Vairs neražo - Canon EOS R10 body + MT ADP EF-EOS R

Daudzpusīga kamera, kas tiek galā ar praktiski jebkuru uzdevumu. Lielisks kompanjons ceļojumiem. Perfekta hibrīda kamera satur veidošanai. Jūsu līdzeklis radošai pašizpausmei.

Canon EOS R10 body + MT ADP EF-EOS R

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

101544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

43738
8714574671642
Canon

Jauns

26.04 - 30.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
28.04 - 01.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
28.04 - 01.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
26.04 - 30.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1015.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Galvenās funkcijas

  • 24,2 MP APS-C CMOS sensors
  • Dual Pixel CMOS AF II
  • 4K30 video, 4K60 ar apgriešanu; HDR-PQ
  • 23 kadri/s E. Aizvars, 15 kadri/s Meh. Aizvars
  • 2,36 m punktu OLED EVF
  • 1,04 m punktu mainīga leņķa skārienekrāna LCD
  • Daudzfunkciju apavi, Wi-Fi un Bluetooth

EOS R10: kompakts un spējīgs satura veidotājiem

Canon EOS R10 ir gluda bezspoguļa kamera ar hibrīda ētiku, uzsverot pārnesamību, nezaudējot iespējas. Atbilstoši gan fotoattēlu, gan video pasaulei R10 nodrošina APS-C sensoru R sistēmā, kā arī ātrdarbīgu fotografēšanu, inteliģentu AF un iespaidīgu 4K video ierakstīšanu, lai papildinātu multivides darbplūsmu.

24,2 MP APS-C CMOS sensors un DIGIC X apstrāde

APS-C ir pieejams EOS R

Izšķirtspējas ziņā 24,2 MP APS-C CMOS sensors nodrošina precīzu līdzsvaru starp izšķirtspēju, faila lielumu, ātrumu un veiktspēju vājā apgaismojumā. Šis sensors ir piemērots vispārīgiem fotografēšanas uzdevumiem kopā ar UHD 4K ierakstīšanu, jo failu izmēri ir pietiekami pārvaldāmi, lai nodrošinātu ātru nepārtrauktu sērijveida uzņemšanu un ilgstošu video ierakstīšanu.

DIGIC X procesors

No R3 aizgūtais R10 ir aprīkots ar DIGIC X attēlu procesoru, lai veiktu dažādus ātrdarbīgus uzdevumus, sākot no nepārtrauktas fotografēšanas līdz augstas izšķirtspējas video ierakstīšanai. . Liela ātruma uzņemšanas ziņā R10 atbalsta nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 23 kadriem/s ar klusu elektronisku aizvaru vai 15 kadriem/s ar mehānisko slēģi, ar AF un AE rādījumiem pirms katra kadra. Procesors palīdz arī realizēt plašu jutības diapazonu no ISO 100-32000, kas ir paplašināms līdz ISO 51200 darbam sarežģītos apgaismojuma apstākļos.

UHD 4K video ierakstīšana

Papildus nekustīgajiem attēliem, R10 sensors piedāvā arī augstas izšķirtspējas UHD 4K 8 bitu ierakstīšanu ar iespēju ierakstīt līdz 60p, izmantojot apgrieztu attēla daļu. sensoru vai 30p, ja tiek izmantots pārtverts 6K ierakstīšanas apgabals, lai uzlabotu asumu, samazinātu muarē un mazāku troksni. Un palēninātas kustības atskaņošanai tiek atbalstīts 120p ieraksts līdz pat Full HD izšķirtspējai.

Iespējama arī HDR-PQ ierakstīšana kamerā HDR 10 bitu formātā un ārējai ierakstīšanai, izmantojot mikro-HDMI portu, kas atbalsta tīru 4K izvadi. Ir iespējams arī neierobežots ierakstīšanas laiks, un R10 ir aprīkots ar ārēju mikrofona pieslēgvietu, kā arī daudzfunkciju pieslēgvietu plašam piederumu savietojamībai.

Dual Pixel CMOS AF II

No EOS R3 pārņemtā uzlabotā Dual Pixel CMOS AF II sistēma piedāvā 651 automātisko AF punktu, kas aptver visu sensora laukumu, lai nodrošinātu ātrāku, atsaucīgāku un precīzāku fokusēšanas veiktspēju. Šai fāzes noteikšanas fokusēšanas sistēmai ir arī uzlabota objekta noteikšana un izsekošana ar spēju gudri atpazīt cilvēkus, dzīvniekus un transportlīdzekļus, un izsekošana automātiski nofiksēsies uz šiem objektiem un saglabā asu fokusu sērijveida uzņemšanas laikā. Dual Pixel AF II zemā spilgtuma ierobežojums fokusē līdz iespaidīgam -4 EV, lai nodrošinātu precīzu fokusēšanu pat nakts apstākļos.

Virsbūves dizains

Intuitīva konstrukcija

Spilgts, skaidrs 2,36 m punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs ir paredzēts augstas izšķirtspējas skatīšanai acu līmenī. Šim meklētājam ar 0,95 reižu palielinājumu ir ātrā apstrāde praktiski bez aizkaves, un ātrs 120 kadri/s atsvaidzes intensitāte var tikt izmantota dzīvai, reālistiskai kustības attēlošanai.
Ir pieejams arī 3,0 collu maināma leņķa LCD ekrāns. darbojas augstos, zemos un uz priekšu vērstos leņķos. Elastīgo pozīciju papildina skārienekrāna saskarne, un skaidrā 1,04 m punktu izšķirtspēja nodrošina spilgtu atskaņošanu un tiešā skata uzraudzību.
Viens SD atmiņas kartes slots ir paredzēts UHS -II kartes ātrums, lai atbalstītu raitu 4K video ierakstīšanu un ātrdarbīgu nepārtrauktu uzņemšanu.

Elastīga savienojamība

Ir pieejamas vadu un bezvadu savienojamības iespējas, kas ļauj pārsūtīt fotoattēlus un videoklipus ar dažādām metodēm,s, kā arī kameras attālinātai vadībai. Fiziski kamerai ir C tipa USB pieslēgvieta un mikro-HDMI ports, kā arī 3,5 mm mikrofona pieslēgvieta, lai atvieglotu video ierakstīšanu. Runājot par bezvadu savienojumu, pārsūtīšanai un kameras tālvadībai ir pieejams 2,4 GHz Wi-Fi un Bluetooth.

Nākamās paaudzes daudzfunkciju apavi

Atjauninot parasto apavu, daudzfunkciju apavu konstrukcijas priekšpusē ir pievienota tapu rinda, lai nodrošinātu plašāku piederumu funkcionalitāti. kā arī nodrošina jaudu, lai atlasītu piederumu veidus, kas tradicionāli balstās uz atsevišķām baterijām. Šī atjauninātā kurpe ir saderīga ar atsevišķiem piederumiem, tostarp ST-E10 Speedlite raidītāju, DM-E1D stereo mikrofonu un AD-P1 viedtālruņa saites adapteri, kā arī AD-E1 daudzfunkciju apavu adapteri, lai nodrošinātu saderību ar mantoto zibspuldzi. uzstādīti piederumi.

Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisCanon EOS R10
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse