C ports atbalsta 30 W PD strāvas padevi, izmantojot komplektā iekļauto kabeli. Izmantojiet komplektā iekļauto fiktīvo izslēgšanas ierīci, lai monitoru darbinātu, izmantojot līdzstrāvas barošanas avotus.

Vadības opcijas

  • Daudzfunkcionālās vadības pogas darbojas kopā ar skārienekrāna saskarni, nodrošinot intuitīvu borta vadību.
  • Automātisko HDMI kameras palaidēju atbalsta Canon un Sony kameras, izmantojot Atomos Open Standard.
  • Atbloķējiet Bluetooth un RF vadītu tālvadības pulti, izmantojot papildu CONNECT moduli.
  • LANC kontrolei un kalibrēšanai var piekļūt, izmantojot atsevišķi pieejamo USB-C savienojuma kabeli ar seriālo savienojumu.
Produkta veidsLCD Kameras monitori
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība