Mikrofoni - Hollyland Lark M2 Combo (kokogles spīdums) - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Mazs un viegls mikrofons ar lielu pārnēsājamību
  • Mobilā versija ir aprīkota ar lietotnes atbalstu parametru regulēšanai
  • Ilgs akumulatora darbības laiks, kas sasniedz līdz pat 10 stundām
  • Iebūvēta daudzvirzienu audio ierakstīšana
  • Atbalsta 2.4G bezvadu pārraidi
  • Pārraides attāluma samazināšana šķēršļu gadījumā
  • Režīmu pārslēgšana nav pieejama mobilajās versijās

Hollyland Lark M2 Combo ar USB Type-C un Lighting priekš Anroid un iPhone (Shine Charcoal)

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

23545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

55006
LARKM2COMBO
6976068112747
Hollyland

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 18.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 18.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
235.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Tagad, kad esam apsprieduši galvenās Lark M2 mikrofona sastāvdaļas, ir pienācis laiks padziļināti izpētīt katras darbojošās sastāvdaļas konstrukciju. Raidītājs un uztvērējs ir divi galvenie šā rīka darba komponenti, kuriem ir sava loma veiksmīgā skaņas ierakstīšanā.

1. Raidītājs

Raidītājs ir vienāds gan kameras, gan mobilās versijas gadījumā, jo tā uzdevums ir uzņemt un pārraidīt skaņu. Jums tikai jāpievieno šis 9 gramus smagais raidītājs skaļruņa korpusam, lai tas varētu maksimāli efektīvi uzņemt skaņu. Turklāt Lark M2 raidītājam ir daudzvirzienu skaņas uztveršanas kvalitāte, kas palīdz ierakstīt skaņu no katra vēlamā apkārtnes stūra.

Lietotāji varēs baudīt arī skaidru un kvalitatīvu skaņu, jo tā frekvenču diapazons ir 20 Hz - 20 kHz. Šim raidītājam ir arī klipveida magnēti mikrofona nostiprināšanai drošai ierakstīšanai.

Turklāt tam ir arī trokšņu slāpēšanas poga, kurai ir vairākas funkcijas, tostarp mikrofona ieslēgšana un izslēgšana, pārošanas režīma ievadīšana un trokšņu slāpēšanas ieslēgšana. Šim mikrofonam ir arī savienojamības indikators un uzlādes kontakts, kā arī citi dizaina elementi.

2. Uztvērējs

Šī mikrofona mobilās un kameras versijas uzbūvē un dizainā var būt atšķirības. Nākamajā daļā mēs apspriedīsim abu šo uztvērēju konstrukciju, lai palīdzētu jums analizēt atšķirības.

RX kamera

Šī uztvērēja versija atbalsta vairāk funkciju nekā mobilā versija. Turklāt šim 14,8 gramus smagajam mikrofonam ir skaļuma regulēšanas poga, kas atbalsta trīs dažādus skaļuma līmeņus. Tāpat kameras versijas uztvērējam ir šī papildu režīma pārslēgšanas poga, kas ļauj lietotājiem pārslēgties starp mono un stereo režīmiem. Šo uztvērēju var pievienot kamerai, izmantojot 3,5 mm audio izeju.

Papildus tam tam ir aizmugurējais klips un C tipa ports, kas paredzēts uztvērēja nostiprināšanai un uzlādei. Tāpat kā raidītājam, arī šim komponentam ir statusa indikators un uzlādes kontakti, lai optimizētu šī mikrofona lietošanu.

RX Mobile

Tā ir vienkāršāka kameras uztvērēja versija ar mazāku dizaina elementu skaitu. Šim mobilajam uztvērējam atkarībā no tā versijas ir zibspuldzes vai USB-C spraudnis. Turklāt šim 6 gramus smagajam mikrofonam ir arī statusa indikators, kas sniedz priekšstatu par savienojamību ar citām ierīcēm. Lietotāji var arī izmantot tā dizainā esošo savienošanas pogu, lai nodrošinātu savienojamību ar jauno mobilo tālruni.

3. Uzlādes korpuss

Kopā ar TX un RX jūs saņemat izturīgas konstrukcijas uzlādes korpusu šī mikrofona darba komponentu aizsardzībai un uzlādei. Pilnībā uzlādēts futrālis palīdzēs uzlādēt 2 TX un 1 RX vairāk nekā 3 reizes. Turklāt šim uzlādes futrālim ir četri ārējā pusē izvietoti gaismas diodi, kas parāda pašreizējo enerģijas līmeni. Katrs šī lādēšanas korpusa LED indikators norāda 25 % uzlādes statusa.

Ja deg tikai viena LED un tās krāsa ir sarkana, tas norāda, ka uzlādes korpusam ir beidzies enerģijas līmenis. Turklāt, ja futrālis ir pievienots strāvas avotam, mirgojoša LED gaisma norāda uz uzlādes procesu.

Iestatīšana un lietošana

Hollyland Lark M2 ir daudzveidīgs lietošanas veids, tāpēc to var izmantot dažādos scenārijos. Neatkarīgi no tā, vai fotografējat, dodoties pārgājienā kalnos, vai ierakstāt savvaļas dzīvniekus, šis tālraides mikrofons palīdzēs jums atvieglot šo procesu. Tam ir LARK M2 kaklarota silikona futrālis, kas padara to pārnēsājamu, filmējot piedzīvojumu vlogus.

Varat izmantot arī aizmugurējos klipus, lai droši piestiprinātu raidītāju pie runātāja apģērba. Turklāt tam ir arī klipu magnēti, kas nodrošina, ka raidītājs nenokrīt ierakstīšanas laikā. Vienkārši nēsājiet kaklarotu vai piestipriniet klipšus pie apģērba, lai optimizētu satura veidošanu.

1. Mobilās versijas savienošana pārī

Lai izveidotu savienojumu ar šī mikrofona mobilo versiju, varat izpildīt šo vienkāršo procedūru. Vispirms uz 6 sekundēm nospiediet uz raidītāja esošo sānu dzelteno pogu. To darot, jūs ieiesiet pārī savienošanas režīmā, ko norāda ātri mirgojošas zilas gaismas. Pēc tam, pievienojot uztvērēju ierīcei, uz 3 sekundēm ilgi nospiediet apakšējo dzelteno pogu, kas atrodas uz uztvērēja.

Šādā veidā raidītājs un uztvērējs vienlaikus ieies savienošanas režīmā. Visbeidzot, abu šo komponentu vienmērīga zilā gaisma liecinās par to, ka savienošana ir veiksmīga.

2. Kameras versijas savienošana pārī

Pēc kameras uztvērēja savienošanas ar kameru, izmantojot 3,5 mm audio izeju, nospiediet uz uztvērēja pogu M uz 3 sekundēm, lai sāktu savienošanu pārī. Pēc tam aptuveni sešas sekundes ilgi nospiediet dzelteno pogu uz raidītāja, lai pārietu pārraides režīmā. Tomēr jums jāpārliecinās, ka TX un RX pāriet savienošanas režīmā vienlaicīgi.

3. Lietojumprogrammas vadība

Ja vēlaties optimizēt šīs ierīces mobilās versijas iestatījumus, instalējiet Hollyland Lark M2 mobilo lietotni. Pēc šīs lietojumprogrammas instalēšanas visi iestatījumi šajā lietojumprogrammā ir jākonfigurē tikai vienu reizi katrai ierīcei. Šajā lietojumprogrammā funkcija Speaker Play (Skaļruņa atskaņošana) izraisīs ierīces restartēšanu. Turklāt ir jānogaida 3 līdz 5 sekundes, pirms ierīce atsāk normālu darbību.

Skaļuma līmeņu atšķirības Android un Apple versijās ir saistītas ar sistēmas versiju un aparatūras konstrukcijas standartu atšķirībām. Lai nodrošinātu, ka skaļums darbojas labi dažādās ierīcēs, Lark M2 lietojumprogramma nodrošina vairāk regulējamu opciju. Tas palīdz panākt konsekventu skaļuma līmeni, kas efektīvi darbojas dažādos tālruņos.

Veiktspēja un skaņas kvalitāte

Tātad, pēc diezgan ilga šī mikrofona lietošanas laika es biju ļoti apmierināts ar tā veiktspēju un audio kvalitāti. Pateicoties 2,4 GHz adaptīvai frekvenču pārlēkšanai, tas nodrošina nevainojamu bezvadu pārraidi lielā 300 metru diapazonā. Tomēr, kad mēģināju ierakstīt, atrodoties šķēršļiem, man nācās saskarties ar mazāku pārraides diapazonu.

Kā jau vairākkārt tika minēts pārskatā, tā daudzvirzienu skaņas uztveršana padara šo mikrofonu optimālu ierakstīšanai ārpus telpām. Visvairāk man šajā rīkā patika tā spēja slāpēt fona troksni ar signāla un trokšņa attiecību, kas ir lielāka par 70 dB. Turklāt audio tiek ierakstīts 48 kHz/24 bitu WAV formātā, lai nodrošinātu skaidru skaņas kvalitāti.

Lark M2 kameras versija darbojas vēl labāk, jo tai ir iespēja pārslēgties starp mono un stereo režīmiem. Turklāt šī versija atbalsta arī trīs līmeņu skaļuma regulēšanu, tostarp augstu, vidēju un zemu. Šīs uzlabotās funkcijas nav pieejamas mikrofona mobilajā versijā. Tomēr varat optimizēt mobilās versijas veiktspēju, instalējot īpašu lietojumprogrammu.

Akumulatora darbības laiks un uzlāde

Hollyland Lark M2 ir izcilas kvalitātes akumulators, kas ļauj ierakstīt stundām ilgi bez pārtraukuma. Šis mikrofons ir īpaši pielāgots ceļojumu vlogeriem, kuriem jāreģistrē pārgājienu vai ceļojumu laikā bez piekļuves kādam strāvas avotam. Šī mikrofona raidītājam ir 97 mAh akumulators, kas nodrošina aptuveni 10 stundu ierakstīšanas ilgumu. Turklāt, lai to pilnībā uzlādētu, ir nepieciešamas tikai aptuveni 1,5 stundas.

Turklāt šī mikrofona kameras versijas akumulatora darbības ilgums ar 145 mAh akumulatoru ir vairāk nekā 9 stundas. Arī tā pilnīgai uzlādei, lai ierakstītu bez pārtraukumiem, ir nepieciešamas aptuveni 1,5 stundas. Turklāt mobilās un kameras versijas uzlādes korpusā ir attiecīgi 750 mAh un 1950 mAh akumulators. Kameras futrālis ar lielāku uzlādes jaudu darbojas labāk nekā mobilā versija.

Tādējādi kameras versijas uzlādes korpuss uzlādē visus TX un RX vienlaikus vairāk nekā 3 reizes. No otras puses, mobilā versija to var izdarīt tikai divas reizes. Tā kā akumulatora laiks ir lielisks, kameras versijas futrālim ir nepieciešams pusstundu ilgāks laiks, lai tas pilnībā uzlādētos.

Produkta veidsDaudzvirzienu mikrofoni
Preces veidsMikrofoni
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Hollyland Lark M2...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Hollyland Lark M2...
Šo nomas Hollyland Lark M2... vari iegādāties ar atlaidi par: € 217.36 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.