Mikrofoni - DJI Mic 2 bezvadu lavalier mikrofona dubultkomplekts 2 TX 1 RX lādēšanas korpuss, - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Kabatas izmēra pro līmeņa bezvadu mikrofonu sistēma
  • Mikrofons un ieraksta iekārta vienā
  • Vienkārši piestiprināt un lietot
  • Saderīgs ar dažādām iekārtām, arī bluetooth
  • Dzidrs audio ar iebūvētu trokšņu slāpēšanu
  • 32-bitu float ieraksts plašākam skaņas diapazonam
  • Iekšējais ieraksts pašā iekārtā drošībai
  • 18 stundu baterijas darbības laiks
  • 250m bezvadu darbības attālums

DJI Mic 2 bezvadu lavalier mikrofona dubultkomplekts 2 TX 1 RX lādēšanas korpuss,

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

38945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 13 - 19 darba dienas

51000
CP.RN.00000324.01
6941565971364
DJI

Jauns

18.05 - 12.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
19.05 - 12.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
19.05 - 12.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
18.05 - 12.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
389.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Uzņemiet autentiskas skaņas, izmantojot jaunināto, lietošanai gatavu DJI Mic 2. Ar tā augstākās kvalitātes funkcijām, tostarp augstas kvalitātes audio ierakstīšanu, viedo trokšņu slāpēšanu un 32 bitu peldošā komata iekšējā ieraksta atbalstu, DJI Mic 2 sniedz iespēju izveidot līdzsvarotu un detaļām bagātu audio saturu, kas ir lieliski piemērots video emuāriem, intervijām, tiešraides straumēm un citam.

DJI Mic 2 ir jauns, gluds dizains, kas paaugstina tā estētiku. Jauns uzlādes futrālis, kas izgatavots no augstākās kvalitātes metāla, rada minimālistisku izskatu, un tikko pievienotais bloķēšanas aizbīdnis ir drošs un uzticams, lai novērstu nejaušu nokrišanu, lai lietošanas laikā būtu mierīgs.

Varat izvēlēties starp divām stilīgām raidītāja krāsām: Shadow Black un Pearl White. [3] Shadow Black piešķir jūsu Mic 2 iestatījumam diskrētu, augsto tehnoloģiju izskatu, savukārt Pearl White piedāvā elegantu alternatīvu tiem, kas meklē elegantu krāsu.

Vienmēr lieliski izklausās
Uzņemiet izcilu audio, izmantojot DJI Mic 2 daudzvirzienu audio ierakstu, kas īpaši optimizēts vokālam. Ērti risiniet vairāku cilvēku scenārijus video emuāriem, intervijām vai dažādām citām ierakstīšanas vajadzībām.

Jaudīga trokšņu slāpēšanas veiktspēja
Jaunā viedā trokšņu slāpēšanas funkcija [4] efektīvi samazina apkārtējās vides troksni, lai sarunas būtu tīras, nepārtrauktas pat rosīgās pilsētas teritorijās vai pārpildītās telpās.
Mēģiniet pievienot vējstiklu, lai efektīvi samazinātu vēja radīto troksni vējainā vai straujas kustības scenārijā.

Drošības celiņš, pasargājiet savu audio
Otru celiņu var ierakstīt līdzās galvenajam audio celiņam ar -6 dB, lai pasargātu sevi no neparedzētiem audio līmeņa kāpumiem. Pat ļoti sarežģītās, dzirdami haotiskās vidēs, piemēram, rokkoncertā, DJI Mic 2 nodrošina līdzsvarotus rezultātus ar ievērojamu vieglumu.

Viss vienā, gatavs lietošanai
DJI Mic 2 automātiski ieslēdzas, kad atverat uzlādes korpusu. Šis viedais futrālis automātiski savieno pārī uztvērēju un raidītājus to uzlādes laikā, lai jūs varētu sākt darbu, tiklīdz to atverat. Tajā ir arī USB-C un Lightning adapteri, kas nodrošina vienkāršu iestatīšanu ar jūsu vēlamajām ierakstīšanas ierīcēm.

Vienkārša sinhronizācija
Uztvērējs bez piepūles savienojas ar kameru, izmantojot 3,5 mm TRS kabeli, un sinhronizē tā barošanas stāvokli ar jūsu kameras barošanas stāvokli. Tas nodrošina nemanāmi sinhronizētu audio ierakstīšanas pieredzi bez jebkādiem tehniskiem traucēkļiem.

Nepārspējama saderība
DJI Mic 2 piedāvā plašu saderības iespēju klāstu no USB-C un Lightning digitālajām izejām, kā arī 3,5 mm TRS analogo izeju. Neatkarīgi no tā, vai strādājat ar kamerām, viedtālruņiem, datoriem vai planšetdatoriem, DJI Mic 2 ir gatavs integrācijai. Stereo funkcionalitāte ir pieejama iPhone un lielākajai daļai Android mobilo tālruņu, kā arī ļauj atskaņot viedtālrunī, neatvienojot uztvērēju.
Uztvērējam ir arī īpašs 3,5 mm TRS pārraudzības ports, kas nodrošina reāllaika audio pārraudzību, izmantojot pēc jūsu izvēles 3,5 mm austiņas vai austiņas.

Vienkārša skārienekrāna darbība
1,1 collas OLED skārienekrāns, kas savienots pārī ar precīzu ciparripu, nodrošina ātru piekļuvi svarīgai informācijai, piemēram, skaļumam un akumulatora uzlādes līmenim, vienlaikus piedāvājot arī precīzus parametrus, piemēram, pastiprinājumu, skaļumu. , spilgtumu un daudz ko citu. Sasniedziet optimālo audio iestatījumu ar nepārspējamu vieglumu.
Kad uztvērējs parāda sākuma ekrānu, vienreiz nospiediet pogu, lai pārslēgtos starp raidītāja un uztvērēja pastiprinājuma regulēšanu. Pagrieziet pogu pulksteņrādītāja virzienā, lai palielinātu pastiprinājumu, un pretēji pulksteņrādītāja virzienam, lai samazinātu pastiprinājumu.
Ekrānā tiek parādīta informācija, piemēram, reāllaika ieraksta skaļums, uztvērēja un raidītāju akumulatora uzlādes līmenis, uzlādes statuss, bezvadu signāls, pastiprinājums un kanāli. . Velciet uz augšu vai uz leju, lai piekļūtu iestatījumu lapai.
Aprīkots ar iebūvētu motoru, DJI Mic 2 raidītājs sūta skaidru taustes atgriezenisko saiti galveno darbību, piemēram, ieslēgšanas vai izslēgšanas, iekšējā ierakstīšanas, skaņas izslēgšanas un ieslēgšanas, kā arī trokšņu samazināšanas laikā. aktivizēšana vai deaktivizēšana, ļaujot jums bez piepūles sekot līdzi ierīces statusam.

Magnētiskais stiprinājums, ātra slēpšana
Raidītājiem ir lietotājam draudzīgs piespraužams dizains ar magnētisku aizdari, lai tos varētu viegli piestiprināt pie apģērba.

Divkanālu ierakstīšana, elastīga pēcrediģēšana
Stereo režīms uztver audio no diviem avotiem vienlaikus. Divi raidītāji var ierakstīt audio neatkarīgi vai apvienot tos vienā ierakstā, vienkāršojot vairāku avotu ierakstīšanu un uzlabojot efektivitāti pēcapstrādes laikā.

Pārnēsājama krātuve
Jaunizstrādātā DJI Mic 2 pārnēsāšanas soma lepojas ar kompaktu un gludu dizainu ar ērtu rokas siksnu ērtai transportēšanai. Tajā bez piepūles var ievietot visus DJI Mic 2 komponentus (2 TX + 1 RX + uzlādes futrālis). Praktiskais atvāžamais dizains nodrošina, ka visi piederumi ir kārtīgi sakārtoti un ir ātra un bezrūpīga piekļuve.

Īpaši daudzpusīgas lietojumprogrammas

Ierakstītājs un reāllaika dublēšana
Katram raidītājam ir 8 GB iekšējā atmiņa, lai saglabātu līdz 14 stundām nesaspiesta 48 kHz 24 bitu audio. Ātri un vienkārši eksportējiet klipus pēcapstrādei. Raidītāji var darboties arī kā atsevišķi balss ierakstītāji vai kalpot kā audio dublējumkopijas filmēšanas laikā. [5]

32 bitu plūstošs iekšējais ieraksts, ievērojams diapazons
Ar atbalstu 32 bitu peldošai iekšējai ierakstīšanai, DJI Mic 2 nodrošina augstu dinamisko diapazonu, kas ne tikai nodrošina augstas kvalitātes ierakstu, bet arī arī labāk pielāgojas sarežģītai skaņas videi. Tas lieliski tver katru balss niansi, sākot no klusiem čukstiem līdz straujiem decibelu līmeņiem, nodrošinot lielāku uzticamību nepastāvīgos trokšņu scenārijos un lielāku elastību pēcapstrādes laikā. [5]

Bezvadu savienojums un uzticams

250 m (820 pēdas) diapazons [2]
DJI Mic 2 piedāvā iespaidīgu 250 m (820 pēdu) maksimālo audio pārraides diapazonu atklātā, netraucētā vidē bez traucējumiem, atbilstot kopīgu scenāriju, piemēram, tiešraides, studijas ierakstu un āra ierakstu, vajadzībām.

Ērti lietojams, lai kur jūs dotos
DJI Mic 2 ir spēcīgas prettraucējumu iespējas, kas nodrošina uzticamu pārraidi signālu blīvās vidēs, piemēram, rosīgās pilsētas ielās vai pārpildītos iepirkšanās centros.

Ilgs akumulatora darbības laiks, paplašināta satura izveide
Katra raidītāja un uztvērēja darbības laiks ir ievērojams 6 stundu, [6] ko var pagarināt līdz 18 stundām, izmantojot uzlādes korpusu. , padarot to ideāli piemērotu tiešraides un video veidošanas prasībām. Turklāt, ja tas ir savienots ar viedtālruni, uztvērēja USB-C portu var savienot ar uzlādes kabeli, lai uzlādētu gan tālruni, gan uztvērēju.

Plaša saderība

Tiešs Bluetooth savienojums
Bez uztvērēja raidītājs var tieši izveidot savienojumu ar Osmo Pocket 3 vai Osmo Action 4, izmantojot Bluetooth.
Pēc savienojuma ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth, raidītājs var strādāt ar trešās puses video ierakstīšanas programmatūru. [7]

Uztvērējs savienojas ar dažādām ierīcēm
Uztvērējs var izveidot savienojumu ar dažādām kamerām, un tam ir iebūvēti pastiprinājuma sākotnējie iestatījumi, kas pielāgoti konkrētiem kameru modeļiem, lai jūs varētu vienkārši atlasīt kameras zīmolu. un modelis konfigurācijai ar vienu pieskārienu un bez piepūles panākt izcilu audio ierakstīšanu. [8]
Varat arī savienot uztvērēju ar tālruni, lai sāktu/beigtu ierakstīšanu tieši ar raidītāju, lai radītu elastīgāku pieredzi.

ModelisDMT02
Izmēri46,06 × 30,96 × 21,83 mm (L × P × A)
Svars28 g
Bezvadu režīmsGFSK 1 Mb/s un 2 Mb/s
Ekvivalentā izotropā izstarotā jauda (EIRP)<20 dBm
Bezvadu režīma darbības frekvence2,400–2,4835 GHz
Bluetooth protokolsBR/EDR
Bluetooth darbības frekvence2,400–2,4835 GHz
Bluetooth raidītāja jauda (EIRP)<20 dBm
Akumulatora veidsLi-ion
Akumulatora jauda360 mAh
Akumulatora enerģija1,39 Wh
Akumulatora spriegums3,87 V
Uzlādes temperatūra5° līdz 45° C (41° līdz 113° F)
Darbības temperatūra-10° līdz 45° C (14° līdz 113° F)
Uzlādes laiks70 min
Darbības laiks6 stundas (Pārbaudīts, kad abi TX ir savienoti ar RX, iekšēji neierakstot rezerves klipus, un RX ir savienots ar kameru, izmantojot kameras audio kabeli (3,5 mm TRS).)
ModelisDMR02
Izmēri54,20 × 28,36 × 22,49 mm (L × P × A)
Svars28 g
Bezvadu režīmsGFSK 1 Mb/s un 2 Mb/s
Ekvivalentā izotropā izstarotā jauda (EIRP)<20 dBm
Darbības biežums2,400–2,4835 GHz
Akumulatora veidsLi-ion
Akumulatora jauda360 mAh
Akumulatora enerģija1,39 Wh
Akumulatora spriegums3,87 V
Uzlādes temperatūra5° līdz 45° C (41° līdz 113° F)
Darbības temperatūra-10° līdz 45° C (14° līdz 113° F)
Uzlādes laiks70 min
Darbības laiks6 stundas (Pārbaudīts, kad abi TX ir savienoti ar RX, iekšēji neierakstot rezerves klipus, un RX ir pievienots kamerai, izmantojot kameras audio kabeli (3,5 mm TRS).)
ModelisDMC02
Izmēri116 × 41,5 × 59,72 mm (G × P × A)
Svars200 g
Akumulatora veids18650 litija jonu
Akumulatora jauda3250 mAh
Akumulatora enerģija11,7 Wh
Akumulatora spriegums3,6 V
Uzlādes specifikācija5 V, 1,5–3 A
Uzlādes temperatūra5° līdz 40° C (41° līdz 104° F)
Darbības temperatūra5° līdz 45° C (41° līdz 113° F)
Uzlādes laiks2 stundas un 40 minūtes
Uzlādes cikli TX un RXApm. divi cikli, vienlaikus uzlādējot divus TX un vienu RX
Polārais rakstsVisvirziena
Biežuma atbildeZemā izslēgšanās: 50 Hz–20 kHz<br>
Zemā izslēgšana: 100 Hz - 20 kHz
Maksimālais skaņas spiediena līmenis (SPL)120 dB SPL
Maksimālais ievades līmenis (3,5 mm)-6 dBV (THD < 0,1%)
Ekvivalents troksnis21 dBA
Monitora interfeisa izejas jaudaMaksimālā jauda 12 mW@1 kHz, 32 Ω
Maksimālais pārraides attālums250 m (FCC)<br>
160 m (CE)<br>
Mērīts brīvā āra vidē bez traucējumiem.< ;/sup>

Komplektā ietilpst:

  • DJI Mic 2 uztvērējs
  • DJI Mic 2 divi raidītāji (melni)
  • DJI Mic 2 uzlādes futrālis
  • DJI Mic 2 kameras audio kabelis (3,5 mm TRS)
  • DJI Mic 2 mobilā tālruņa adapteris (C tips)
  • DJI Mic 2 mobilā tālruņa adapteris (Lightning)
  • DJI Mic 2 vējsargs
  • DJI Mic 2 magnētiskie klipši
  • DJI mikrofona USB-C uzlādes kabelis
  • DJI Mic 2 pārnēsāšanas soma

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)

Capture authentic sounds with the upgraded, ready-to-use DJI Mic 2. With its premium features, including high-quality audio recording, intelligent noise cancelling, and support for 32-bit floating-point internal recording, DJI Mic 2 empowers you to produce balanced and detail-rich audio content perfect for vlogs, interviews, livestreams, and more.

  • All-In-One, Ready to Use
  • 18-Hour Battery
  • High-Quality Audio Recording
  • 14-Hour Internal Recording & 32bit Float Internal Recording
  • Intelligent Noise Cancelling, Crystal-Clear Vocals
  • 250m (820 ft.) Range
  • Seamless Compatibility
  • Magnetic Attachment

Always Sound Great
Capture brilliant audio with DJI Mic 2s omnidirectional audio recording, optimized for vocals. Easily handle vlogs, interviews, and more.

When Quietness Matters
The new intelligent noise cancelling feature [1] effectively reduces environmental noise for clean and clear conversations, even in noisy areas.

Extended Battery Life
Each transmitter and receiver has a remarkable 6-hour operating time, [2] which can be extended to a generous 18 hours with the charging case.

250m (820 ft.) Range
With powerful anti-interference capability, Mic 2 offers a 250m (820 ft.) max audio transmission range, [3] meeting the needs of most scenarios.

All-In-One Storage
The charging case automatically pairs the receiver and transmitters, so you can get started as soon as you open it up.

Versatile and Impressive
Each transmitter has 8 GB of internal storage for up to 14 hours of uncompressed 48kHz 24-bit audio and 32-bit float internal recording. [4]

Extensive Compatibility
Mic 2 supports USB-C and Lightning outputs, as well as 3.5mm TRS analog output. It is compatible with most cameras, smartphones, and computers.

In the Box
1× Mic 2 Receiver
2× Mic 2 Transmitter
1× Mic 2 Charging Case
1× Mic 2 Carrying Bag
2× Mic 2 Clip Magnet
1× Mic Mobile Phone Adapter (Type-C)
1× Mic Mobile Phone Adapter (Lightning)
2× Mic 2 Windscreen
1× Camera Audio Cable (3.5mm TRS)
1× USB-C Charging Cable (USB-C USB-A)

 

Notes
1. Intelligent noise cancelling of DJI Mic 2 cannot be enabled when the transmitter is connected to a smartphone via Bluetooth.
2. Tested with both transmitters connected to the receiver, without backup recording, and the receiver connected to a camera with the Camera Audio Cable (3.5mm TRS).
3. Measured with FCC compliance in an unobstructed environment without interference (160 m under CE). Actual transmission distance may vary depending on environment.
4. Internal recording of DJI Mic 2 cannot be used when the transmitter is connected to a smartphone via Bluetooth.

Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
ModelisDJI Mic2
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse