LED Gaismas nūjas - Amaran PT4c 2-light Kit with 4ft (120cm) Battery Powered RGBWW Color LED Pixel Tubes - ātri pasūtīt no ražotāja

Amaran PT4c 2-Light Production Kit ietver divas 4 pēdas ar akumulatoru darbināmas pikseļu lampas, kas ir daļa no amaran pirmās pilnkrāsu LED pikseļu lampu sērijas. Pixel Tube sērija sastāv no 1 pēdas, 2 pēdu un 4 pēdu garumu saimes — tas viss ir aprīkots ar vairākiem Pixel FX, RGBWW krāsu kvalitāti, Sidus Link lietotni un DMX vadību un USB-C uzlādējamām baterijām, kas ir iepakotas savās ierīcēs. gluds un slaids formas faktors.

Amaran PT4c 2-light Kit with 4ft (120cm) Battery Powered RGBWW Color LED Pixel Tubes

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

89545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

44192
AP4K012A11
6971842185337
Amaran

Jauns

14.05 - 01.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
16.05 - 03.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
14.05 - 01.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
895.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

2-Light ražošanas komplekts paplašina šīs plašās lampas iespējas, izmantojot ne tikai divreiz lielāku apgaismojumu, bet arī mini statīvu grīdas statīvus un USB-C uz DMX adapterus, lai paplašinātu radošumu un uzlabotu funkcionalitāti.
Lai iegūtu labākas vadības un krāsu meklēšanas iespējas, PT4c ir 16 iebūvēti pikseļi, kurus var neatkarīgi pielāgot, izmantojot lietotni Sidus Link, un 7 iepriekš ieprogrammēti Pixel FX dažādiem scenārijiem, papildus 9 System FX. 

Kā pilnkrāsu armatūra, PT4c RGBWW LED mikroshēmojums nodrošina izcilu krāsu kvalitāti un precīzus ādas toņus visā CCT diapazonā no 2700K līdz 10000K ar pilnu zaļas fuksīna krāsas kontroli, sasniedzot augstu CRI [ 95], TLCI [98] un SSI vērtības visā panelī ar SSI (volframa) 85 un SSI (D56) 75.

Tā gludā T12 formas faktora iekšpusē PT4c To darbina 77 Wh iekšējais litija jonu akumulators, kas nodrošina maksimālo jaudu līdz 170 minūtēm. Izmantojot visuresošo USB-C portu, PT4c var viegli uzlādēt un pat ātri uzlādēt ar 32 W, izmantojot USB-C PD, lai sasniegtu pilnu jaudu aptuveni 3 stundās.

Papildinot tā vienkāršo dizainu, katrs PT4c ir aprīkots ar diviem caurspīdīgiem, 3/8–16 collu vītņotiem magnētiskiem T12 kronšteiniem, lai montāžu padarītu pēc iespējas vienkāršāku. Izmantojiet magnētus, lai piestiprinātu pikseļu cauruli pie feromagnētiskām virsmām, vai pievienojiet 3/8-16 collu tapu vai mazu tapu, lai piestiprinātu to pie gaismas statīva. Skaidrais kronšteinu dizains nodrošina, ka montāžas risinājumi netraucē gaismas kvalitāti vai jaudu.

Papildu montāžas iespējām katrā gala vāciņā ir 3/8-16 collu vītņots stiprinājums. Iespējas ir bezgalīgas ar iespēju izmantot savienojošos savienotājus, lai sakārtotu caurules vairākās 3D formās, piemēram, ar amaran T2c/T4c.

PT4c var vadīt no jaunās saskarnes, kas atrodas ierīces aizmugurē. caurule, kurā ir jaunākā lietotāja saskarne, vai izmantojot Sidus Link Bluetooth lietotni, kas nodrošina pārējās Aputure un amaran produktu līnijas. Šī īpaši spējīgā lietojumprogramma var kontrolēt visas ainas gaismas, aktivizēt satriecošus apgaismojuma efektus un nodrošināt, ka Pixel Tubes vienmēr ir atjauninātas. Uzlabotākām konsoles vadīklām, vadu USB-C līdz 5-pin XLR ieejas un izejas DMX sargspraudnis atbloķē DMX vadību visai Pixel Tube produktu līnijai, piemēram, amaran T2c/T4c un F-Series produktiem.

Apvienojot funkcionalitātes, akumulatora enerģijas, augstas kvalitātes krāsu un augstas caurlaidības difuzoru, kas rada plašu 180 grādu staru leņķi, daudzpusīgā vidēja izmēra pikseļu caurule no amarāna spīd kā efekti, piepildījums, akcentējošs apgaismojums utt. daudz vairāk. Visbeidzot, šim papildu apgaismojuma vadības pieskārienam 45 grādu auduma gaismas vadības režģis uzlabos gaismas kvalitāti līdz pilnībai.

Amaran PT4c 2-Light ražošanas komplekts ir ideāli piemērots filmu veidotājiem un apgaismojuma dizaineriem. kuriem ir nepieciešams pāris pilna izmēra ar akumulatoru darbināmu lampu, kas spēj radīt unikālus pikseļu efektus un pietiekamu jaudu, lai apgaismotu sižetu, taču nav nepieciešams īpaši augsts pikseļu blīvums, īpaši plānie rāmji un Lumen Radio CRMX. tādos produktos kā Aputure MT Pro.

Filmu veidotāji, kuriem nepieciešama izplatība, jauda un forma, ko spēj nodrošināt tikai pilna izmēra lampas lampa, novērtēs PT4c eleganto dizainu. Tā garums ir 4 pēdas (120 cm), un tas atbilst tirgū izplatītākajiem cauruļu formas faktoriem un T12 korpusiem, salīdzinot ar nestandarta pilna izmēra variantiem. PT4c, kas ir divreiz garāks par PT2c un T2c, ir labāks rīks gaismas izkliedēšanai plašākos apgabalos vai kā lielāka kameras praktiska ierīce, kas sižetam piešķir dzīvīgumu, un var atbilst PT2c 170 minūšu darbības laikam ar maksimālo jaudu.

4 pēdu cauruļu gaisma ir bijis nozares standarts gadiem ilgi, un tas ir populārs formas faktors apgaismojuma dizaineriem, kuri vēlas tīrus, lineārus atspulgus un mīkstu, iesaiņojošu gaismu. Tādējādi PT4c spīd kā universāls, praktisks, atslēgas, aizpildījuma un malu apgaismojums fotografējamiem objektiem.

Šo lukturu divu lukturu komplekts sniedz filmu veidotājiem iespēju izmantot vairāk gaismas. PT4c praktiskam, simetriskam apgaismojumam kamerā vienam vai vairākiem objektiem un divreiz lielākai jaudai nekā atsevišķai ķermeņiem.

Īpaši filmu veidotājiem, kuri vēlas unikālāku FX vai kuri specializējas produktu kinematogrāfijā un fotogrāfijā. vairāku pikseļu masīvs ir viena no tās izcilajām funkcijām. Katru no PT4c 16 pikseļiem var neatkarīgi kontrolēt un piešķirt HSI vērtības, izmantojot bezmaksas mobilo lietotni Sidus Link vai DMX ar USB-C uz DMX adapteri ar USB-C ieeju.

Tā tīrā konstrukcija. un saskarne , iebūvēts akumulators, vairāki pikseļi un piederumu un Sidus Link lietotņu ekosistēmas padara PT4c par spēcīgu papildinājumu jebkura filmu veidotāja vai apgaismojuma dizainera rīku komplektam

Amaran Amaran PTc komplekta līdzekļi

  • 2 gaismu komplekts ar 4 collu (120 cm) ar akumulatoru darbināmām RGBWW krāsu LED pikseļu lampām
  • 16 neatkarīgi vadāmi pikseļi (LED dzinēji)
  • Iebūvēts 77 Wh litija jonu akumulators (aptuveni 170 min. darbības laiks pie maksimālās jaudas)
  • Atbalsta USB PD 32 W ātro uzlādi
  • Piecpusēji gala uzgaļi ātrai pozicionēšanai
  • 3/8–16 collu stiprinājuma punkti katrā gala vāciņā papildu takelāžas iespējām
  • Pilnībā regulējams CCT no 2700 K līdz 10 000 K
  • CRI: 95, TLCI: 98, TM-30 Rf (vid.): 92, TM-30 Rg (vid.): 100, SSI (D56): 75, SSI (volframa): 85
  • Pilnībā regulējama zaļā-purpursarkanā regulēšana (pilnīga plus/mīnus zaļa)
  • Uzlabots HSI ar baltā punkta CCT vadību
  • Sidus Link Bluetooth lietotņu vadība
  • DMX vadība, izmantojot USB-C, ar 14 iebūvētiem DMX profiliem un DMX zudumiem
  • 9 System FX: uguņošana, uguns, paparaci, bojāta spuldze, televizors, pulsējošs, policistu automašīna, zibens, ballīšu gaismas
  • 7 pikseļu FX: krāsu izbalēšana, krāsu cikls, viena pikseļa izvadīšana, divu pikseļu izvadīšana, trīs pikseļu izvadīšana, varavīksne, pikseļu uguns
  • Vienmērīga difūzija augstas jaudas jauktām krāsām
  • Iekļauti vītņoti magnētiskie kronšteini, mini statīvu grīdas statīvi un cilpskrūves papildu montāžas iespējām
  • Iekļauts somiņa
Produkta veidsLED gaismas caurule
Krāsas temperatūraRGB-WW
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse