-18%

Vairs neražo - Wireless Lavalier Microphone PULUZ PU647B (lightning)

Sāciet veidot profesionālus ierakstus jau šodien! PULUZ bezvadu mikrofons precīzi uztver 360° skaņu, un, pateicoties ENC trokšņu slāpēšanai, jūsu ieraksti būs skaidri, bez trokšņiem un traucējumiem. Tas ir saderīgs ar daudzām Apple ierīcēm un atbalsta plug & play. Tā izceļas ar diapazonu līdz 10 metriem, un jaudīgā baterija nodrošina līdz pat 12 stundām ilgu ierakstīšanu.

Wireless Lavalier Microphone PULUZ PU647B (lightning)

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
54840
5905316148093
Puluz

Jauns

Pamācība, kā izvēlēties mikrofonu

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Bezvadu Lavalier mikrofons PULUZ PU647B (lightning) apraksts

PULUZ bezvadu mikrofons (lightning)

Skaņa bez kropļojumiem

Neatkarīgi no tā, vai ierakstāt sarunas, intervijas, koncertus vai pat tiešraides, mikrofons nodrošinās skaņu, kas apmierinās pat visprasīgākos klausītājus. Šis piederums precīzi uztver skaņas no visām pusēm. ENC trokšņu samazināšanas tehnoloģija efektīvi samazina traucējumus un ārējās skaņas, kas var pasliktināt ierakstu kvalitāti, īpaši trokšņainā vidē.

Vēl lielāka brīvība

PULUZ mikrofons izmanto 2,4 GHz bezvadu savienojumu, kas nodrošina stabilu signāla pārraidi līdz pat 10 metru attālumā bez kavēšanās. Tas atbalsta arī plug & play funkciju, tāpēc, lai sāktu ierakstīšanu, vienkārši pievienojiet uztvērēju izvēlētajai ierīcei. Turklāt iebūvētais 300 mAh akumulators ļauj ierakstīt līdz pat 12 stundām.

Savietojams ar ierīci

Bezvadu mikrofons atradīs pielietojumu daudzās dažādās situācijās. Tas lieliski noderēs vlogu ierakstīšanai, interviju veikšanai vai tiešraidei sociālajos tīklos. Pateicoties saderībai ar iOS, jūs to veiksmīgi pievienosiet daudziem iPhone un iPad modeļiem. Mikrofons darbojas arī ar dažādām sociālo mediju platformām, tostarp Tik Tok, Snapchat, Instagram un YouTube.

Iekļauts

  • x2 mikrofoni
  • uztvērējs
  • austiņas x2
  • vējdrošs pārsegs mikrofonam x2
  • USB uzlādes kabelis x2
  • lietotāja rokasgrāmata
RažotājsPULUZ
ModelisPU647B
KrāsaMelns
Uztvērēja savienotājsLightning
Darbības diapazonsLīdz 10 m
Frekvenču diapazons20 Hz-20 kHz
Akumulatora ietilpība300 mAh
Darbības laiksLīdz 12 stundām
Gaidīšanas laiks6 mēneši
Uzlādes laiks1,5-2 stundas
Uzlādes interfeissUSB-C
Aktīvā / pasīvāAktīvā
Produkta veidsPiespraužamie mikrofoni
Preces ar atlaidi (%)Īpaša atlaide (virs 50%)
MikrofoniPiespraužamie mikrofoni
Atlaides apjoms (€)5 - 20 €
Mikrofonu savienojumsbezvadu
Savienojuma spraudnisLightning

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.