-€100

Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-T5 + 18-55mm F2.8-4 R LM OIS digitāla kamera ar objektīvu - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 40 MP APS-C X-Trans CMOS 5 HR BSI sensors
  • 4K 60p, 6,2K 30p 4:2:2 10 bitu video
  • iebūvēta 7 soļu attēla stabilizācija 
  • 425 punktu inteliģentā hibrīdā AF sistēma
  • 3,69 mm punktu OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3" 1,84m punktu skārienjūtīgais LCD ekrāns
  • 20 kadru/s ar elektronisko slēdzi, 15 kadru/s ar mehānisko slēdzi
  • 160 MPix Shift Multi-Shot režīms
  • Bluetooth un Wi-Fi savienojamība
  • ProRes un Blackmagic RAW caur HDMI

Fujifilm X-T5 + 18-55mm F2.8-4 R LM OIS digitāla kamera ar objektīvu

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

192545 ar PVN

€ 2 025.46

Piegādes laiks parasti 1 - 2 darba dienas

44008
16783020
4547410486742
Fujifilm

Jauns

29.03 - 02.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
31.03 - 03.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
31.03 - 03.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.03 - 02.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1925.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Pārnēsājamā un jaudīgā multimediju bezspoguļa kamera FUJIFILM X-T5 ir aprīkota ar nesen izstrādāto 40 MP APS-C X-Trans CMOS 5 HR BSI sensoru, kas nodrošina vienkārši satriecošus rezultātus. Šī kamera, kas izmēros ir salīdzināma ar oriģinālo X-T1 un ir vieglāka par savu priekšgājēju, nodrošina klasisku, uz vadības gredzeniem balstītu izkārtojumu un modernākās tehnoloģijas, tostarp septiņu soļu korpusā iebūvētu attēla stabilizācijas sistēmu, Pixel Shift Multi-Shot režīmu 160 MP failiem un slēdža ātrumu līdz 1/180 000 s, ko nodrošina elektroniskais slēdzis. Papildus daudzpusīgajam fotoattēlu iespēju komplektam X-T5 ir arī ļoti spējīga video veidošanas iekārta, kas ieraksta līdz 6,2K 4:2:2 10 bitu krāsās iekšēji vai 12 bitu ProRes RAW un Blackmagic RAW, izmantojot HDMI.

40 MP APS-C X-Trans CMOS 5 HR BSI sensors

X-T5 piedāvā izcilu attēla kvalitāti, un tas ir aprīkots ar 40 MP X-Trans 5 HR CMOS sensoru kompaktā, vieglā korpusā, kas nodrošina maksimālu funkcionalitāti un pārnēsājamību. Fotoaparāta nelielās proporcijas nekādā veidā neietekmē attēla kvalitāti. Tā vietā X-T5 uzlabotais attēlu apstrādes algoritms nodrošina izcilus rezultātus un detalizētu attēlu visā dabiskajā ISO diapazonā.

Jaudīgas video iespējas

Dinamiska kamera ar jaudīgām video funkcijām - filmas var ierakstīt iekšēji līdz pat 6,2K 30p izšķirtspējā ar 4:2:2 10 bitu krāsu, turklāt ir pieejams 4K HQ režīms, kas izmanto 6,2K kadrus, lai iegūtu izcilu 4K izšķirtspēju. Šī augstāka video izšķirtspēja ļauj izmantot 2x digitālās tālummaiņas funkciju, kas nodrošina papildu daudzpusību kamerā bez jūtama kvalitātes krituma.

Ārējā Raw ierakstīšana

Ir iespējama gan F-Log, gan F-Log2 ierakstīšana, turklāt pēdējā nodrošina paplašinātu dinamisko diapazonu ar vairāk nekā 13 soļiem. Turklāt 12 bitu ProRes RAW un Blackmagic RAW var attiecīgi izvadīt caur HDMI uz Atomos un Blackmagic ierīcēm ārējai ierakstīšanai.

425 punktu inteliģentā hibrīdā AF sistēma

X-T5 nodrošina izcilu autofokusa veiktspēju, izmantojot 425 fāzes noteikšanas punktus. AF sistēma ir jutīga līdz pat -7 EV, lai varētu strādāt patiešām vājā apgaismojumā. Turklāt, balstoties uz dziļo mācīšanos, mākslīgā intelekta adaptīvais algoritms dod to, ka šī fokusēšanas sistēma ir labāk piemērota, lai automātiski noteiktu un izsekotu dzīvniekus, sportistus, putnus, automašīnas, motociklus un kustīgus objektus.

Attēla stabilizācija

Pateicoties kamerā iebūvētajai attēla stabilizācijas sistēmai (IBIS), līdz minimumam tiek samazināta kvalitāti kropļojošā kameras drebēšana. Iebūvēta 5 asu sensora nobīdes attēla stabilizācija palīdz samazināt kameras drebēšanu līdz pat 7 soļiem. Šī sistēma darbojas kopā ar lielāko daļu X sērijas objektīvu, arī ar nestabilizētiem objektīviem, un sniedz priekšrocības, strādājot ar lēnākiem slēdža ātrumiem un fotografējot sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Turklāt digitālo attēla stabilizāciju var izmantot arī video ierakstīšanas laikā, lai vēl vairāk palīdzētu stabilizēt uzņemtos kadrus, īpaši ierakstot no rokas.

Pixel Shift Multishot

Izmantojot kameras IBIS sistēmu, lai precīzi pārvietotu sensoru, Pixel Shift Multishot automātiski ieraksta 20 atsevišķus kadrus ar vienu slēdža nospiešanu. Iegūtie faili tiek apvienoti, izmantojot Pixel Shift Combiner programmatūru, lai četrkāršotu kameras izšķirtspēju un iegūtu detalizētu, 160 MP lielu failu. Tā ir ideāli piemērota komerciāliem lietojumiem vai digitālai arhivēšanai, kā arī jebkuram statiskam objektam, kur attēla kvalitāte ir vissvarīgākā.

Izgatavots ātrumam

X-T5 nodrošina jaudīgu attēlu veidošanas veiktspēju, lai nodrošinātu, ka tā ir gatava darbībai neatkarīgi no objekta kustības ātruma. Maksimālais elektroniskā slēdža ātrums 1/180 000 s un maksimālais mehāniskā slēdža ātrums 1/8000 s apstādinās jebkuru objektu, savukārt tikai 35 ms aizkaves laiks nodrošina gandrīz tūlītēju reakciju, kad tiek nospiests slēdža mehānisms. Turiet pirkstu nospiestu, un X-T5 ierakstīs attēlus ar ātrumu līdz 15 kadriem sekundē ar mehānisko slēdzi vai 20 kadrus sekundē ar elektronisko slēdzi. Jebkurā gadījumā neviens svarīgs mirklis netiks palaists garām.

Filmu imitācijas režīmi

Filmu simulācijas režīmi ļauj atveidot vairāku FUJIFILM filmu veidu izskatu un sajūtu, tostarp Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, PRO Neg.Std, PRO Neg. Hi, Classic Neg., Nostalgic Neg., Eterna Cinema, Eterna Bleach Bypass, Acros, Acros + Ye Filter, Acros + R Filter, Acros + G Filter, Black & White, Black & White + Ye Filter, Black & White + R Filter, Black & White + G Filter un Sepia.

Uzlabots virsbūves dizains

  • Lielam OLED elektroniskajam skatu meklētājam ir skaidra 3,69m punktu izšķirtspēja, kas nodrošina spilgtu, skaidru un detalizētu skatu acu līmenī. Turklāt šis elektroniskais skatu meklētājs piedāvā 0,8x palielinājumu, nodrošinot viegli pārskatāmu attēlu, ko vēl vairāk uzlabo uzlabota paralakses un izkropļojumu novēršana, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Savukārt 100 kadru/s atjaunināšanas ātrums ļauj praktiski bez aptumšošanas vērot attēlu.
  • Liels 3,0" 1,62 m pikseļu LCD skārienekrāns nodrošina intuitīvu darbību un atskaņošanu, un atliecamā konstrukcija ievērojami atvieglo darbu no augsta un zema uzņemšanas leņķa.
  • Izmantojot NP-W235 akumulatoru, ar vienu uzlādi var ierakstīt līdz 680 kadriem, turklāt mehāniskais slēdzis garantē 500 000 iedarbināšanas reižu, nodrošinot ilgtermiņa precizitāti un uzticamību.

Savienojamība

  • Micro-HDMI ports video izvadīšanai uz ārējo ierakstīšanas ierīci vai monitoru.
  • USB 3.2 Gen 2 ports nodrošina savienojumu ar datoru, datu pārsūtīšanu un akumulatora uzlādi kamerā.
  • 3,5 mm ārējā mikrofona pieslēgvieta labākai audio ierakstīšanas kontrolei.
  • Datora sinhronizācijas ports zibspuldzes sinhronizācijai.
  • 2,5 mm tālvadības ports vadu tālvadības pults izmantošanai.
  • Integrētā Bluetooth un Wi-Fi savienojamība ļauj bezvadu režīmā kopīgot attēlus mobilajā ierīcē vai izmantot ierīci kameras tālvadībai.
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-T5
Preces ar atlaidi (%)Neliela atlaide (līdz 10%)
Atlaides apjoms (€)50 - 150 €
AkcijaFujifilm atlaides
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse