New LED lampas kamerai - Yongnuo YN60 RGB II LED lamp – WB (2500 K – 9900 K) black - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Kompakta un viegla LED gaisma video veidotājiem, fotogrāfiem, straumētājiem un vlogeriem
  • Lieliska izvēle produktu fotografēšanai, porttēlu uzņemšanai, video ierakstīšanai un tiešraidei
  • Panelis ar līdz 68 LED (24 × silta gaisma, 24 × auksta gaisma, 20 × RGB)
  • HSI krāsu telpa (0-60°) ar regulējamu katras krāsas spilgtumu
  • Vēl plašāks gaismas krāsu temperatūras regulēšanas diapazons (2500-9900 K)
  • Augsts CRI (≥ 95)
  • Ērta gaismas intensitātes regulēšana (1-100%)
  • Līdz pat 25 gatavu speciālo efektu komplekts
  • Iebūvēts 2000 mAh uzlādējams akumulators
  • No 1,1-11 h darbības ar vienu uzlādi
  • Montāžas vītne 1/4″
  • Iekļauts atskrūvējams cold shoe adapteris, kas ļauj uzstādīt zibspuldzi uz kameras, būrīša vai saderīga stiprinājuma.
  • Izgaismots OLED ekrāns ērtai iestatījumu kontrolei

Yongnuo YN60 RGB II LED lamp – WB (2500 K – 9900 K) black

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

3145 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

57182
6972810420955
YongNuo

Jauns

17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
18.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
18.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzlabots LED panelis
Yongnuo YN60 RGB II LED zibspuldze piedāvā vēl vairāk LED nekā tās priekšgājējs. Tas ļauj sasniegt lielāku gaismas jaudu, lai precīzi aizpildītu kadrus. CRI koeficients ≥ 95 ir ļoti labas krāsu reprodukcijas garantija. Tādējādi izgaismotie objekti izskatās dabiski, un pati gaisma ir uzticīga oriģinālajām krāsām un pareizi atspoguļo toņu dziļumu.

Krāsainas gaismas burvība
RGB gaismas diodes ļaus jums papildināt savus rāmjus ar krāsainu gaismu, kas tiem piešķirs unikālu raksturu. Yongnuo YN60 RGB II lampa supports HSI krāsu telpu, kas sniedz lieliskas opportimpējas atmosfēras radīšanai. Izmantojot pogas, varat brīvi mainīt ne tikai krāsas, bet arī to intensitāti. 20 RGB gaismas diodes kopā ar 24 siltās gaismas diodēm un 24 aukstās gaismas diodēm nodrošina gandrīz neierobežotas iespējas ar krāsām radīt kadru atmosfēru.

Regulējama krāsu temperatūra
Yongnuo YN60 RGB II LED lampai ir vēl lielāks krāsu temperatūras regulēšanas diapazons. Vai jums rūp siltas kvēlspuldzes gaismas imitācija? Vai vēlaties atspoguļot bezmākoņainas dienas noskaņu? Vai arī jūs interesē auksta gaisma, kas asociējas ar neglītiem laikapstākļiem aiz loga? Ar Yongnuo YN60 RGB II LED lampu jūs varēsiet panākt gandrīz jebkuru vēlamo efektu! Krāsu temperatūras regulēšanas diapazons sākas no 2500 K un sniedzas līdz pat 9900 K. Neatkarīgi no tā, ar kādiem apstākļiem saskaraties filmēšanas laukumā, Yongnuo YN60 RGB II palīdzēs jums atrast vēlamo gaismas toni!

25 īpašie efekti
Yongnuo YN60 RGB II LED zibspuldze piedāvā pat 25 dažādus īpašos režīmus, kas jūsu videoklipiem piešķirs unikālus apgaismojuma efektus, pamatojoties uz mainīgām krāsu vai zibspuldzes sekvencēm. Jums ir nepieciešamas tikai dažas sekundes, lai imitētu TV ekrānu, uguņošanu, saulrietu, ātro palīdzību, policijas automašīnu, ugunskuru vai mūzikas festivāla atmosfēru. Yongnuo YN60 RGB II LED gaisma ir lielisks veids, kā izbaudīt kino burvību un izmantot īpašos efektus savā produkcijā.

Daudzveidīgi lietojumi
Neļaujiet Yongnuo YN60 RGB II LED lampas nelielajiem izmēriem (66 x 66 x 19,6 mm) jūs maldināt. Tas ir daudzpusīgs un ļoti praktisks gaismas avots, kas atradīs pielietojumu ikviena fotogrāfa vai video veidotāja neaizstājamajā aprīkojumā. Ierīce veiksmīgi palīdzēs izgaismot kadrus, pievienot krāsu efektus, uzlabot porttēlu, produktu un makrofotogrāfiju. Ar Yongnuo YN60 RGB II jūs noteikti atklāsiet sevī jaunus radošuma slāņus.

Iebūvēts akumulators
Negribat tērēt naudu "pirkstu" baterijām un papildu akumulatoriem? Vai jums ir nepieciešams lukturis, ko var darbināt no barošanas bankas? Yongnuo YN60 RGB II ir lieliska izvēle. Iebūvēto 2000 mAh akumulatoru uzlādēsiet, izmantojot universālo USB-C port. Atkarībā no izmantotās gaismas jaudas zibspuldze nodrošina 1,1 līdz 11 stundu darbību ar vienu uzlādi.

Ērta uzstādīšana
Yongnuo YN60 RGB II LED lampa ir aprīkota ar 1/4″ montāžas vītni. Tā nodrošinās optimālu komfortu darbā ar video un fotoattēliem. Vītne ļaus jums uzstādīt lampu uz statīva, statīva vai citas ierīces. Komplektā ir iekļauts arī īpašs cold shoe adapteris. Jūs varat to stabili uzstādīt sliežu stiprinājumā, ko var atrast uz gandrīz jebkuras kameras.

OLED ekrāns
Yongnuo YN60 RGB otrās paaudzes lampai YN60 RGB ir arī jauna ekrāna versija iestatījumu pārvaldīšanai. OLED tehnoloģija padara attēlu vēl skaidrāku. Ekrāna aizmugurējā pusē atradīsiet arī nelielu izvelkamo elementu, kas ir HSI telpas piedāvāto krāsu sadalījuma indikatora veidā. Pietiek ar vienu skatienu, lai zinātu, kuras vērtības atbilst dzeltenai, sarkanai vai zilai krāsai.

Radoša izklaide ar gaismu
Kompaktā Yongnuo YN60 RGB II LED lampa ir ideāla izvēle fotogrāfiem un video veidotājiem, kuriem patīk eksperimentēt ar gaismu. Parocīgā ierīce, kas iederēsies jebkurā mugursomā, ļaus jums radīt unikālu atmosfēru ar krāsām un zibspuldzēm. Jūs to arī veiksmīgi izmantosiet, lai radītu pārsteidzošas fotogrāfijas, izmantojot gaismas glezniecības tehniku.

Produkta veidsLED lampa kamerai

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība