Manfrotto PIXI stativ mini, černý MTPIXI-B

"Ņemiet to līdzi! Manfrotto PIXI statīvs ir ideāls mini statīvs kompaktām kamerām un videokamerām. Statīvs ir ļoti viegls un kompakts, viegli pārnēsājams un ērti lietojams. Tas ir ideāls risinājums fotogrāfiem, kas meklē vieglu, pārnēsājamu un viegli lietojamu balsta sistēmu.

Manfrotto PIXI stativ mini, čern MTPIXI-B

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

3344 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

26682
MTPIXI-B
8024221621181
Manfrotto

Jauns

iespējams pēc 23.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 23.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 23.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 23.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Manfrotto PIXI palīdzēs lieliski uzņemt sarežģītus video attēlus. Rezultāts ir stabili un vienmērīgi ieraksti. Jums nav nepieciešamas statīva kājas? Tad Manfrotto PIXI ir īstais statīvs profesionāla izskata videoierakstiem, kas patiešām izceļas.

Jaunais mehānisms ļauj ar vienu ātru un intuitīvu kustību pozicionēt un fiksēt lodveida galvu. Nospiežot pogu, lodveida savienojums tiek atbrīvots. Kad poga ir atlaista, lodveida statīvs automātiski bloķējas izvēlētajā pozīcijā.

Manfrotto PIXI ir itāļu stila Manfrotto PIXI ir izgatavota no nerūsējošā tērauda un Adapto, kas nodrošina augstas kvalitātes apdari. Pateicoties tā izturīgajai konstrukcijai, jums ir drošs pamats jebkurai fotografēšanas situācijai. Tam ir gumijas kājiņas, kas garantē stabilu un neslīdošu pamatu uz jebkuras virsmas.

Pateicoties universālajai 1/4"" vītnei un lieliskajai stabilitātei, PIXI var izmantot ar dažāda veida digitālo aprīkojumu, kas sver līdz 1 kg."

Produkta veidsStatīvs mini

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock