Podkāstu mikrofoni - Shure MV7 Silver dinamiskais podkāsta mikrofons - ātri pasūtīt no ražotāja

Iedvesmojoties no leģendārā SM7B, MV7 ir dinamiskais mikrofons ar USB un XLR izeju, ko var izmantot gan ar datoriem, gan profesionāliem interfeisiem. Pieslēdziet mikrofonu, izmantojot USB, un izpētiet papildu iestatīšanas funkcijas un automātiskā līmeņa režīmu mūsu lietotnē ShurePlus™ MOTIV, lai kontrolētu vokāla toni un attālumu no mikrofona. Izmantojot automātiskā līmeņa režīmu, varat ļaut mikrofonam darīt darbu jūsu vietā.

Shure MV7 Silver dinamiskais podkāsta mikrofons

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

31545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 15 - 28 darba dienas

vienības

31271
Shure

Jauns

06.07 - 12.08.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
07.07 - 13.08.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
07.07 - 13.08.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
06.07 - 12.08.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
315.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Shure dinamiskais podkāsta mikrofons MV7 Silver

Mēs saprotam, ka ne visiem ir laimējies ierakstīt skaņu studijā, tāpēc MV7 ir aprīkots ar balss izolācijas tehnoloģiju, tāpēc tas ir lāzerorientēts uz jūsu balsi, lai nodrošinātu profesionālu ierakstu bez fona vai telpas trokšņiem. Pēc ierakstīšanas izmantojiet iebūvēto 3,5 mm austiņu ligzdu, lai uzraudzītu skaņu un regulētu mikrofona pastiprinājumu, austiņu skaļumu, monitora miksēšanu un daudz ko citu, izmantojot iebūvēto skārienpaneli.

Neļaujiet USB savienojumam jūs maldināt; MV7 ir profesionāls dinamiskais mikrofons, kas ir saderīgs ar visiem profesionālajiem interfeisiem, izmantojot XLR, ja ierakstāt studijā.

Ļaujiet savam mikrofonam darīt darbu jūsu vietā

Ja mikrofons ir pieslēgts, izmantojot USB, lejupielādējiet mūsu bezmaksas ShurePlus™ MOTIV aplikāciju darbvirsmā, kas nodrošina piekļuvi MV7 papildu funkcijām. Aktivizējiet automātiskā līmeņa režīmu, izvēlieties vēlamo balss toni un attālumu no mikrofona, un ļaujiet mikrofonam pielāgot līmeni reāllaikā, lai nodrošinātu vienmērīgu izejas signālu neatkarīgi no tā, vai ierakstāt vai tiešraidi. Izvēlieties manuālo režīmu, lai pilnībā kontrolētu savu skaņu un regulētu mikrofona pastiprinājumu, monitora sajaukumu, ekvalaizeru, ierobežotāju, kompresoru un daudz ko citu. Tā kā mikrofons nepārtraukti regulē līmeni, lai saglabātu nemainīgu skaņu, varat pavadīt vairāk laika radīšanai un mazāk laika rediģēšanai. Ļaujiet savam mikrofonam darīt darbu jūsu vietā.

Balss izolācijas tehnoloģija

MV7 unikālais skaņas uztveršanas modelis nodrošina, ka mikrofons koncentrējas uz jūsu balsi un novērš nevēlamu fona vai telpas trokšņu traucējumus ieraksta laikā.

Integrācija ar ShurePlus™ MOTIV lietotnēm

Neatstājiet neko nejaušam; konfigurējiet un iestatiet mikrofonu, izmantojot ShurePlus™ MOTIV lietotni, lai tas būtu vislabāk piemērots tieši jums. Izvēlieties automātiskā līmeņa režīmu, ja vēlaties mikrofonu "iestatīt un aizmirst", vai manuālo režīmu, ja vēlaties vairāk darboties ar funkcijām.

Pielāgojama skaņas signatūra

ShurePlus™ MOTIV lietotnē izvēlieties savu skaņu un balss toni no "tumšs", "dabisks" vai "spilgts". Tagad varat iegūt dziļo "radio" skaņu, kādu vienmēr esat vēlējies.

Optimizētas mikrofona pozīcijas iestatījumi

Neatkarīgi no tā, vai esat podkasters, kuram patīk pietuvoties mikrofonam tuvāk, vai straumētājs, kuram patīk nedaudz vairāk brīvas vietas, atkarībā no savām vēlmēm varat izvēlēties "tuvu" vai "tālu".

Iebūvēta austiņu uzraudzība

Ar tiešo austiņu monitoringa izeju nodrošiniet, ka vienmēr saņemat perfektu skaņu, un iebūvētajā skārienjūtīgajā panelī vai lietotnē ShurePlus™ MOTIV pielāgojiet vēlamo monitora kombināciju starp mikrofonu un atskaņošanu.

Komplektācijā iekļauts

  • Shure dinamiskais podkāsta mikrofons MV7 melns
  • Micro-B uz USB-C kabelis (10 pēdas)
  • Micro-B uz USB-A kabelis (10 pēdas)

Specifikācijas

Tips
Dinamiskais
Frekvenču diapazons
50 - 16000 Hz
Polārais raksts
Kardioīdais
Jutība
-37 dB
Maksimālais SPL
120 dB SPL
Audio izvade
XLR
Audio monitorings
1x 3,5 mm ligzda
Barošanas prasības
USB vai Lightning savienotājs
Svars
550g
MikrofoniPodkāstu mikrofoni
Savienojuma spraudnisUSB-C + XLR
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse