Canon EOS R7 incl. RF-S 18-150mm + EF-EOS R Adapter

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

208545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 5 darba dienas

2307
5137C019
8714574671635
Canon

Jauns

31.03 - 06.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
02.04 - 09.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
02.04 - 09.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
31.03 - 06.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
2085.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Canon EOS R7, ieskaitot RF-S 18-150mm

  • 4K 30p ar 7K pārsemplēšanu
  • 4K 60p ar griezumu
  • Dual Pixel CMOS AF II - AF, kas atpazīst un izseko cilvēkus, dzīvniekus un transportlīdzekļus
  • Līdz 15 kadru/s nepārtraukta uzņemšana - plus 30 kadru/s sērijveida uzņemšana ar kameras elektronisko slēdžu4
  • 32,5 megapikseļu APS-C izmēra sensors - ideāls izšķirtspējas, ātruma un veiktspējas vājā apgaismojumā līdzsvars
  • -5EV fokusēšana vājā apgaismojumā - precīza fokusēšana vājā apgaismojumā
  • ISO 32 000 - standarta maksimālā jutība
  • Full HD līdz 120p - īpaši vienmērīgai kustībai9
  • Sadarbība ar IS - korpusa un objektīva stabilizācija, kas darbojas kopā, nodrošinot līdz pat 7 pakāpju3 aizsardzību pret kameras drebēšanu.
  • 2,36 miljonu punktu EVF - ar līdz pat 120 kadru/s atjaunināšanas ātrumu10
  • 7,5 cm 1,62 miljonu punktu Vari-Angle skārienjūtīgais ekrāns ar 1,62 miljoniem punktu
  • DIGIC X procesors - atsaucīga vadība un minimāla EVF kavēšanās
  • Tiešraide tiešraidē, izmantojot YouTube

Jaunākās paaudzes automātiskā fokusēšana ar dziļās mācīšanās mākslīgo intelektu un objektu atpazīšanu
EOS R7 esam piešķīruši dziļās mācīšanās AI un iTR AF tehnoloģiju, ko atradīsiet mūsu EOS R3, EOS R5 un EOS R6 kamerās. Tas nozīmē, ka tā spēj atpazīt cilvēkus, dzīvniekus un transportlīdzekļus un noturēt tos asā fokusā neatkarīgi no to kustības kadrā.

Autofokuss, kas neatbilst gaidītajam
Dabas fotogrāfiem patiks, kā kamera atpazīst putnus lidojumā, saglabājot to asumu, kad tie lido pāri ainavai. Sporta fotogrāfi priecāsies par iespēju izsekot cilvēkus, kad viņi pārvietojas ātri un neprognozējami - pat tad, ja viņi valkā ķiveri, skatās citā virzienā vai apgriežas otrādi.

EOS R7 Dual Pixel CMOS AF II fokusēšanas sistēma aptver un izseko objektus praktiski 100 % kadra un nodrošina ātru un precīzu autofokusu pat tad, ja gaismas līmenis ir tik zems kā -5EV 2 vai maksimālā atvēruma vērtība ir tik maza kā f/22.

Nākamā līmeņa attēla stabilizācija, kas nodrošina 7 pieturas punktu aizsardzību pret kameras drebēšanu
Iedomājieties, ka varat uzņemt fotogrāfijas ar ilgu ekspozīciju no rokas, apzināti izpludinot kustīgus objektus, nesniedzoties pēc statīva. Vai uzņemiet īpaši vienmērīgu video, staigājot ar kameru. EOS R7 iekšējais attēla stabilizators (IBIS) ļauj izmantot dažādus jaunus radošuma veidus un, iespējams, liks jums pārdomāt, kā izmantojat savu fotosistēmu.

Stabila uzņemšana pat tad, kad neesat
Kameras IBIS darbojas kopīgi ar daudzos RF objektīvos iebūvēto optisko IS. Pateicoties RF stiprinājuma zibensātrajai saziņai un lielajam fiziskajam platumam, ar RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM ir iespējama līdz pat 7 pakāpju stabilizācija 5 asīs ar RF objektīviem un līdz pat 8 pakāpēm ar citiem RF objektīviem, kas ļauj stabili fotografēt garas ekspozīcijas no rokas bez jebkādas kameras drebēšanas.

Turklāt, fotografējot ar objektīviem, kas nav IS objektīvi (piemēram, ātrajiem objektīviem), EOS R sistēmas plašais objektīva stiprinājums ļauj EOS R7 IBIS joprojām nodrošināt ļoti efektīvu stabilizāciju pret kameras drebēšanu.

Ātrums un veiktspēja, kas jūs pārsteigs gandrīz vienā mirklī...
Perfekts fotografēšanas mirklis var ilgt tikai sekundes daļu, tāpēc mēs izstrādājām EOS R7, lai tā būtu ārkārtīgi ātra. Uzņemiet RAW, JPEG un HEIF failus ar satriecošu ātrumu 15 kadri sekundē - vai līdz 30 kadriem sekundē, izmantojot kameras kluso elektronisko slēdžu - ar nepārtrauktu autofokusu un automātisko automatizāciju, kas nepārtraukti reaģē fotografēšanas laikā. Maksimālais elektroniskā slēdža ātrums 1/16 000 s atklāj detaļas, kuras bieži vien netiek pamanītas ar neapbruņotu aci.

Radīts, lai reaģētu ātri
Kameras DIGIC X procesors nodrošina ātru, dzīvīgu darbību un praktiski novērš skatu meklētāja aizkavēšanos, nodrošinot patiesi ātru uzņemšanu. Vienā 30 kadru sekundē uzņemšanas sērijā var uzņemt līdz pat 42 RAW failiem un 126 JPEG failiem.

Augstāka attēla kvalitāte
Pateicoties maksimālajai jutībai ISO 32 000, fotogrāfijas ir pilnas detaļu, krāsu un dinamiskā diapazona - pat vājā apgaismojumā. Ļoti augstas kvalitātes 4K videoierakstus var veidot, pārsemplējot 7K sensora izejas signālu, savukārt Canon Log 3 nodrošina plašu dinamisko diapazonu un rediģēšanas iespējas pēc uzņemšanas.

APS-C priekšrocības
EOS R7 pamatā ir APS-C izmēra sensors, tāpēc objektīviem ir lielāks telefoto "sasniedzamība" nekā tāda paša fokusa attāluma objektīviem pilna kadra kamerās. Mazāks sensora formāts padara EOS R7 arī vieglāk pārnēsājamu - tas ir lieliski piemērots, dodoties ceļojumos ar savvaļas dzīvniekiem, fotografējot gaisa šovus vai fiksējot notikumus trasē.

Integrējiet un paplašiniet
Runājot par objektīviem, visus savus esošos EF un EF-S objektīvus varat pārvietot uz EOS R7, izmantojot dažādus Canon montāžas adapterus, un tie darbosies tieši tā, kā atceraties - ja ne vēl labāk, pateicoties EOS R sistēmas plašākai funkcionalitātei.

Jūs varat pielāgot EOS R7 darbam tieši tā, kā vēlaties. Pielāgojami regulatori un pogas papildina pielāgotus fotografēšanas režīmus un programmējamu manu izvēlnes ekrānu.

Nākamais vārds komunikācijā - kopīgojiet, sūtiet, straumējiet un apstrādājiet
EOS R7 ir savienota kamera, kas var strādāt roku rokā ar jūsu viedtālruni, planšetdatoru vai datoru, izmantojot Canon Camera Connect lietotni. Bluetooth Low Energy savienojums uztur savienojumu ar viedierīci, lai jūs varētu pārlūkot, lejupielādēt un kopīgot pilna vai samazināta izmēra attēlus un videoklipus, izmantojot Wi-Fi - lai kur fotografētu. EOS R7 ir paredzēta arī iPhone11, tāpēc varat izveidot savienojumu, izmantojot ātrgaitas USB-C kabeli.

Atjauniniet savus sekotājus sociālajos plašsaziņas līdzekļos par aizraujošiem notikumiem, kad tie notiek, vai nosūtiet attēlus tieši klientam, ja strādājat profesionāli EOS R7 ļauj pat tiešraidē pārraidīt video uz YouTube.

Piegādes saturs
- EOS R7 korpuss
- Objektīvs RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM
- Objektīva vāciņš E-55
- Objektīva putekļu vāciņš RF
- Akumulatora lādētājs LC-E6E
- Akumulatoru komplekts LP-E6NH
- MONTĀŽAS ADAPTERIS EF-EOS R
- MĪKSTAIS APVALKS ADP
- Botiņa vāciņš ER-SC2
- Akumulatora bloka vāciņš
- Kameras vāciņš R-F-5
- Siksna ER-EOS R7
- Maiņstrāvas kabelis (ES)
- Lietotāja rokasgrāmatas komplekts (ES)

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisCanon EOS R7
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse