-20%

Podkāstu mikrofoni - OneOdio FM1 Microphone - perc šodien veikalā un ar piegādi

OneOdio FM1-T USB profesionālo mikrofonu komplekts - datora kondensatora mikrofons ar popfiltru datoram, metāla statīvs, klusēšanas poga, pastiprinājuma regulēšana studijas ierakstīšanai, straumēšana, spēļu podkāsts YouTube

OneOdio FM1 Microphone

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

5582 ar PVN

€ 69.95

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54851
6974028140809
OneOdio

Jauns

29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • OneOdio FM1 nodrošina augstas kvalitātes zemo frekvenču skaņu un stabilu skaņas kvalitāti tiešraidēs un studijā, piešķirot jūsu balsij dziļu un siltu toni, ierakstot vokālu mūzikai, podkāstiem, Zoom, Skype, Twitch straumēšanai, YouTube videoklipiem utt. To var tieši savienot ar tiešraides USB interfeisu bez nepieciešamības izmantot skaņas karti.
  • Metāla mikrofona komplekts: Noregulējiet mikrofonu, lai iegūtu perfektu mikrofona pozīciju pilnīgākai, siltākai un skaļākai skaņai, kas pazīstama arī kā "tuvuma efekts", mikrofons uztver daudz vairāk zemo frekvenču, kad esat tuvu. Ja jums nav nepieciešams mikrofons, vienkārši pagrieziet roku pretējā virzienā no redzesloka, un tīrīšana ir pabeigta.
  • Kardioīda uztveršana: Izmantojot profesionālu vienas kustīgās spoles ierīci, skaņa ir koncentrēta un ļoti jutīga. Mikrofona priekšējā daļa ir labākā uztveršanas punkta diapazonā, kas var uztvert skaņas nianses, ierakstīt vissmalkākās toņu izmaiņas un samazināt trokšņus no sāniem un aizmugures.
  • Mikrofona uzraudzība: Izmantojot 3,5 mm austiņu ligzdu, var veikt monitoringu reālajā laikā un bez aizkavēšanās. Pievērsiet uzmanību mikrofona skaļumam un regulējiet to reāllaikā, lai būtu viegli tērzēt pat pārblīvētos balss kanālos. Neatkarīgi no tā, vai spēlējat spēles, veicat biznesa zvanu vai ierakstāt, jūs vienmēr būsiet dzirdams skaļi un skaidri.
  • Skaļuma regulēšana: Nostipriniet mikrofonu, pagriežot skaļuma regulēšanas pogu, viegli noregulējiet mikrofona jutību, novērsiet skaņas apcirpšanu un skaņas traucējumus un precīzi atskaņojiet savu balsi ar izcilu artikulāciju, neuztraucoties par skaņas izkropļojumiem.
  • Mēmuma izslēgšanas poga ar LED indikatoru: Lai zinātu, vai mikrofons ir izslēgts, varat jebkurā brīdī apturēt mikrofona ierakstu un novērst audio negadījumus. Ja ir ieslēgts zaļais indikators, mikrofons nav izslēgts, un tas ir izslēgts, ja ir ieslēgts sarkanais indikators.
  • Pop filtrs: Ar divslāņu sietu to var viegli uzstādīt uz mikrofona, lai, ierobežojot gaisa plūsmu, novērstu šņākšanu un sūkstīšanos, tādējādi maksimāli uzlabojot skaņas precizitāti. Jūs varat izveidot skaidru raidījuma vokālo skaņu un izklaidēt savu straumēšanas auditoriju.
Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
Preces ar atlaidi (%)Vidēja atlaide (10-30%)
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Atlaides apjoms (€)5 - 20 €
Mikrofonu savienojumsar vadu
Savienojuma spraudnisUSB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība