Mikrofoni - SARAMONIC SR-MV2000 USB galddatora mikrofons mobilajiem un personālajiem datorie - ātri pasūtīt no ražotāja

Saramonic SR-MV2000 ar USB savienojumu savienojamais kondensatora mikrofons ir ierīce, kas tika radīta podkāstu veidošanai, konferencēm, intervijām, spēļu straumēm vai tiešraidēm. Tas sevi pierādīs visur, kur nepieciešams, lai jūs dzirdētu skaļi un skaidri, vienlaikus saglabājot visaugstāko ierakstītās vai pārraidītās skaņas kvalitāti. 


The Saramonic SR-MV2000 USB-connected condenser microphone is a device that was created for podcasting, conferences, interviews, game streams or live broadcasts. It will prove itself wherever you need to be heard loud and clear, while maintaining the highest quality of recorded or transmitted sound. Put your best foot forward in Skype and Zoom meetings and forget about hum, crackle and noise. Make professional broadcasts at home and capture all your new song ideas without wasting time setting up equipment. Quickly and conveniently connect the microphone to your computer, tablet or smartphone with USB or USB-C port.

SARAMONIC SR-MV2000 USB galddatora mikrofons mobilajiem un personālajiem datoriem

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

9544 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

31178
SR-MV2000
6971008027365
Saramonic

Jauns

iespējams pēc 16.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 15.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 15.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 16.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

SR-MV2000 ir USB galddatora mikrofons, kas nodrošina augstu kvalitāti. Interaktīvā indikatora dizains mudina lietotāju ierakstīšanas laikā ievadīt skaņu reāllaikā, lai nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti. Šis mikrofons ir "plug-and-play", un uz mikrofona ir izvietotas daudzfunkcionālas pogas (pastiprinājuma regulēšana, izslēgšanas funkcija, reāllaika uzraudzība), lai ierakstītu vienu vai vairākus skaļruņus. Ierīci var izmantot visdažādākajos lietojumos, tostarp mājas studijā un straumēšanas scenārijos.

USB-C kondensatora mikrofons

  • Polārais raksts: Kardioīdais
  • Saderīgs ar lielāko daļu USB-C ierīču (viedtālruņiem, planšetdatoriem, klēpjdatoriem) un USB-A ierīcēm.
  • Magnētiskā noņemamā bāze
  • Izvēles MIC / USB un GAIN / MUTE regulatori

Funkcijas:

  • USB mikrofons ar studijas kvalitātes skaņu, nodrošina izcilu tīrību un siltumu.
  • Ideāli piemērots tādiem lietojumiem kā podkāsti, videozvani, balss ieraksti, tiešraides u. c.
  • Kardioīda polārā rakstura mikrofons, piemērots gan personiskai, gan grupas ierakstīšanai.
  • Daudzkrāsu vieds LED indikators norāda pastiprinājuma un izslēgšanas statusu.
  • Iespējams izvēlēties MIC/USB un GAIN/MUTE kontroli.
  • Reālā laika un atskaņošanas monitors.
  • Magnētiska konstrukcija ātrai mikrofona piestiprināšanai un noņemšanai no pamatnes.
  • 360° rotējoša un elastīga konstrukcija, lai novietotu SR-MV2000 vai nu uz galda, vai uz piekarināta staba.
  • Ieslēdz un lieto, vienkārša uzstādīšana iesācējiem lietotājiem.
  • Lielākajai daļai USB-C/A ierīču (viedtālruņiem, planšetdatoriem, PC, Mac)

Skype un Zoom sapulcēs uzstājieties pēc iespējas labāk un aizmirstiet par trokšņiem, krakšķēšanu un troksni. Veidojiet profesionālas pārraides mājās un iemūžiniet visas savas jaunās dziesmu idejas, netērējot laiku aprīkojuma uzstādīšanai. Ātri un ērti pievienojiet mikrofonu datoram, planšetdatoram vai viedtālrunim, izmantojot USB vai USB-C portu. Viegli nolasāms daudzkrāsains LED indikators parāda darbības režīmu, un jūs varat konfigurēt nepieciešamos iestatījumus, izmantojot ergonomiskās pogas ar iebūvētajām pogām. Mikrofons ir aprīkots arī ar pastiprinātāju, tāpēc varat pieslēgt austiņas, lai kontrolētu ierakstu reālā laikā. To var viegli uzstādīt uz komplektā iekļautā galda statīva vai pieskrūvēt pie profesionāla statīva.

Pateicoties mikrofona ērtajai 360° leņķa regulēšanai, jūs varat perfekti pielāgot ierīci savām vajadzībām. Saramonic SR-MTV500 mikrofons ir viss, kas jums nepieciešams, lai pierādītu sevi kā podkasteri un veidotu profesionālus raidījumus par svarīgām tēmām, ar kurām vēlaties dalīties ar pasauli!

Saramonic SR-MV2000 kondensatora mikrofona ar USB savienotāju podkastinga veidošanai galvenās iezīmes kardioīdais mikrofons profesionāla ierakstu kvalitāte plaši pielietojama iespēja uzstādīt uz profesionāla statīva ar 5/8" vītni daudzkrāsains LED indikators režīma indikācijai regulējams 360° mikrofona leņķis iebūvēts austiņu pastiprinātājs reāllaika ierakstu uzraudzība ātra izslēgšanas poga

Uzziniet kardioīdā mikrofona spēku Saramonic SR-MV2000 kondensatora mikrofons ar USB savienotāju podkastinga veidošanai garantē profesionālus ierakstus, kurus varat ātri un ērti saglabāt savā viedtālrunī, planšetē vai datorā. Tā ir ideāla izvēle neatkarīgi no tā, vai ierakstāt vienatnē, vai intervijām vai raidījumiem ar lielāku grupu. Šis unikālais kardioīdais mikrofons ļaus ierakstīt kristāldzidru skaņu, kas nāk tieši uz ierīci, vienlaikus novēršot nevēlamus fona trokšņus.

Ērta lietošana Izmantojot Saramonic SR-MV2000 mikrofonu, jums nav jāsniedzas pēc miksera, lai iestatītu optimālo klausīšanās skaļumu vai pielāgotu signāla pastiprinājumu ("gain") atbilstoši savām vajadzībām. Korpuss ir aprīkots ar ergonomiskiem slēdžiem un iebūvētām pogām, kas ļauj ērti iestatīt ierakstīšanas parametrus. Pateicoties viegli nolasāmajam LED indikatoram, pietiek tikai ar vienu acu uzmetienu, lai redzētu, kādi iestatījumi mikrofonā pašlaik tiek izmantoti.

Ekskluzīvs dizains Ja skatāties spēļu tiešraides, vlogus, youtuberu veidotās pārraides vai vietnē YouTube publicētos podkāstus kopā ar videoierakstiem, noteikti ne reizi vien esat pievērsis uzmanību dizaina mikrofoniem, kas iekļaujas kadra kompozīcijā.

Profesionāls, labi izskatīgs aprīkojums savā ziņā ir radītāja vizītkarte!

Neatkarīgi no tā, vai Saramonic SR-MV2000 kondensatora mikrofons jūsu kadros parādīsies uz magnētiskā statīva vai teleskopiskā statīva, varat būt droši, ka matēti melnais un modernais dizains piešķirs tiem profesionālu izskatu. Kontrolējiet ierakstus reālajā laikā Saramonic SR-MV2000 mikrofonam ir 3,5 mm mini ligzda, kas ļaus ērti pievienot austiņas. Reāllaika ierakstītās runas vai vokāla kontrole ļaus jums vieglāk noķert kļūdas, aizķeršanās, pārpratumus un nevēlamas skaņas. Nodrošiniet sev pilnīgu kontroli pār ierakstīto skaņu, neieguldot līdzekļus papildu aprīkojumā. Pietiek ar Saramonic SR-MV2000 mikrofonu un austiņu pāri, lai noķertu trokšņus, kuriem nevajadzētu parādīties gala ierakstos!

Profesionāla klausīšanās ar miksēšanu

Vēlaties veidot vēl profesionālākus raidījumus, podkāstus, straumējumus un ierakstu sesijas? Izmantojiet monitoringa priekšrocības "USB" režīmā un sniedziet sev patiesu studijas klausīšanās pieredzi. Izmantojot funkciju "Atskaņošana", varat dzirdēt savu ierakstīto balsi kopā ar papildu ierakstiem, piemēram, mūziku, skaņas efektiem vai straumējamās spēles audio. Tas ļauj jums dzirdēt, kā skanēs jūsu materiāla galīgā versija, lai jūs varētu to sagatavot vēl labāk.

Pārvērtiet savu viedtālruni par profesionālu studiju

Saramonic SR-MV200 kondensatora mikrofonam komplektā ir iekļauts USB-C / USB-C kabelis, kas ļaus ātri un ērti savienot ierīci ar viedtālruni vai planšetdatoru, kas aprīkots ar atbilstošu portu. Tādējādi jums nav jāuztraucas par piekļuvi datoram, kad veicat interviju, podkāstu vai raidījuma ierakstu uz vietas. Viss, kas jums nepieciešams, ir mobilā ierīce ar USB-C pieslēgvietu un audioieraksta lietotne, lai ātri un ērti ierakstītu sarunu, runu vai apkārtējās vides skaņas jebkurā vietā.

Magnētiskais statīvs

Pateicoties statīva ergonomiskajam dizainam, Saramonic SR-MV2000 mikrofons vienmēr paliks savā vietā, nodrošinot ērtu ierakstīšanu gan vienatnē, gan sesijās ar uzaicinātiem viesiem. 360° leņķa regulēšana ļauj optimāli pielāgot ierīci apstākļiem, kādos veicat ierakstu. Spēcīgi magnēti nodrošinās arī tā stabilu un optimālu novietojumu. Un, ja ierakstu veikšanai nepieciešams mikrofonu uzstādīt uz statīva, statīvu var atvienot sekundes laikā, netērējot laiku tā atskrūvēšanai. Ieslēdziet un ierakstiet Mikrofons ir gatavs lietošanai, jums būs nepieciešamas tikai dažas sekundes, lai to pievienotu viedtālrunim, planšetdatoram vai datoram un sāktu ierakstīšanu. Ar šo vienkāršo "plug-and-play" risinājumu jums nav nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai nodrošinātu kristāldzidru skaņas kvalitāti videokonferenču, podkāstu ierakstīšanas, raidījumu veidošanas vai tiešsaistes spēļu straumēšanas laikā.

Ērta statīvu uzstādīšana

Telpā, kurā veicat ierakstu, ir nepieciešams izmantot teleskopiskos statīvus, lai mikrofonus varētu viegli novietot optimālai veiktspējai? Vai arī meklējat veidu, kā paplašināt savas mājas studijas iespējas? Saramonic SR-MV2000 mikrofonam ir speciāls adapteris, kas ļaus profesionāli uzstādīt ierīci uz 5/8" vītnes. Tas ļauj jūsu ierakstīšanas telpai augt kopā ar jums. Ja magnētiskais statīvs izrādīsies nepietiekams, vienkārši ķerieties pie statīva, un 360° regulējamais leņķis joprojām nodrošinās ideālu mikrofona pozīciju. Izslēdziet mikrofonu ar vienu pogu Ikviens, kurš videokonferences vai straumēšanas laikā vismaz reizi ir aizmirsis izslēgt mikrofonu, zina, ka nevainīga kļūda var radīt daudz neērtību un pārpratumu. Izmantojot SR-MV2000, jūs vienmēr zināt, kad ierīce ieraksta audio. Pastiprināšanas poga ir arī poga, kas sekundes laikā izslēgs mikrofonu. Tad LED indikators iedegas sarkanā krāsā, un jūs iegūstat pilnīgu kontroli pār to, ko dzird jūsu zvanītāji vai saņēmēji.

Specifikācijas modelis:

Saramonic SR-MV2000 kondensatora mikrofons ar USB savienotāju podkāstam

  • virziena raksturojums: kardioīda
  • joslas platums: 20 - 20 000 Hz
  • paraugu ņemšanas frekvence: 20 - 20 000 Hz
  • signāla un trokšņa attiecība: 80 dB
  • maksimālais skaņas spiediena līmenis: 120 dB
  • SPL signāla pastiprinājuma līmenis: -10,5 ~ 39 dB
  • strāvas patēriņš: 5 V 60 mA
  • austiņu pastiprinātājs:
  • jauda: 130 mW
  • izejas pretestība: > 16 omi
  • harmoniskā satura attiecība (THD): 1: Hz: 0,01%
  • joslas platums: 15 Hz - 20 000 Hz
  • signāla un trokšņa attiecība: 100 dB
  • signāla pastiprinājuma līmenis: 0 ~ 33 dB
  • izejas: austiņas - mini Jack 3,5 mm, USB-C
  • sistēmas prasības: Windows 7 vai 10 / Mac OS 10.2 vai jaunāka versija
  • materiāls: alumīnijs
  • izmēri: 10 mm, 5 mm, 5 mm
  • Sastāvs: 100 x 50,4 x 44 mm
  • svars: 370 g

Komplekta saturs

Saramonic SR-MV2000 kondensatora mikrofons ar USB savienotāju podkāstam

  • 1 x USB-C / USB-A kabelis (2 m)
  • 1 x USB-C kabelis (2 m)
  • 1 x USB-C / USB-C kabelis (2 m)
  • 1 x USB-C / USB-C kabelis (2 m)
  • adapteris mikrofona stiprināšanai pie statīva (no 3/8" līdz 5/8").
Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsar vadu
Savienojuma spraudnisUSB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock