Mikrofoni - Hollyland Lark M2 ar USB-C kontaktdakšu (Duo, ziloņkaula baltā krāsā) - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Par mobilo žurnālistiku, satura veidošanu
  • 2 x raidītāji ar iebūvētiem omni mikrofoniem
  • USB-C savienojams uztvērējs
  • Piespraužams, kompakts formāts
  • Pārraides attālums līdz 1000'
  • 48 kHz, 24 bitu Hi-Fi skaņa
  • Vides trokšņu slāpēšana
  • LED indikatori, iebūvētas baterijas
  • iOS/Android lietotnes vadība
  • Iekļauts uzlādes futrālis

Hollyland Lark M2 ar USB-C kontaktdakšu (Duo, ziloņkaula baltā krāsā)

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

13545 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

56612
LARKM2WITHUSB-CPLUG
6976068114444
Hollyland

Jauns

iespējams pēc 29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
Ierakstiet līdz diviem cilvēkiem mobilās žurnālistikas vai satura veidošanas lietojumprogrammās, izmantojot šo ziloņkaula baltās krāsas, 2,4 GHz LARK M2 DUO bezvadu mikrofonu sistēmu ar USB-C savienotāju no Hollyland. Sistēmā ietilpst divi raidītāji ar iebūvētiem visvirziena mikrofoniem un divu saskarņu sietu, USB-C pieslēdzamais uztvērējs un lādēšanas kārba. Magnētiskie aizmugurējie klipši un silikona kaklarota futrāļi padara raidītāju piestiprināšanu jūsu talantam pavisam vienkāršu.

Stabila audio pārraide

LDS (Laser Direct Structuring) antenas ar lielu jaudu nodrošina stabilu audio pārraidi bez jebkādiem traucējumiem līdz pat 1000' attālumā. Vides trokšņu slāpēšana samazina frekvenču traucējumus, lai uzlabotu balss skaidrību. LARK M2 uztver 24 bitu 48 kHz audio ar 70 dB signāla un trokšņa attiecību un 115 dB SPL.

Piespraužami raidītāja bloki

Raidītājam ir dubultas traucējumu novēršanas konstrukcija ar metāla sietu, kas aizsargā pret putekļiem un 2,4 GHz, infrasarkanajiem un RFI traucējumiem. Viegli piestipriniet raidītāju ar tā daudzvirzienu mikrofonu pie izvēlētā objekta, izmantojot komplektā iekļautos magnētiskos aizmugurējos klipus vai silikona kaklarota futrāļus. Uzlīmju loksne ļauj pielāgot raidītāju izskatu ar dīvainām sejām vai melnbaltiem vāciņiem, kas pārklāj Hollyland logotipu. Komplektā iekļautie pūkainie vējstikliņi uzlabo jūsu skaņas kvalitāti āra apstākļos.

Iespraužams uztvērējs ar USB-C savienotāju

Uztvērējs ir aprīkots ar spraudējdakšu, klasei atbilstošu USB-C savienotāja dizainu, kas ir saderīgs gan ar iOS, gan ar Android ierīcēm. Iebūvētās vadības ierīces ļauj pārslēgt trokšņu slāpēšanu un savienošanu pārī. Uztvērējs darbojas, izmantojot pievienotās ierīces strāvas padevi. LED indikatori parāda katras raidītāja vienības režīma statusu.

LarkSound lietotne

Savienojiet savu LARK M2 sistēmu ar LarkSound lietotni, lai regulētu tādus parametrus kā skaļums un trokšņu slāpēšana, atjauninātu programmaparatūru vai pārbaudītu audio statusu reāllaikā - viss no sava ar iOS vai Android saderīga viedtālruņa. Filmējot ar mobilo ierīci, pārslēdziet attālo video ierakstīšanu, divreiz nospiežot uz leju raidītājā iebūvēto pogu. Jūsu viedtālrunis var arī atskaņot ierakstus, kad tas ir savienots ar uztvērēju, un nav nepieciešams to atvienot.
Ilgs akumulatora darbības laiks, uzlādes korpuss
  • Raidītājiem ir 90 mAh iekšējais akumulators ar 10 stundu akumulatora darbības laiku. Kad akumulators ir izlādējies, uzlādējiet raidītājus komplektā iekļautajā uzlādes futrālī vai izmantojot USB-C pieslēgvietu.
  • Uzlādes futrālis ir īpaši izstrādāts, lai tajā varētu ievietot pievienojamo uztvērēju un divus raidītājus. Tā 750 mAh iekšējais akumulators var uzlādēt raidītājus divas reizes, un kopējais akumulatora darbības laiks ir 40 stundas.
MikrofoniDaudzvirzienu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība