New APEXEL Octopus tripod With Cold Shoe & Gopro black

APEXEL APL-JJ025 elastīgs GoPro statīva adapteris (melns)

APEXEL Octopus tripod With Cold Shoe & Gopro black

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

2645 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

57193
5906168430183
APEXEL

Jauns

20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
21.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Par APEXEL APL-JJ025 statīvu

APEXEL APL-JJ025 statīvs ir ideāls rīks ikvienam fotografēšanas un filmēšanas entuziastam, kas meklē ne tikai izturību, bet arī daudzpusību vienā izstrādājumā. Izgatavots no alumīnija un ABS plastmasas kombinācijas, šis vieglais statīvs sver tikai 222 gramus, tāpēc to ir viegli paņemt līdzi jebkurā ceļojumā. Tā kompaktais izmērs (260 x 90 x 52 mm) ļauj to ērti glabāt mugursomā vai somā. Turklāt, pateicoties tā elastīgajai konstrukcijai, to var piestiprināt jebkurā vietā, lai uzņemtu perfektus kadrus.

Uzlabots materiāls maksimālai izturībai

APEXEL elastīgais statīvs izceļas ar mūsdienīgu materiālu izmantošanu, kas nodrošina tā izturību un uzticamību. Statīva kājas ir pastiprinātas ar aizsargslāni no gumijas pārklājuma un putuplasta, kas palielina statīva stabilitāti un pasargā to no mehāniskiem bojājumiem. Šī inovatīvā konstrukcija nodrošina lietotājam mieru, lietojot to dažādos apstākļos.

Viegls un kompakts - lieliska izvēle ceļotājiem

Pateicoties tā vieglajam un kompaktajam izmēram, APEXEL statīvs ir ideāli piemērots biežiem ceļotājiem. Tas viegli ietilps jūsu bagāžā un vienmēr būs pa rokai, kad radīsies nepieciešamība iemūžināt īpašus mirkļus. Tā daudzpusība padara to ideāli piemērotu ne tikai pārgājieniem vai kempingiem, bet arī kā selfiju statīvu, ļaujot jums radīt neaizmirstamas ceļojumu atmiņas.

360° grozāmā galva - kadru daudzveidība

APEXEL APL-JJ025 statīvs ir aprīkots ar 360 rotējošu galvu, kas ļauj viegli un ātri pielāgot uzņemšanas leņķi. Šāda funkcionalitāte ir nenovērtējama, kad vēlaties uzņemt perfektu fotoattēlu vai video, neatkarīgi no tā, vai izmantojat kameru, mobilo tālruni, 360 kameras vai GoPro.

Papildu funkcijas profesionāļiem un amatieriem

Statīvs ir izstrādāts, lai apmierinātu gan profesionālu fotogrāfu, gan amatieru vajadzības. Divas ieejas mikrofonam vai LED gaismai ļauj paplašināt iespējas, ierakstot video, uzlabojot skaņas un video kvalitāti. Komplektā ir iekļauta arī ātri noņemama plāksnīte un GoPro adapteris, kas papildina funkcionalitāti un atvieglo ātru aprīkojuma maiņu.

Produkta veidsStatīvs mini

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība