Canon EOS R mirrorless camera FF w. Adapter EF-EOS-R

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
11098
4549292119978
Canon

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

1659.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
  • 30,3 MP pilna kadra CMOS sensors
  • DIGIC 8 attēla procesors
  • UHD 4K30 video; C-Log un 10 bitu HDMI izeja
  • Dual Pixel CMOS AF, 5655 AF punkti
  • 3,69 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3,15 collu 2,1 m punktu grozāms skārienekrāna LCD
  • Paplašināts ISO 50-102400, fotografēšana ar ātrumu 8 kadri/s
  • Wi-Fi un Bluetooth, SD UHS-II kartes slots
  • Daudzfunkciju josla, divu pikseļu RAW
  • Canon montāžas adapteris EF-EOS R adapteris

Pirmais solis Canon bezspoguļu evolūcijā, EOS R apvieno pārī izstrādātu objektīva stiprinājumu un atjauninātu pilnrāmja attēla sensoru unikālai un izsmalcinātai multivides kameru sistēmai. EOS R, kas rotē ap jauno RF objektīva stiprinājumu, ir līdzeklis, lai maksimāli izmantotu jauno objektīvu un optisko tehnoloģiju sēriju.

Koncentrējoties uz pašu kameru, EOS R ir aprīkots ar augstas izšķirtspējas 30,3 MP pilna kadra CMOS sensoru un DIGIC 8 attēlu procesoru. Šo tehnoloģiju kombinācija piedāvā plašu jutības diapazonu līdz dabiskajam ISO 40000, ātru nepārtrauktu uzņemšanu līdz 8 kadriem/s un UHD 4K30 video ierakstīšanu. Papildus attēlveidošanai sensors nodrošina arī uzlaboto Dual Pixel CMOS AF sistēmu, kas izmanto 5655 atlasāmus punktus ātrai un precīzai fokusa iegūšanai. Šī fokusēšanas sistēma ir jutīga arī pret EV-6, lai strādātu iespaidīgi tumšos apstākļos. AF sistēma ir arī lieliski pielāgota UHD 4K video ierakstīšanas iespējām, kuras arī noapaļo Movie Digital IS, lai samazinātu kameras vibrāciju, iebūvēta Canon Log gamma lielākam dinamiskajam diapazonam un 4K 10 bitu 4:2: 2 izvade, izmantojot HDMI, vēl labākai krāsu kontrolei.

Papildus veiktspējas atribūtiem šī kamera ir izstrādāta no paša sākuma, un tai ir augstas izšķirtspējas 3,69 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs, kas nodrošina skaidru un spilgtu skatīšanos acu līmenī. Un otrādi, aizmugurē ir arī 3,15 collu 2,1 m punktu LCD skārienekrāns, un tam ir grozāms dizains, kas piemērots darbam no augsta un zema leņķa. Tāpat, lai apmierinātu taustes vēlmes, ir daudzfunkciju stienis, ko var pielāgot, lai intuitīvi pielāgotu fotografēšanu. Tā kā kamera ir izstrādāta, lai izturētu vissmagākos apstākļus, magnija sakausējuma korpuss ir aizsargāts pret putekļiem un mitrumu.

Canon RF objektīva stiprinājums

Sākot ar jaunu objektīva stiprinājumu, EOS R ir pirmā kamera, kas atbalsta Canon RF-mount objektīvu līniju. Šim stiprinājumam ir raksturīgs tā platais 54 mm diametrs un īsais 20 mm atloka aizmugures attālums, kas veicina iespēju izveidot objektīvus, kas ir gan ātrāki, gan mazāki par SLR ekvivalentiem. Stiprinājumam ir arī 12 kontaktu elektroniskā kontaktu sistēma, kas nodrošina sarežģītākas autofokusa un attēla stabilizācijas iespējas. Šis stiprinājuma dizains nodrošina arī pilnīgu savietojamību ar esošajiem EF un EF-S stiprinājuma objektīviem, izmantojot papildu EF-EOS R stiprinājuma adapteri.

30,3 MP pilna kadra CMOS sensors un DIGIC 8 attēla procesors

Ir pieejams liels 30,3 MP pilna kadra CMOS sensors, un tas kalpo kā ideāls līdzsvars starp augstas izšķirtspējas izvadi, veiktspēju vājā apgaismojumā un liela ātruma iespējām. Savienojot ar DIGIC 8 attēlu procesoru, EOS R nodrošina sākotnējo jutības diapazonu ISO 100-40000, ko var paplašināt līdz ISO 50-102400 darbam dažādos apgaismojuma apstākļos. Ātra nepārtraukta uzņemšana līdz 8 kadriem/s tiek atbalstīta arī kustīgu objektu fotografēšanai.

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF nodrošina vienmērīgu un ātru fokusēšanas veiktspēju, līdzīgi kā videokamera iegūst fokusu. Šī sistēma integrē divas atsevišķas fotodiodes katrā pikselī, lai nodrošinātu plašu un blīvu 5655 fāzes noteikšanas elementu tīklu lielākajā daļā attēla sensora, lai samazinātu fokusa meklēšanu ātrākai un tiešākai fokusa izvietošanas kontrolei. Strādājot ar nekustīgiem attēliem, šī fokusēšanas sistēma nodrošina ātru un precīzu fokusu, padarot to ideāli piemērotu kustīgu objektu fotografēšanai un izsekošanai, lai katrā kadrā tiktu sasniegts kritiskais fokuss. Uzņemot video, Movie Servo AF režīms piedāvā vienmērīgu un dabisku fokusēšanu, mainoties no dažādiem objektiem vai dažādiem attālumiem sižetā, kā arī iespēju norādīt izsekošanas jutību, AF ātrumu un sejas izsekošanas prioritāti. Pateicoties Touch AF sistēmai, stacionāra fokuss ir iespējams, vienkārši pieskaroties elementiem sižetā skārienekrānā, lai intuitīvā veidā mainītu fokusu. Objekta izsekošana filmās ir arī uzlabota, pateicoties Dual Pixel CMOS AF sistēmai, kas spēj atpazīt objektus un saglabāt fokusu, strādājot mainīgā vai pārblīvētā ainavā. Turklāt fokusa sistēma ir jutīga līdz pat EV-6, lai strādātu patiesi vāja apgaismojuma apstākļos ar precīzām AF iespējām.

UHD 4K video ierakstīšana un Canon Log Gamma

Izstrādāts multivides attēlu veidošanai, EOS R atbalsta UHD 4K (3840 x 2160) izšķirtspējas ierakstīšanu ar ātrumu līdz 30 kadriem/s ar ātrumu 480 Mb/s, kā arī Full HD 1080p uzņemšanu ar ātrumu 60 kadri/s un HD. 720p ar ātrumu 120 kadri/s palēninātai atskaņošanai. Ierakstot kamerā, 4K video ir 4:2:2 iztveršana un 8 bitu krāsu dziļums, 4:2:2 10 bitu tīra izvade ITU-R CT.2020 ir iespējama, ja tiek izmantots ārējais ierakstītājs.

Integrētais Canon Log ļauj lietotājiem tvert plakanus attēlus ar uzlabotu dinamisko diapazonu par 800% jeb 12 pakāpēm. Šī funkcija atvieglo kameru saskaņošanu pēcapstrādes laikā, kā arī nodrošina vislielāko platumu un iespējas krāsu gradācijai. Uzraudzībai ir pieejama funkcija View Assist, kas atdarina pakāpenisku izskatu, lai kameras LCD ekrānā būtu precīzāks skats.

Audio var ierakstīt, izmantojot iebūvēto stereomikrofonu, vai arī papildu ārējo mikrofonu var izmantot, izmantojot 3,5 mm mikrofona ligzdu.

Dual Pixel RAW

Kad pirmo reizi tika ieviests ar EOS 5D Mark IV, Dual Pixel RAW ļauj fotogrāfiem ierakstīt visu informāciju, ko var nodrošināt sensora unikālā pikseļu arhitektūra, nodrošinot iespēju veikt precīzus pielāgojumus pēc attēla uzņemšanas. Šie pielāgojumi ietver fokusa precīzo regulēšanu, kas var palīdzēt jums vienmēr tik nedaudz pielāgot fokusa punktu, lai izceltu papildu detaļas, pārvietotu bokeh, lai uzlabotu kompozīciju, un samazinātu dubultojuma ietekmi uz fotoattēliem. Šim nolūkam ir jāizmanto Canon Digital Photo Professional programmatūra.

Virsbūves dizains

Integrētajam 3,69 m punktu OLED elektroniskajam skatu meklētājam ir 0,71 reizes palielinājums, un tas nodrošina spilgtu un skaidru līdzekli skatīšanai acu līmenī.

Aizmugures 3,15 collu 2,1 m punktu LCD ekrānam ir grozāms dizains, kas atvieglo lietošanu, strādājot no augsta, zema un uz priekšu vērsta leņķa. Tas ir arī skārienekrāns, kas ļauj intuitīvi kontrolēt fotografēšanu, atskaņošanu un izvēlnes navigācijas vadīklas.

Pielāgojama daudzfunkciju josla atrodas netālu no skatu meklētāja kameras aizmugurē, un to var iestatīt, lai vadītu četras funkcijas, izmantojot labās, kreisās, bīdāmās un nospiešanas kustības. To var izmantot, lai pielāgotu ISO vai baltā balansu, pārbaudītu fokusa/displeja fokusa informāciju vai AF režīmus, pārslēgtos uz video uzņemšanas režīmiem, izmantotu elastīgas prioritātes AE vai pielāgotu citām funkcijām.

Augšējā panelī ir punktmatricas LCD, kas nodrošina ātru piekļuvi svarīgiem kameras iestatījumiem.

Ir pieejams viens SD atmiņas kartes slots, un tas atbalsta UHS-II protokolu ātrākam lasīšanas un rakstīšanas ātrumam, lai labāk atbalstītu 4K video ierakstīšanu un ātru nepārtrauktu uzņemšanu.

Magnija sakausējuma korpusa dizains ir viegls, izturīgs, un tam ir putekļu un ūdens izturīgi blīvējumi izmantošanai dažādos laikapstākļos.

Iebūvēts Wi-Fi un Bluetooth savienojums nodrošina bezvadu kopīgošanu, vadību un attēlu pārsūtīšanu ar saderīgu viedierīci, izmantojot lietotni Canon Camera Connect, kas arī atbalsta jūsu failu ģeogrāfiskās atzīmes pievienošanu, izmantojot mobilās ierīces atrašanās vietas datus. .

Iekļautais LP-E6N uzlādējamais litija jonu akumulators nodrošina aptuveni 430 kadrus vienā uzlādes reizē, un kamerā iebūvēta uzlāde tiek atbalstīta, izmantojot PD-E1 USB strāvas adapteri. Šī kamera ir saderīga arī ar LP-E6 akumulatoru, taču tā netiek atbalstīta uzlādei kamerā.

Canon stiprinājuma adapteris EF-EOS R

Paplašinot saderīgo objektīvu klāstu, Canon Mount Adapter EF-EOS R ir viegls, kompakts objektīva adapteris, kas paredzēts jebkura EF vai EF-S- pievienošanai. piestipriniet objektīvu bezspoguļa digitālajai kamerai EOS R. Šis vienkāršais adapteris saglabā visas autofokusa un attēla stabilizācijas iespējas un nesatur optiskus komponentus, tādējādi saglabājot uzstādītā objektīva sākotnējo optisko kvalitāti. Tas ir arī izturīgs pret putekļiem un ūdeni, tāpēc tas ir piemērots lietošanai skarbos laika apstākļos.

Citas kameras funkcijas

Digitālais objektīva optimizētājs palīdz samazināt dažādu optisko aberāciju parādīšanos kamerā, tostarp difrakciju, lai iegūtu tīrāku attēla kvalitāti.

Vairāku kadru trokšņu samazināšanas tehnoloģija ieraksta četras secīgas ekspozīcijas un pēc tam apvieno tās kamerā, lai iegūtu attēlu ar vienmērīgākiem toņiem un mazāku troksni, kas atbilstu ilgstošas ​​ekspozīcijas attēliem.

Attēlus var saglabāt kā Compact Raw (C-RAW/.CR3) failus, kas nodrošina mazāku failu izmēru ātrākai pēcapstrādei.

Valodu atbalsts: angļu, vācu, franču, holandiešu, dāņu, portugāļu, somu, itāļu, ukraiņu, norvēģu, zviedru, spāņu, grieķu, krievu, poļu, čehu, ungāru, vjetnamiešu, hindi, rumāņu , turku, arābu, taju, vienkāršotā/tradicionālā ķīniešu, korejiešu, malajiešu, indonēziešu un japāņu valoda.



Attēlveidošana

Lēcas stiprinājums

Canon RF

Kameras formāts

Pilnkadrs

Pikseļi

Faktiskais: 31,7 megapikseļi
Efektīvs: 30,3 megapikseļi

Maksimālā izšķirtspēja

6720 x 4480

Malu attiecība

1:1, 3:2, 4:3, 16:9

Sensora veids/izmērs

CMOS, 36 x 24 mm

Failu formāti

Fotogrāfijas: JPEG, RAW
Filmas: MP4,
Audio: AAC , Lineārais PCM (Stereo)

Bitu dziļums

14 bitu

Putekļu samazināšanas sistēma

Atmiņas kartes veids

SD
SDHC
SDXC

Attēla stabilizācija

Digitālais, 5 virzienu



AV ierakstīšana

Video ierakstīšana

Jā, NTSC/PAL

Video formāts

3840 x 2160p pie 23,98/24/29,97 kadri/s
1920 x 1080p pie 23,98/24/29,97/59,94 kadri/s
1280 x 720p ar 29,97/129.97/5 p>

Malu attiecība

16:9

Videoklipa garums

Līdz 29 min 59 s

Audio ierakstīšana

Iebūvēts mikrofons: ar video (Stereo)
Izvēles ārējais mikrofons: ar video (Stereo)



Fokusa vadība

Fokusa veids

Automātiskais un manuālais fokuss

Fokusa režīms

Nepārtraukts servo AF (C), manuālais fokuss (M), viena servo AF (S)

Autofokusa punkti

Hibrīds: 5655



skatu meklētājs/displejs

Skatu meklētāja veids

Elektroniski

Skatu meklētāja izmērs

0,5 collas

Skatu meklētāja pikseļu skaits

3 690 000

Skatu meklētāja acs punkts

23,00 mm

skatu meklētāja pārklājums

100%

Skatu meklētāja palielinājums

Apm. 0,71 x

Dioptru regulēšana

-4 līdz +2 m

Displeja ekrāns

3,15 collu aizmugures skārienekrāna grozāms LCD (2 100 000)

Ekrāna pārklājums

100%



Ekspozīcijas kontrole

ISO jutība

Auto, 100-40000 (paplašinātais režīms: 50-102400)

Aizvars

Veids: elektronisks un mehānisks
Ātrums: 30–1/8000 sekundes, spuldzes režīms

Mērīšanas metode

Centrālā svērtā vidējā mērīšana, novērtējošā mērīšana, daļēja mērīšana

Ekspozīcijas režīmi

Režīmi: diafragmas prioritāte, spuldze, pielāgots, inteliģentais automātiskais, manuālais, programmētais automātiskais, slēdža prioritāte
mērīšanas diapazons: EV -3,0 - EV 20,0
kompensācija: -3 EV līdz +3 EV (ar 1/3 vai 1/2 EV soļiem)

Baltā balansa režīmi

Automātisks, mākoņains, krāsu temperatūra, pielāgots, dienasgaisma, zibspuldze, dienasgaismas spuldze (balta), ēnojums, volframs

Buferis/nepārtrauktā fotografēšana

Līdz 8 kadriem sekundē 30,3 MP līdz 47 kadriem neapstrādātā formātā
Līdz 8 kadri/s ar ātrumu 30,3 MP līdz 100 kadriem JPEG formātā
Līdz 3 kadriem sekundē 30,3 MP līdz 47 kadriem neapstrādātā formātā
Līdz 3 kadri/s pie 30,3 MP līdz 100 kadriem JPEG formātā
Līdz 2,2 kadri/s pie 30,3 MP līdz 47 kadriem neapstrādātā formātā< br />Līdz 2,2 kadri/s pie 30,3 MP līdz 100 kadriem JPEG formātā



Flash

Zibspuldzes režīmi

Ieslēgta zibspuldze
Lēna sinhronizācija

Iebūvēta zibatmiņa

Flash kompensācija

no -3 EV līdz +3 EV (ar 1/3 vai 1/2 EV soļiem)

Īpaša zibatmiņas sistēma

eTTL

Ārējais zibatmiņas savienojums

Hot Shoe



Izpildījums

Startēšanas laiks

0,9 sekundes

Aizvara aizkave

0,05 sekundes

Taimeris

10 sekundes, 2 sekundes

Savienojamība

1/8" mikrofons, HDMI C (Mini), USB Type-C

Iespējams Wi-Fi



Jauda

Akumulators

1 x LP-E6N uzlādējams litija jonu akumulators, 7,2 V līdzstrāva, 1865 mAh

Darbības/uzglabāšanas temperatūra

Darbs
32–104°F (0–40°C)
Mitrums: 0–85%



Fiziskā

Izmēri (P x A x D)

5,3 x 3,9 x 3,3 collas/135,8 x 98,3 x 84,4 mm

Svars

1,45 mārciņas / 660 g ar akumulatoru un atmiņas karti



Adapteris

Kameras stiprinājums

Canon RF

Lēcas stiprinājums

Canon EF, Canon EF/EF-S

Fiziskā

Izmēri

ø: 2,8 x H: 0,9 collas / ø: 71,2 x H: 24,0 mm

Svars

3,88 unces / 110 g



Produkta veidsBezspoguļa kamera
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Canon EOS R mirrorless...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Canon EOS R mirrorless...
Šo nomas Canon EOS R mirrorless... vari iegādāties ar atlaidi par: € 0.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.