Bezspoguļa kameras - Sony ZV-E10L + 16-50mm - perc šodien veikalā un ar piegādi

Galvenās funkcijas

  • 24,2 MP APS-C Exmor CMOS sensors
  • UHD 4K30p un Full HD 120p video
  • 3,0 collu sānos izvelkamais skārienekrāns
  • 425 punktu ātra hibrīda AF
  • Uzņemšana ar ātrumu līdz 11 kadri/s, ISO 100–32000
  • Reāllaika acu AF un izsekošana
  • Fona defokuss un sejas prioritātes AE
  • Virziena 3 kapsulu mikrofons un vējstikls
  • Austiņu un mikrofona pieslēgvietas
  • E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS objektīvs
Product Video
 
 

Sony ZV-E10L + 16-50mm

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

82545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

43350
ZVE10LBDI
5013493418301
Sony

Jauns

03.05 - 17.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05 - 18.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.05 - 18.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05 - 17.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
825.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Sony ZV-E10 pārskats

Uzņemiet vairāk savas pasaules

Lieliski piemērots video emuāru autoriem — Sony ZV-E10  apvieno lielu APS-C sensoru un bezspoguļa daudzpusību ar specializētu funkciju komplektu, kas paredzēts tieši satura veidotājiem. Uzlabojot visuresošo viedtālruni, ZV-E10 ir Alpha kamera, kas nodrošina uzlabotu attēla kvalitāti, lielāku objektīvu izvēli un lielāku kontroli, lai palielinātu jūsu radošumu fotografēšanas laikā. Izmantojot koncepciju, kas radās ar ZV-1, ZV-E10 ir bezspoguļa turpinājums šai idejai par kameru, kuras pamatā ir video emuāru veidošanas koncepcija. Tā ir ļoti spējīga un pārnēsājama kamera, taču tajā ir iekļauta virkne dizaina iespēju un fotografēšanas režīmu, kas ir ideāli piemēroti vienas personas filmēšanai. Maināma leņķa ekrāns ļauj precīzi kadrēt kadrus, integrētais virziena mikrofons ir īpaši izveidots, lai ierakstītu precīzāku skaņu no priekšpusē vērstiem objektiem, un fotografēšanas režīmi, piemēram, Fona defokuss un Product Showcase, palīdz viegli izcelt konkrētus objektus.

Vlogošanas funkcijas

Optimizēts kameras dizains

  • Aizmugurējā 3,0 collu 921,6 tūkst. punktu skārienekrāna LCD ekrānam ir sānu izvelkamais dizains, kas ir ideāli piemērots, lai filmētu sevi vai uzņemtu pašbildes dabiskā un intuitīvā veidā.
  • Sānos atverams ekrāns ļauj izmantot pārveidotu augšējo plāksni, kurā ir iekļauts virziena 3 kapsulu mikrofons, kas ir īpaši izstrādāts audio ierakstīšanai uz priekšu. Iekļauts arī īpašs vēja stikls iebūvētajam mikrofonam, lai palīdzētu nodrošināt tīrāku skaņu, strādājot ārā. Tas tiek piestiprināts, izmantojot komplektācijā iekļauto vējstikla adapteri, kas tiek nostiprināts kameras augšpusē esošajā apavu stiprinājumā un notur vējstiklu sānos.
  • Gan 3,5 mm mikrofona, gan austiņu pieslēgvietas ir pieejamas arī uzlabotai audio ierakstīšanai, un Multi Interface Shoe nodrošina arī audio ierakstīšanas iespējas. Šis piederumu pieslēgvieta atbalsta digitālo audio interfeisu, kas palīdz panākt zemāku troksni ierakstīšanas laikā, kā arī novērš kabeļa jucekli un vajadzību pēc ārējās strāvas, strādājot ar saderīgiem mikrofoniem, kas piestiprināti pie mikrofoniem.
  • Priekšējais atskaites indikators kalpo kā vizuāls indikators, kad notiek ierakstīšana. LCD var arī parādīt sarkanu apmales rāmi, kas turpmāk kalpo kā papildu ierakstīšanas indikators.
  • Tiešraides straumēšana ir iespējama tieši no kameras, vienkārši savienojot kameru ar datoru vai saderīgu mobilo ierīci, izmantojot USB, ļaujot izmantot kameras video un audio iespējas tiešraidē sociālajos saziņas līdzekļos un video konferencēs. Tiek atbalstīti UVC un UAC standarti, lai straumēšanas laikā uzlabotu attēla un skaņas kvalitāti.

Speciālie fotografēšanas režīmi

  • Produktu demonstrēšanas iestatījums ir ideāli piemērots video emuāru veidošanai un produktu pārskatīšanai vai demonstrācijas videoklipiem, kā arī nodrošina ātru un vienmērīgu fokusa pāreju starp objekta seju un objektu, kas novietots objektīva priekšā.
  • Sejas prioritātes AE nosaka objekta seju un pielāgo ekspozīciju, lai nodrošinātu, ka seja tiek attēlota ideālā spilgtumā, pat ja ejot no gaišas vietas ēnā. AE tehnoloģija arī nomāc pēkšņas ekspozīcijas izmaiņas, ja objekts ātri novēršas no kadra, lai novērstu negaidītus izpūstus vai ļoti tumšus kadrus.
  • Izsmalcināta krāsu zinātne palīdz optimizēt ādas toņus jebkuram objektam gan nekustīgā, gan video režīmā, lai iegūtu veselīgu un dabisku izskatu, kas ietver dažādu vecumu, dzimumu un etnisko piederību.
  • Maigas ādas efektu var izmantot, lai mīkstinātu un izlīdzinātu grumbas vai plankumus uz objekta sejas, lai radītu dabisku, gludu sejas krāsu. Noklusējuma iestatījums ir vidējs, un to var noregulēt uz Off, Low vai Hi. Ja iestatāt automātiskās izslēgšanās temp., ilgākai uzņemšanai ir pieejams pagarināts nepārtraukts video ieraksts. funkciju uz High.
  • Fona defokuss ļauj nekavējoties pārslēgties uz pievienotā objektīva maksimālās diafragmas atvēruma iestatījumu, izmantojot pielāgotas pogas funkciju, lai izolētu objektu, izmantojot seklu lauka dziļumu un bokeh.
  • Filmas materiālam var pievienot konkrētus metadatus, lai norādītu vertikālo ieraksta orientāciju tiešai atskaņošanai viedtālruņa lietotnēs vai citos gadījumos, kad nepieciešama vertikāla video atskaņošana.
  • Active SteadyShot ir uzlabots attēla stabilizācijas režīms, kas nodrošina vienmērīgu video kustības laikā, pat fotografējot, turot rokās, ejot.

Attēla kvalitāte, autofokuss un 4K video

24,2 MP APS-C Exmor CMOS sensors un BIONZ X procesors

  • Pārskatītais APS-C formāta 24,2 MP Exmor CMOS sensors nodrošina vienmērīgu, niansētu attēla kvalitāti ar minimālu troksni un augstu jutību no ISO 100 līdz 32 000, ko var vēl vairāk paplašināt līdz ISO 51200, lai strādātu vājā apgaismojumā.
  • Sensora izmēri ir aptuveni 3 reizes lielāki nekā 1 collas sensoram un līdz pat 10 reizēm lielāki nekā dažiem viedtālruņa sensoriem, nodrošinot lielāku jutību, samazinātu troksni un labāku lauka dziļuma kontroli.
  • Sensora un BIONZ X procesora kombinācija nodrošina arī augstāko nepārtrauktās uzņemšanas ātrumu 11 kadri/s ar AF un AE, kā arī nodrošina 14 bitu neapstrādātu failu izvadi plašai toņu un krāsu skalai.

425 punktu ātra hibrīda AF

  • Sensora dizains ietver 425 punktu Fast Hybrid AF sistēmu, kas apvieno gan fāzes noteikšanas, gan kontrasta noteikšanas metodes, lai panāktu ātru, dabisku un precīzu fokusēšanas veiktspēju.
  • Chēmā iebūvētā fokusēšanas sistēma aptver 84% no sensora lauka un spēj sasniegt fokusu tikai 0,02 sek.
  • Reāllaika acu AF var piešķirt prioritāti fokusēšanai uz cilvēka vai dzīvnieka acīm, lai nodrošinātu asumu, uzņemot portretus. Kad šī funkcija ir atlasīta, šī funkcija tiek aktivizēta, līdz pusei nospiežot slēdža pogu, un jūs varat izvēlēties prioritāti labo vai kreiso aci.
  • Reāllaika izsekošanā tiek izmantoti uz AI balstīti algoritmi, lai automātiski atpazītu un izsekotu kustīgus objektus. Ja ir ieslēgts sejas/acu prioritātes AF, šī izsekošanas metode turpmāk izsekos objekta acij vai sejai reāllaikā ar nemanāmām izmaiņām atkarībā no kustīgā objekta statusa.

4K video ierakstīšana

  • UHD 4K video ierakstīšana ir iespējama līdz 30p, un tiek izmantota pilna pikseļu nolasīšana ar 6K pārmērīgu iztveršanu, lai iegūtu detalizētāku informāciju ar samazinātu muarē un aizstājvārdu. Full HD 1080p ierakstīšana tiek atbalstīta arī ar kadru ātrumu līdz 120 kadriem sekundē, un abās izšķirtspējās tiek izmantots 100 Mb/s XAVC S formāts, kas atrodas MP4 iesaiņojumā ar 4:2:0 iztveršanu. Papildus augstas izšķirtspējas iekšējai ierakstīšanai nesaspiestā HDMI izeja ļauj izmantot arī papildu ārējo ierakstītāju tīrai 4K ierakstīšanai ar 4:2:2 iztveršanu.
  • Nav ierakstīšanas ierobežojumu filmu ierakstīšanai, ļaujot ilgāk uzņemt un nepārtraukti uzņemt tiešraides notikumus.
  • Nodrošinot plašas pielāgojamas krāsu un gamma vadības ierīces, ZV-E10 ļauj lietotājiem pielāgot gamma, melnās krāsas līmeni, ceļa, krāsu līmeni un daudz ko citu. Izmantojiet to pašu S-Log2 Gamma Curve, kas ir atrodama augstākās klases Sony Cinema kamerās, kas video signālā iespiež līdz pat 1300% lielāku dinamisko diapazonu nekā tradicionālais Rec. 709, lai palielinātu pēcapstrādes elastību. Ir pieejams arī HLG (Hybrid Log-Gamma) atbalsts kopā ar BT.2020 krāsu telpu, lai ierakstītu plašā krāsu gammā, un papildus S-Log2 ir pieejams arī S-Log3, lai izveidotu efektīvu 14 stop. dinamiskais diapazons ar palielinātu gradācijas vadību attēla ēnu un vidējo toņu apgabalos.
  • Lēnā un ātrā (S&Q) režīms ļauj šāvējiem uzņemt Full HD video noteiktās soļos no 1 līdz 120 kadriem sekundē. Šie iestatījumi ļaus palēnināt darbību, kā arī paātrināt lēnas kustības ainu.
  • Intervāla uzņemšanas režīms ir ideāli piemērots, lai ar Imaging Edge programmatūras palīdzību izveidotu timelapse video. Intervālus var izvēlēties no 1 līdz 60 sekundēm, lai ierakstītu līdz pat 9999 secīgiem bezmaksas ierakstiem. Arī kamerā iebūvēto akumulatoru ir iespējams uzlādēt, izmantojot USB portu, izmantojot portatīvo akumulatoru, lai nodrošinātu ilgstošas ​​fotografēšanas sesijas.

E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS objektīvs

Iekļautais E PZ 16–50 mm f/3.5–5.6 OSS objektīvs ir 24–75 mm līdzvērtīga tālummaiņa, ko raksturo tā daudzpusīgais diapazons un gluds, izvelkams dizains. Īpaši zemas dispersijas elements un četri asfēriski elementi palīdz nodrošināt izcilu optisko kvalitāti visā diapazonā, lai cīnītos pret dažādām novirzēm un uzlabotu kontrastu. Objektīvā ir iekļauta arī optiskā SteadyShot attēla stabilizācija un jaudas tālummaiņas mehānisms, kas palīdzēs uzņemt vienmērīgus un stabilus fotoattēlus un video. Turklāt tam ir iekšējais fokusa dizains, minimālais fokusa attālums 9,8 collas, un tajā tiek izmantota 7 asmeņu diafragma vienmērīgai bokeh efektam.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony ZV-E10L
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse