Sortimenta jaunumi - NANLITE FLOOR STAND FOR TUBE LIGHT T12 LS-FL-T12 - ātri pasūtīt no ražotāja

Šis ir salokāms grīdas statīvs no Nanlite, kas ir izstrādāts, lai vertikālā, brīvi stāvošā stāvoklī stabili noturētu jebkuru T12 izmēra lampu līdz 4 pēdu garumā. Divi caurspīdīgi skavotāji stingri notur gaismu vietā, kas nozīmē, ka tas ir pilnībā saderīgs ar PavoTube 15C un 30C. Zem lampas ir pietiekami daudz vietas strāvas kabelim, kā arī CB-DMX-ACP-1/2 adaptera DMX kabelim, ko dažkārt izmanto ar PavoTube II 15X un 30X.

NANLITE GRĪDAS STATĪVS T12 CAURUĻU GAISMAI LS-FL-T12

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

3645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 70 vienības

46314
LS-FL-T12
6949987424741
Nanlite

Jauns

14.05 - 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
15.05 - 22.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
15.05 - 22.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
14.05 - 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Brīvi stāvošs stiprinājums cauruļu gaismekļiem - Paredzēts saderībai ar visiem T12 PavoTube modeļiem līdz 4 pēdu garumā, tostarp PavoTube 30C un 15C. Savietojams arī ar jebkurām standarta T12 cauruļu lampām.
  • Vieta strāvas & DMX KABELIEM - zem šajā statīvā uzstādītās lampas ir paredzēta vieta strāvas un DMX kabeļiem.
  • Caurspīdīgi klipsi & metāla konstrukcija - 2 caurspīdīgi klipsi droši notur T12 izmēra lampu, nebloķējot tās gaismu. Stabilajai pamatnei un vertikālajam balstam ir metāla konstrukcija.
  • LOGS EKRĀNA IZVĒRTĒJUMAM - vertikālā balsta aizmugurē ir logs, kas paredzēts jūsu lampas gaismas lampas displejam, ja tā ir uzstādīta šajā statīvā.
  • MĒS TICAM MŪSU KVALITĀTEI - Komplektā ir 2 gadu ierobežota garantija, kuru, reģistrējoties tiešsaistē, varat pagarināt līdz 3 gadiem bez maksas. Vairāk nekā 30 gadus ražojam foto un video apgaismojuma produktus, tāpēc varat uzticēties Nanlite kvalitātei.

Šis ir salokāms grīdas statīvs no Nanlite, kas ir izstrādāts, lai vertikālā, brīvi stāvošā stāvoklī stabili noturētu jebkuru T12 izmēra lampu līdz 4 pēdu garumā. Divi caurspīdīgi skavotāji stingri notur gaismu savā vietā, kas nozīmē, ka tas ir pilnībā saderīgs ar PavoTube 15C un 30C. Zem lampas ir pietiekami daudz vietas strāvas kabelim, kā arī CB-DMX-ACP-1/2 adaptera DMX kabelim, ko dažkārt izmanto ar PavoTube II 15X un 30X. Stiprinājuma aizmugurē esošais logs ļauj redzēt piestiprinātās lampas displeju, kad tā ir uzstādīta. Statīvais balsts un kājas ir izgatavotas no metāla, un tās var atdalīt vienu no otras. Kājas ir kompakti salokāmas un piemērotas ceļošanai un glabāšanai. Šo statīvu dēvē arī ar modeļa nosaukumu: LSFLT12MII.

Ja jums ir nepieciešams statīvs, kas ir saderīgs ar 8 pēdas garo PavoTube II 60X, ir pieejams statīvs ar modeļa nosaukumu: LSFLT12PT8FT. Tas ir ļoti līdzīgs, tikai tam ir platāka pamatne, lai stabilizētu garākas caurules. Ja jums ir nepieciešams statīvs plānākajam PavoTube T8-7X, ir pieejams statīvs ar modeļa nosaukumu: LSFLT8. Tam ir atšķirīgs dizains, bet zem tā joprojām ir vieta strāvas un DMX kabeļiem.

Darbojas ar PavoTube & visām T12 lampām.

Šis salokāmais grīdas statīvs ir izstrādāts tā, lai būtu saderīgs ar visiem T12 PavoTube modeļiem, kuru garums nepārsniedz 4 pēdas, kā arī ar jebkuru T12 lampu.

Vieta strāvas & DMX kabeļiem

Šī statīva apakšdaļā ir paredzēta vieta strāvas un DMX kabeļiem, kurus var būt nepieciešams pieslēgt darbības laikā.

Caurspīdīgi klipsi & metāla konstrukcija

Statīvā ir divi caurspīdīgi plastmasas klipsi, kas droši noturēs T12 izmēra lampu, neaizsprostojot gaismu. Stabilajai pamatnei un vertikālajam balstam ir metāla konstrukcija.

Cauruļu gaismas displeja logs

Aizmugurējā pusē ir logs, lai arī pēc uzstādīšanas statīvā jūs varētu redzēt lampas displeju.

Produkta veidsStudijas Aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse