Bezvadu piespraužamie mikrofoni - Boya wireless microphone BY-XM6-K6 USB-C for Android & iPhone 15 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Bezvadu mikrofona sistēma viedtālruņiem
  • Daudzvirzienu mikrofons
  • USB-C savienojums
  • Darba attālums līdz 100 m
  • Akumulatora darbības ilgums līdz 7 stundām

Boya wireless microphone BY-XM6-K6 USB-C for Android & iPhone 15

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

24545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

43654
BY-XM6-K6
6974700652873
Boya

Jauns

01.05 - 11.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.05 - 12.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.05 - 12.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
01.05 - 11.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
245.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

BOYA BY-XM6-K6 ir 2,4 GHz divu kanālu bezvadu mikrofonu sistēma, kas sastāv no diviem raidītājiem un viena uztvērēja. Tas nodrošina augstas kvalitātes skaņu mobilajām ierīcēm ar USB-C pieslēgvietām. Ideāli piemērots video emuāru veidošanai, satura veidošanai, tiešraides straumēšanai, intervijām, ierakstīšanai utt.

2,4 GHz tehnoloģija nodrošina augstas kvalitātes audio BY-XM6-S6 rada augstas precizitātes, profesionālu audio, precīzi atveidojot signālus 2,4 GHz digitālajā frekvencē. Sistēma izvairās no TV un radio viļņu radītiem traucējumiem, darbojoties 2,4 GHz frekvenču joslā, kas pārraida stabilus un bez traucējumiem signālus diapazonā līdz 100 m. Ar garāku darbības attālumu un līdz pat 7 stundām ilgu akumulatora darbības laiku lietotāji var uzņemt plašākus un plašākus kadrus, nebaidoties no pārtraukšanas, kā arī iespēju ar vienu uzlādi uzņemt visu dienu.

Mobilajai ierīcei ar USB-C portu BY-XM6-S6 komplekta uztvērējs (RXU) ir paredzēts mobilajām ierīcēm ar USB-C pieslēgvietu. Raidītāju var pievienot automātiski, kad tas ir ieslēgts un pievienots ierīcei. Nav nepieciešami papildu kabeļi, lietojumprogrammas vai Bluetooth, vienkārši pievienojiet to un sāciet strādāt. Funkcija ar 3,5 mm austiņu izvadi uztvērējā ļauj pārraudzīt ierakstu reāllaikā, lai nodrošinātu, ka katru reizi skanējat lieliski. Uztvērējam ir arī atlasāms Mono/Stereo izvades iestatījums, kas ļauj izolēt katras personas dialoglodziņu un pielāgot katru līmeni atsevišķi pēcapstrādes laikā.

Neticams bezvadu mikrofons Ar spilgtu un viegli lasāmu OLED displeju uz raidītāja un uztvērēja lietotāji var precīzi pielāgot signāla pārraidi. Un raidītājs ir konstruēts ar iebūvētu daudzvirzienu mikrofonu, lai lietotāji varētu piespraust raidītāju uz apkakles, lai uztvertu skaņas, savukārt raidītāja MIC IN ieejas ligzdai skaņas uztveršanai var pievienot arī lāviņu mikrofonu. Sērijai BY-XM6 katrā iepakojumā ir pieejams pilns piederumu komplekts, piemēram, mikrofoni un uzlādes kabeļi, kas ir ekonomiski izdevīga izvēle.

BY-XM6 K46 uzlādes futrālis Noderīgs uzlādes maciņš, kas paredzēts BY-XM6 S4/BY-XM6 S6, viegli pārnēsājams ārpus telpām. Divkāršojiet darbības laiku

  • Iebūvētais jaudīgais akumulators ļauj vienlaikus pilnībā uzlādēt gan uztvērēju, gan raidītāju, neizmantojot kabeli. Mazs, taču daudzpusīgs
  • Izmantojot kompakto un kustībā lietojamo dizainu, uzlādes kaste BY-XM6 K46 ir pārnēsājama un droša uzlādes stacija. Inteliģentais barošanas indikators
  • Strāvas padeves indikators ļauj viegli pārbaudīt akumulatora jaudu un uzlādes statusu.

BY-XM6 K6 Īpaši kompakta 2,4 GHz divu kanālu bezvadu mikrofonu sistēma

  • Divkanālu bezvadu mikrofonu sistēma 2 personu ierakstīšanai, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu
  • Uzlabota 2,4 GHz signāla pārraides tehnoloģija nodrošina stabilus signālus ar diapazonu līdz 100 m bez šķēršļiem.
  • Nav nepieciešama papildu APP vai kabeļi, mikrofonu var pievienot automātiski, kad tas ir ieslēgts un pievienots ierīcei.
  • Raidītāji atbalsta līdz pat 7 h darba laiku, un tie ir izveidoti ar viegli lasāmu, spilgtu un informatīvu OLED displeju.
  • Uztvērējam ir Mono/Stereo izvades iestatījums, austiņu izeja, un tas ir piemērots viedtālruņu, planšetdatoru, datoru un iPad Pro vai Air USB-C portam.
  • Iekļauts ar daudzvirzienu mikrofoniem un citiem pilnīgiem piederumiem, tā ir rentabla izvēle.
Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu
Savienojuma spraudnisUSB-C
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse