LED Lampas kamerai - Hive Lighting Bumble Bulb PAR30 B-PAR30 - ātri pasūtīt no ražotāja

HIVE LIGHTING iepazīstina ar kompakto un universālo LED apgaismojuma risinājumu Bumble Bulb PAR30, kas paredzēts filmu un televīzijas filmām. Šim pārnēsājamajam un jaudīgajam apgaismojumam ir PAR30 forma ar modulāru optiku, paplašinātām vadības iespējām un iebūvētu 1000 mAh akumulatoru.

Hive Lighting Bumble spuldze PAR30 B-PAR30

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

30545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

53162
B-PAR30
0850011439869

Jauns

iespējams pēc 24.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 24.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
305.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

HIVE LIGHTING iepazīstina ar kompakto un daudzpusīgo LED apgaismojuma risinājumu Bumble Bulb PAR30, kas paredzēts filmu un televīzijas filmām. Šim pārnēsājamajam un jaudīgajam apgaismojumam ir PAR30 forma ar modulāru optiku, paplašinātām vadības iespējām un iebūvētu 1000 mAh akumulatoru. Bumble Bulb PAR30 ar augstu CRI rādītāju 95 un TLCI 94 nodrošina izcilu krāsu precizitāti, un tās temperatūras diapazons no 2000 līdz 10 000 K nodrošina elastību dažādiem apgaismojuma scenārijiem. Vairāku mikroshēmu LED masīvs apvieno septiņas dažādas krāsu virknes, lai nodrošinātu precīzu pilna spektra balto gaismu un piesātinātu krāsu kombinācijas ar augstu jaudas līmeni.

Bumble Bulb PAR30 ir izgatavota no izturīga alumīnija un atbilst IP65 standartam, kas nodrošina noturību pret laikapstākļiem, tāpēc tā ir piemērota izmantošanai dažādās filmēšanas vidēs, tostarp ārpus telpām. Tā piedāvā vairākas barošanas iespējas, tostarp E26/27 kontaktligzdas, iekšējo akumulatoru vai USB-C pieslēgvietu, lai darbotos no standarta sienas kontaktligzdas vai atsevišķi pieejama V tipa akumulatora. Neobjektīvajai spuldzei ir 10° koncentrēts staru kūļa leņķis, taču to var viegli pārveidot ar atsevišķi pieejamiem magnētiskajiem modifikatoriem, piemēram, lēcām, režģiem un kupoliem, lai uzlabotu gaismas stara formas kontroli.

Bumble spuldzes PAR30 papildu funkcijas ir TM-30 Rf 92 un Rg 97, kas nodrošina precīzu krāsu atveidi, daudzu krāsu un iepriekš iestatītu avotu izvēle, regulējami līknes profili dažādām fotografēšanas situācijām, pasīvā dzesēšanas sistēma efektīvai siltuma izkliedēšanai, zems enerģijas patēriņš no 15 līdz 21 W, viegla konstrukcija, kas sver tikai 1 kg, un atsevišķi pieejami speciālo un punktveida/plūdu lēcu komplekti, kas ļauj veikt papildu pielāgojumus. Atsevišķi ir pieejami arī D-Tap un DMX adaptera kabeļi, kas nodrošina papildu daudzpusību barošanas un vadības iespēju ziņā. Bumble Bulb PAR30 ir daudzpusīgs un uzticams apgaismojuma risinājums profesionālai filmu un televīzijas produkcijai.

Produkta veidsLED lampa kamerai
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock