Mikroskopi - BeaverLAB DDL-M1B digital microscope - ātri pasūtīt no ražotāja

BeaverLAB DDL-M1B apvieno īpaši kompakto BeaverLAB DDL-DDL M1 digitālo mikroskopu ar īpašu pamatni, kas vēl vairāk paplašina ierīces funkcionalitāti.

Mikroskops izmanto Wi-Fi, lai izveidotu savienojumu ar mobilo lietotni, ko bez maksas lejupielādējat savā viedtālrunī vai planšetdatorā. Tas piedāvā palielinājumu līdz 400x.

BeaverLAB DDL-M1B digital microscope

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

9244 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 13 darba dienas

12180
6973702730220
BeaverLAB

Jauns

09.05 - 26.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 27.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
10.05 - 27.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 26.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

BeaverLAB DDL-M1B apvieno īpaši kompakto BeaverLAB DDL-DDL M1 digitālo mikroskopu ar īpašu pamatni, kas vēl vairāk paplašina ierīces funkcionalitāti. Mikroskops izmanto Wi-Fi, lai izveidotu savienojumu ar mobilo lietotni, ko bez maksas lejupielādējat savā viedtālrunī vai planšetdatorā. Tas piedāvā palielinājumu līdz 400x. Apgaismots galds, iespēja regulēt gaismas intensitāti un krāsu, kā arī bezvadu akumulatora darbības iespēja ir tikai dažas no iezīmēm, kas izceļ šo modeli. Ierīces izturību nodrošina izturīgs korpuss, kas izgatavots no lidaparāta kvalitātes alumīnija un ABS plastmasas. Komplektā atradīsiet arī 5 gatavus priekšmetstikliņus un 5 tukšus vākus.

Produkta galvenās īpašības bezvadu digitālais mikroskops 2 darbības režīmi - manuālais un izmantojot bāzi (mikroskopa caurule var darboties neatkarīgi) maksimālais palielinājums 400X iespēja fotografēt priekšmetstikliņus un ierakstīt video Fi-Fi savienojamība ļauj pieslēgties viedtālrunim vai planšetdatoram attēla pārnese reālā laikā no mikroskopa uz mobilās ierīces ekrānu Bezmaksas Beaver Point mobilā lietotne (iOS / Android), kas pieejama App Store un Google Play lieliska izvēle mājai, skolām un profesionāliem lietojumiem (medicīna, bioloģija, estētiskā medicīna, dermatoloģija, precīza objektu identifikācija, darbs ar elektroniskām sastāvdaļām, izglītība) ideāls instruments kvalitātes kontrolei tekstilrūpniecībā, poligrāfijā vai juvelierizstrādājumu ražošanā ļauj apskatīt ādas, matu, digitālo elektronisko shēmu, materiālu, audu, augu vai banknošu un pastmarku detaļas ietver 5 gatavus slaidus (tostarp lapu, skudru, kukurūzas sēkla) un 5 tukši vāki, kuros var ievietot savus priekšmetstikliņus 2 rokturi precīzai mikroskopa novietojuma augstuma regulēšanai pamatnē magnētiskie priekšmetstikliņu turētāji ļauj ērti novietot priekšmetstikliņus zem mikroskopa mikroskops aprīkots ar LED, kas nodrošina priekšmetstikliņu papildu apgaismojumu pamatne aprīkota ar apgaismotu galdu nodrošina apgaismojumu no apakšas (var regulēt jaudu) vadības poga, kas ļauj izvēlēties vienu no 7 galda apgaismojuma krāsām apgaismojuma krāsas apgaismojuma krāsas maiņa ļauj novērst izbalēšanu uz priekšmetstikliņiem un iegūt vēl labāku attēla kvalitāti iespēja regulēt gaismas intensitāti ar pogām, kas atrodas uz mikroskopa mikroskopa mikroskops aprīkots ar / - pogas tālummaiņu un tālummaiņu fokusa regulēšanai ar rotējošu gredzenu, kas atrodas uz mikroskopa caurules bāzes un mikroskopa uzlāde, izmantojot universālu USB-C pieslēgvietu gan bāzē, gan mikroskopā izmantotās baterijas nodrošina bezvadu darbību iekļauts USB-A / USB-C kabelis mikroskopā integrēta rokas siksna vāciņš objektīva aizsardzībai, kad mikroskops netiek lietots izgatavots no lidaparāta-kategorijas alumīnija un stipras ABS plastmasas pretslīdošas kājas, kas nodrošina lielisku bāzes stabilitāti ideāla dāvana zinātkāriem bērniem, kuri aizraujas ar zinātni izcili viegls un kompakts izmērs Desmitiem pielietojumu BeaverLAB DDL-M1B bezvadu digitālais mikroskops ir daudzpusīgs rīks, ideāli piemērots gan mājas lietotājiem, gan tiem, kas izmanto līdzīgas ierīces savā darbā. Tas lieliski noderēs medicīnā, estētiskajā medicīnā, bioloģijā, ķīmijā, dermatoloģijā, precīzai objektu identificēšanai vai darbā ar elektroniskām detaļām.

Tas būs arī noderīgs instruments kvalitātes kontrolei tekstilrūpniecībā, poligrāfijā vai juvelierizstrādājumu ražošanā. 2 darba veidi BeaverLAB DDL-M1B digitālais mikroskops izceļas ar savu neparasto daudzpusību. Jebkurā laikā varat pagarināt ierīces cauruli no pamatnes. Tas padara ierīci noderīgu ne tikai mājas laboratorijā vai klasē, bet arī lauka apstākļos. Tas sniedz lieliskas iespējas izpētīt mikrovidi neatkarīgi no tā, kur jūs esat ieradies strādāt ar mikroskopu. Bezvadu iespējas Gan bāze, gan pats mikroskops ir aprīkoti ar uzlādējamām baterijām, kas ļauj ierīcēm darboties bezvadu režīmā. Tas nodrošina vēl lielāku mobilitāti. Turklāt universālā USB-C pieslēgvieta ļauj ērti uzlādēt vai barot ierīces, nemeklējot specializētus lādētājus. Jums ir nepieciešams tikai tas, kuru ikdienā izmantojat viedtālruņa enerģijas papildināšanai.

Savienojiet mikroskopu ar viedtālruni Wi-Fi savienojamība ļauj nekavējoties izveidot savienojumu ar viedtālruni vai planšetdatoru. Izmantojot bezmaksas lietotni Beaver Point, kas pieejama iOS un Android operētājsistēmām, varat apskatīt un analizēt mikroskopa uzņemtos attēlus reāllaikā. Visu redzēto var iemūžināt fotoattēlā vai video. Spilgts un skaidrs attēls BeaverLAB DDL-M1B digitālais mikroskops piedāvā jaudīgas gaismas diodes, kas izvietotas ap objektīva objektīvu. Tās ir tās, kas nodrošinās atbilstošu aplūkojamo priekšmetstikliņu apgaismojumu. Pogas, ko atradīsiet caurules augšpusē, ļaus viegli mainīt gaismas intensitāti, lai tā atbilstu jūsu daudzveidīgajām vajadzībām un nodrošinātu optimālus apstākļus nelielu objektu novērošanai. Apgaismots galds BeaverLAB DDL-M1B digitālais mikroskops piedāvā ne tikai apgaismojumu no augšas, bet arī no apakšas. Pamatne ir aprīkota ar īpašu galdu.

Tas ļaus jums papildus apgaismot priekšmetstikliņus. Jūs varat arī izmantot pogu, lai izvēlētos vienu no 7 pieejamajām gaismas krāsām. Krāsas maiņa ļauj novērst diapozitīvu krāsas maiņu un iegūt vēl labāku attēla kvalitāti. Izsmalcināts dizains BeaverLAB DDL-M1B mikroskopa korpuss ir izgatavots no lidaparāta kvalitātes alumīnija un izturīgas ABS plastmasas. Pateicoties tam, ierīce kalpos jums daudzus gadus, pat intensīvi lietojot. Mikroskopa caurule ir aprīkota ar iebūvētu rokas siksniņu, kas samazina risku nomest ierīci, ja lietojat to bez pamatnes. Ir arī vāciņš, kas aizsargā objektīvu, transportējot to mugursomā vai kabatā. Komplektā ietilpst 5 gatavi priekšmetstikliņi Kopā ar BeaverLAB DDL-M1B digitālo mikroskopu jūs saņemsiet 5 gatavu priekšmetstikliņu komplektu, kas ievietots izturīgā plastmasas kastītē ar nodalījumiem. Starp tiem atradīsiet: skudras fragmentu, priedes lapas šķērsgriezumu, lilijas olnīcas šķērsgriezumu, ķirbja kāta šķērsgriezumu un kukurūzas sēklas garenisko šķērsgriezumu. Komplektā ir arī 5 tukši vāciņi (tajos varēsiet ievietot savus priekšmetstikliņus), USB-A / USB-C adapteris un USB-A / USB-C kabelis. Dāvanas ideja BeaverLAB DDL-M1B digitālais mikroskops ir lieliska dāvana bērniem, kuri aizraujas ar zinātni un vēlas uzzināt vairāk par apkārtējo pasauli. Ierīce rosina zinātkāri, iedvesmo padziļināt zināšanas un palīdz attīstīt jaunas aizraušanās.

Specifikācijas modelis: BeaverLAB DDL-M1B maksimālais palielinājums: 400 x procesors: RTL 8189FTV uzlāde: USB-C Akumulatora ietilpība: mikrofons: 700 mAh bāze: 2000 mAh asināšanas attāluma diapazons: mikrofons: 700 mAh bāze: 2000 mAh asināšanas attāluma diapazons: 10 - 44 mm mobilā lietotne: Beaver Point (iOS / Android) savienojamība: Failu glabāšanas formāts: fotoattēli: .jpg video: .jpg: .mov darba temperatūra: -10°C - 45°C materiāli: alumīnija sakausējums, plastmasa (ABS) Izmēri: mikroskops: 121 x 32 x 34 mm mikroskopa pamatne: Svars: mikroskops: 180 x 120 mm: Mikroskopa pamatne: 100 g: Mikroskopa pamatne: 403 g Komplekta saturs: BeaverLAB DDL-DDL M1 digitālā mikroskopa mikroskopa pamatne 5 vāki 5 sagatavoti priekšmetstikliņi 2 magnētiskie priekšmetstikliņu turētāji USB-A / USB-C kabelis.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse