Mikrofoni - RODE XCM-50 Compact USB-C Condenser Microphone MROD550 - ātri pasūtīt no ražotāja

Rode XCM-50 ir kompakts USB-C mikrofons ar iebūvētām uzlabotām DSP iespējām, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu detalizētu runas un balss atskaņošanu straumētājiem un spēlētājiem, kuri meklē profesionālas kvalitātes skaņu un vienkāršu plug-and-play darbību. Kondensatora mikrofona kapsulai ir kardioīda polārā shēma, kas koncentrē skaņas uztveršanu uz mikrofonam priekšā esošo objektu, uztverot mazāk nevēlamu skaņu no aizmugures un sāniem, lai nodrošinātu, ka auditorija un komandas biedri jūs dzird skaļi un skaidri. Komplektācijā ir iekļauts josta stiprinājums, kas ļauj mikrofonu viegli piestiprināt pie strēles vai mikrofona statīva, un stiprinājuma 360° pagrieziena kustība ļauj viegli optimizēt mikrofona novietojumu spēļu spēlēšanai un raidīšanai. Komplektā ir iekļauts arī statīva statīvs izmantošanai uz galda.

RODE XCM-50 Compact USB-C Condenser Microphone MROD550

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

16994 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

49296
MROD550
0698813009855
Rode
RODE Authorized Dealer

Jauns

iespējams pēc 27.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 25.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 25.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 27.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Plug-and-Play USB-C savienojamība ar austiņu monitoringu

  • XCM-50 tiek darbināts, izmantojot USB kopni, un piedāvā 24 bitu / 48 kHz analogo un digitālo konvertēšanu, turklāt komplektā ir iekļauta Rode jaudīgā UNIFY audio programmatūra, kas ļauj atraisīt mikrofona jaudīgā iekšējā DSP papildu funkcijas un apvienot līdz pat četriem USB mikrofoniem vienlaicīgi podkāstu un straumēšanas lietojumprogrammām.
  • Bezatlikuma 3,5 mm austiņu ligzda ar skaļuma regulēšanas funkciju un mikrofona izslēgšanas pogu ļauj jums pārraudzīt audio reāllaikā, lai jūs varētu dzirdēt, ko tieši mikrofona kapsula uztver. Komplektā ir iekļauts 9,8' austiņu pagarinājuma kabelis, kas nodrošina pietiekami daudz vietas, lai jūs varētu pārvietoties, kamēr veidojat podkāstu vai spēlējat savu iecienītāko spēli.
Pilnīga kontrole pār skaņu
  • Komplektācijā iekļautā UNIFY programmatūra nodrošina pilnīgu kontroli pār visām audio ieejām un izejām vienā intuitīvā mikserī.
  • Intuitīvās programmatūras iestatīšana aizņem tikai dažas sekundes, un to ir ļoti viegli lietot pat sarežģītākajās straumēšanas vai spēļu konfigurācijās, lai jūs jau pēc dažām sekundēm varētu sākt tiešraidi ar neticamu skaņu.
  • Apvienojiet līdz četriem mikrofoniem un sešām virtuālajām audioierīcēm, tostarp spēles, tērzēšanas, mūzikas, sistēmas un pārlūkprogrammas.
  • Nevainojami ierakstiet tiešraides audio, izmantojot UNIFY iebūvēto ierakstīšanas funkcionalitāti, un pēc tam optimizējiet to galvenajām audio platformām. Ierakstiet stereo vai daudztreku režīmā, lai satura veidošana būtu maksimāli elastīga.
  • Izveidojiet perfektu audio pieredzi savai auditorijai, komandas biedriem un sev, izmantojot neatkarīgus apakšmiksus visām izejām. Monitorējiet visus skaņas avotus pilnā izšķirtspējā.
Izveidojiet savu skaņu
  • Pielāgojiet XCM-50 skaņas signatūru atbilstoši savai balsij, izmantojot uzlaboto APHEX apstrādi, tostarp leģendāro Aural Exciter un Big Bottom.
  • Noņemiet fona trokšņus un ar kompresora, trokšņu vārtejas un augstfrekvences filtra palīdzību padariet skaņu vienmērīgu, detalizētu un izteiksmīgu.
  • Veiciet precīzu regulēšanu līdz pilnībai, izmantojot granulāro kontroli pār katru procesoru, gluži kā profesionālā audio miksēšanas programmatūrā.
  • Izmantojot UNIFY ar Rode X mikrofonu, visu audio apstrādi pārvalda jaudīga DSP mikroshēma mikrofonā, kas atslogo jūsu procesoru un nozīmē, ka jūs visu dzirdat savās austiņās, kā tas notiek.
Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock