LED Monobloki - Nanlite FORZA 300B II Bicolor LED PROŽEKTORS 31-2010 - perc šodien veikalā un ar piegādi

Saskaņojiet jebkuru gaismas avotu

NANLITE atkal sadzird savu balsi, izlaižot Forza 300/300B II ar mūsu nerimstošo LED apgaismojuma tehnoloģiju izpēti. Ir bijuši iespējami visaptveroši tehniski uzlabojumi, klausoties atsauksmes no daudzveidīgām fotoattēlu un video veidotāju kopienām. Tādējādi komerciālām ražošanas komandām, filmēšanas komandām un portretu fotogrāfiem būs profesionālāki, kvalitatīvāki apgaismojuma risinājumi.

Nanlite FORZA 300B II Bicolor LED PROŽEKTORS 31-2010

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

86995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

13672
31-2010
6949987424734
Nanlite

Jauns

iespējams pēc 25.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 25.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 25.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 25.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
869.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Kompaktās spēkstacijas

Visi ķermeņi manto vienu un to pašu Forza DNS ar kvalitāti un konsekvenci. Jaunajiem modeļiem ir aizsargājoši, ar stiklu pārklāti gaismas avoti, tāpēc jums nekad nav jāuztraucas par ārēju iekļūšanu. Ir veikti nozīmīgi uzlabojumi gan enerģijas patēriņā, gan gaismas efektivitātes ziņā, kā rezultātā tiek nodrošināta spilgtāka jauda un ilgāks akumulatora darbības laiks.

Precīzi filmas toņi

Forza 300/300B II piedāvā uzlabotas W(RG)/WW(RG) krāsu sajaukšanas sistēmas. Pirmo reizi dienasgaismas/divkrāsu prožektoros iekļaujot G/M±80 regulējamību, NANLITE R&D komanda nodrošina radītājiem ideālus ieročus, lai viegli risinātu izplatītas apgaismojuma problēmas neatkarīgi no tā, vai jums ir jāpielāgo G/M maiņa, lai tas saplūstu ar apkārtējā gaisma vai atbilst citiem gaismas avotiem.

Šī revolucionārā funkcionalitāte var būt ļoti noderīga arī tiem lietotājiem, kuri izmanto stilizētas izveides pieejas. Var pavērt vairāk iespēju noskaņu prezentēšanai ar vairākām toņu iespējām. Jūs varat ne tikai optimizēt ādas toņus, izmantojot baltās gaismas šķībo fuksīnu, bet varat arī atjaunot kinematogrāfiskus filmu toņus, kurus var precīzi noregulēt, izmantojot baltās gaismas šķību zaļo krāsu.

G/M regulējamība nodrošina daudzveidīgākas iespējas reālu krāsu reproducēšanai.

Palieciet uzticīgi oriģinālam

Forza 300/300B II krāsu atveidošanas iespējas ir rūpīgi novērtētas un uzlabotas, padarot tās par uzticamu papildinājumu filmu veidotāju rīku komplektam.

Pārdomāts un pārbūvēts

Atbildot uz lietotāju atsauksmēm, NANLITE inženieri ir pielikuši milzīgas pūles, lai izstrādātu savus dizainus tik detalizēti, lai tie aptvertu gan formas faktoru, gan iekšējo struktūru. Ir analizēti arī dažādi lietojumu scenāriji, lai nodrošinātu lielākas ērtības un radītu drošāku darba vidi dalībniekiem un komandai.

Vadības blokam ir pavisam jauns kompakts dizains ar iebūvētu strāvas adapteri, kas samazina Forza 300II/300B kopējo izmēru par 37%.

Vadības bloka abās pusēs ir izvietotas V-veida akumulatoru plāksnes, lai nodrošinātu dažāda izmēra akumulatoru labāku saderību.

Jāgs ar vienpusēju, bezpakāpju bloķēšanas mehānismu nodrošina vienmērīgu regulēšanu un kopumā labāku lietotāja pieredzi.

Izliektie jūgi nodrošina lielāku slīpuma diapazonu, kad ir pievienoti modifikatori un piederumi.

Vadības blokā ir arī integrēta ātrās atvienošanas ierīce aizmugurē, un ātrās atvienošanas skava ir paredzēta, lai uzlabotu pielāgošanās spēju, kā arī stingrību, ja tā ir piestiprināta pie gaismas statīviem un kopnēm.

Kontroles metodes ikvienam

Vadības saskarne nodrošina saprātīgu konfigurāciju un intuitīvu darbību.

Ir pieejami visaptveroši vadu un bezvadu vadības risinājumi, kas ļauj satura veidotājiem viegli pielāgot iestatījumus, ja rodas vajadzība daudzveidīgajā vidē, kurā viņi uzņem.

Bezvadu vadības opcijas

Visās ierīcēs ir iebūvēti 2.4G un Bluetooth duālie moduļi, kas nodrošina NANLINK spēļu laukumu, lai izstieptu muskuļus studijas šaušanā un tiešraides straumēšanā. NANLINK ir īpaši izstrādāts un izstrādāts satura veidotājiem un mazām un vidējām ražošanas komandām.

USB pieslēgvieta var nodrošināt strāvu (5 V/0,5 A) bezvadu DMX uztvērējam, ļaujot mierīgi vadīt DMX bezvadu režīmā.

Vadu vadības opcijas

Atbalstiet DMX/RDM vadību, izmantojot vadu savienojumu, lai atbilstu filmēšanas grupu stingrajām prasībām sarežģītākai apgaismojuma kontrolei grupās ar precizitāti un stabilitāti.

Jauns spēks, jauna brīvība

Papildus maiņstrāvas risinājumam Forza 300 II/300B II piedāvā arī vairākas akumulatora barošanas iespējas, lai radītāji varētu viegli tikt galā ar dažādiem apgaismojuma scenārijiem. Visas ierīces atbalsta maiņstrāvas/līdzstrāvas karsto maiņu, neuztraucoties par izslēgšanos vidū.

Turklāt Forza 300/300B II atbalsta arī viena akumulatora jaudas darbību un karsto pārslēgšanu, ja intensitāte ir mazāka par 45%, kas nozīmē, ka lietotāji var ātri pārslēgt akumulatoru ar zemu akumulatora uzlādes līmeni nepārtrauktai filmēšanai.

Forza 30II/300B II:

  • 1 x 14,8 V 12 A akumulators: jauda var būt līdz 45%
  • 2 x 14,8 V 12 A akumulatori: jauda var būt līdz 100%

Vairāk dzesēšanas iespēju, lielāka veiktspēja

Forza II sērijā ir iekļauta jauna regulējama dzesēšanas sistēma ar 4 pieejamiem darbības režīmiem: SMART, FULL SPEED, LOW SPEED un OFF. SMART režīmā trokšņu līmenis pazeminās līdz 23 dBA.

Trokšņu pārvaldība ir arī uzlabota pēdējās paaudzes režīmā FULL SPEED režīmā. Tie ir ievērojami klusāki intervijām, MV un TVC uzņemšanai.

Vast Modifier ekosistēmu saderība

Visi ķermeņi ir aprīkoti ar Stardard Bowens stiprinājumu ar papildu lietussarga stiprinājumu. NANLITE vai citu trešo pušu modifikatorus var nemanāmi pievienot, lai pavērtu bezgalīgas gaismas veidošanas iespējas.

Vairāk vienumu kastītē

Standarta komplektācijā ietilpst ne tikai ātrās atbrīvošanas skava, bet arī garākie savienojuma kabeļi (3M) un maiņstrāvas savienojuma kabelis (6M). Izmantojot 7,5 M un 12 M galviņas savienojuma kabeļus, kas nav obligāti, armatūras uzstādīšana augstā vietā būs ērta.

Izgatavots ar uzlabotu polsterējumu ar uzlabotu šūšanu ārpusē, lai nodrošinātu lielāku izturību.

Vairāk efektu, vairāk pielāgošanas

Palīdziet īstenot radošas idejas filmu veidotājiem ar 11 efektiem, kas iebūvēti Forza 300 II, un 12 efektiem, kas iebūvēti Forza 300B II, cenšoties harmoniski apvienot praktisku imitāciju un māksliniecisku modifikāciju.

Katra efekta parametrus var regulēt, izmantojot iebūvēto vadību, un papildu pielāgošanas iespējas ir pieejamas, izmantojot lietotni NANLINK.

Jaunināma programmaparatūra

Atbalstiet programmaparatūras jaunināšanu, izmantojot USB zibatmiņas disku, atstājot durvis atvērtas turpmākai iespējai.

Krāsas temperatūraBi-color
Apgaismojuma intensitātes maiņamaināma
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock