Bresser Nexcope NIB630 inverted research microscope with tiltable lighting unit

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

1016545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

48150
4007922066547
Bresser

Jauns

iespējams pēc 05.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 05.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 05.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 05.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
10165.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
NIB 630 ir NIB600 sērijas apvērsto mikroskopu flagmanis. Ar šādu apgrieztu konstrukciju ierīce ļauj veikt planktona, mikroaļģu un šūnu kultūru mikroskopēšanu. Šūnu kultūras var pētīt tieši kultūras traukā, neņemot paraugus.

Īpaši ērtai paraugu apstrādei tas ir aprīkots ar nolokāmu apgaismojuma bloku. Tas nozīmē, ka pat augstus traukus var ērti novietot, nesaskaroties ar apgaismes ierīci. Mikroskopa galva ir aprīkota ar regulējamu ergo skatu galvu. Tas ļauj dažāda auguma lietotājiem ar vienu rokas kustību noregulēt mikroskopu ērtā un ergonomiskā skatīšanās augstumā.

Šo īpašo mikroskopu izmanto ūdenssaimniecības birojos, pētniecības institūtos un universitātēs, cilvēku un veterinārajā medicīnā, lauksaimniecībā, jūras bioloģijā, limnoloģijā, akvakultūrā un daudzviet citur.

Iebūvētais displejs jebkurā brīdī informē par izvēlēto palielinājumu un apgaismojuma stāvokli, kā arī par ECO režīmu. Spilgtumu var ieprogrammēt katram objektīvam, lai, mainot palielinājumu, nebūtu jāveic atkārtota regulēšana un lietotājs netiktu apžilbināts.

OBJEKTĪVS
Mikroskops NEXCOPE NIB630 ir aprīkots ar pieckārtīgu uzgaļu. Komplektā ir iekļauts 4 x planahromatiskais objektīvs un pa vienam 10x, 20x un 40x planahromatiskajam fāzes kontrasta objektīvam. Kondenserim ir 0,3 ciparu apertūra un īpaši garš darba attālums. Objektīvi ir aprēķināti augsnes biezumam 1,2 mm. Lūdzu, izmantojiet atbilstošus kultūru traukus. Universālais paraugu turētājs ir piemērots standarta priekšmetstikliņiem.


OKULĀRI
Okulāru redzes lauks ir 22 mm. Tas nodrošina ļoti lielu redzes lauku. Augstais acu punkts padara tos ļoti ērtus pat briļļu lietotājiem. Gumijas apmale aizsargā pret skrāpējumiem saskarē. Katram okulāram atsevišķi var regulēt dioptrijas kompensāciju no -5 līdz +5.
Starppupilāro attālumu var regulēt no 48 mm līdz 75 mm. Binokli var noliekt uz augšu un uz leju, lai pielāgotu skatīšanās augstumu.


ILUMINĀCIJA
Kēlera apgaismojums nodrošina vislabāko iespējamo mikroskopijas gaismas vadību. Tas ļauj izvairīties no izkliedētas gaismas un izgaismo tikai parauga redzamo zonu. Tas pasargā jutīgus dzīvus paraugus no pārmērīgas gaismas apstarošanas. Spēcīgo 3 W LED var regulēt spilgtumu, un tā nodrošina optimālu apgaismojumu. Spilgtumu var regulēt katram objektīvam atsevišķi. Ja tiek nomainīts objektīvs, NEXCOPE NIB630 automātiski pielāgo iepriekš iestatīto spilgtumu. Displejā tiek parādīts pašlaik izvēlētais objektīvs un pašreizējais spilgtums. Nolokāmais apgaismojuma bloks atvieglo darbu ar augstākiem paraugu traukiem. Regulējamais kondensors ar īpaši garu darba attālumu ļauj ātri sagatavoties lietošanai.

MECHĀNIKA
Papildus rupjajai fokusēšanai smalkā fokusēšana palīdz ļoti precīzi fokusēt paraugu. Ar vienu pilnu smalkās fokusēšanas slēdža pagriezienu pakāpiens pavirzīts uz augšu vai uz leju par 0,2 mm. Labajā pusē smalko fokusēšanu var regulēt ar pirkstu. Var mainīt arī rupjās fokusēšanas berzi.
Smalkās fokusēšanas pogas ir magnētiskas, un tās var uzstādīt pa labi vai pa kreisi.
XY pakāpē ir iespējams ievietot dažādus turētājus. Tas ļauj ievietot priekšmetstikliņus vai pat Petri trauciņus.

KAMERAS PIEVIENOJUMS
NEXCOPE NIB630 ir īpaši izstrādāts lietošanai ar C-mount kamerām. Kameras savienojums atrodas sānos, un tam ir pārslēdzējs starp vizuālo novērošanu un kameru (100/0 vai 0/100). Atkarībā no sensora izmēra var izvēlēties vienu no diviem dažādiem adapteriem:

.
  • 0,5x C-mount adapteris
  • 1x C-mount adapteris (jau iekļauts komplektācijā).

Piederumi (pēc izvēles)
  • Hoffman modulācijas kontrasts
  • Reljefa 3D kontrasts
  • Terasaki turētājs, Petri trauku turētājs 54 mm un 90 mm
  • Kameras adapteris C-mount 0,5x

IEZĪMES
  • Profesionāls apgriezts pārraides gaismas mikroskops
  • Objektīvu tips: bezgalības plāna ahromatiskais (60 mm regulēšanas garums, M25)
  • Precīza mehānika
  • Ļoti spilgts apgaismojums

PIEGĀDES JOMA
  • Apvērsts caurlaides gaismas mikroskops
  • 4x objektīvi, no kuriem 10x, 20x un 40x ir fāžu kontrasta objektīvi
  • Filtra slīdnis fāžu kontrastam
  • Universāls paraugu turētājs
  • Centrēšanas teleskops fāžu kontrastam

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock