-€63

Bezspoguļa kameras - Canon EOS R50 Body - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 2,36 M punktu EVF un ērts rokturis 
  • 4K UHD 30p video pārtverti no 6K sensora datiem 
  • Viegls un kompakts ar maināma leņķa skārienekrānu 
  • 24,2 megapikseļu APS-C sensors 
  • 12 kadri/s ar elektronisko aizvaru uz 1. aizkara 
  • Dual Pixel CMOS AF II 

Canon EOS R50 Body

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

86895 ar PVN

€ 931.95

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

48613
4549292205015
Canon

Jauns

27.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
29.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
29.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
27.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
868.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Galvenās funkcijas

  • 24,2 MP APS-C CMOS sensors
  • DIGIC X attēlu procesors
  • UHD 4K 30p video ierakstīšana
  • Dual Pixel CMOS AF II ar 651 punktu
  • 2,36 m punktu elektroniskais skatu meklētājs
  • 3,0 collu 1,62 m punktu mainīga leņķa skārienekrāns
  • 15 kadri/s elektroniskais aizvars
  • Filma tuvplāna demonstrācijas režīmam
  • Vertikālais filmas režīms
  • RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM objektīvs

Apvienojot izsmalcinātu kameras korpusu ar daudzpusīgu objektīvu, Canon EOS R50 bezspoguļa kamera ar 18–45 mm objektīvu savieno melno multivides bezspoguļkameru ar RF-S 18–45 mm f/4.5–6.3. IS STM standarta tālummaiņas objektīvs.

Canon EOS R50 bezspoguļa kamera

Melnā Canon EOS R50 ir kompakta un viegla kamera, kas ir ļoti daudzpusīga bezspoguļa kamera ar izsmalcinātu fotoattēlu un video funkciju komplektu. Šī kamera ir paredzēta satura veidotājiem un video emuāru veidotājiem, un tā ir nedaudz mazāka un vieglāka nekā EOS M50 Mark II, un tai ir jaunināts 24,2 MP APS-C CMOS sensors un DIGIC X attēlu procesors, lai nodrošinātu augstas izšķirtspējas fotoattēlus un UHD 4K video.

24,2 MP APS-C CMOS sensors un DIGIC X apstrāde

Savienojot jaudīgu 24,2 MP APS-C CMOS sensoru un DIGIC X attēlu procesoru, R50 nodrošina augstas izšķirtspējas attēlus ar pārsteidzošām un precīzām krāsām. Šī kamera ir izstrādāta darbam dažādos apgaismojuma apstākļos, un tā piedāvā elastīgu ISO 100-32000 diapazonu, ko var paplašināt līdz ISO 51200 darbam sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Izmantojot pilnu sensora platumu, tiek atbalstīts 6K pārtverts UHD 4K 30p video ieraksts, kā arī Full HD 1080 120p palēninātas kustības atskaņošanai. Turklāt tagad ir pieejams 1 stundu ilgs video ieraksts. DIGIC X attēlu procesors, kas spēj apstrādāt liela ātruma sērijveida attēlus un augstas izšķirtspējas 4K video, atbalsta arī nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz 15 kadriem/s, izmantojot kluso elektronisko aizvaru.

Uzlabots divu pikseļu CMOS AF II

Tajā ir 651 augstas precizitātes autofokusa zona, un uzlabotā Dual Pixel CMOS AF II sistēma nodrošina ātru un precīzu fokusēšanas veiktspēju. Šī fāzes noteikšanas fokusēšanas sistēma piedāvā uzlabotu objektu noteikšanu un izsekošanu ar iespēju gudri atpazīt cilvēkus, dzīvniekus un transportlīdzekļus, vienlaikus automātiski nofiksējoties uz šiem objektiem un saglabājot asu fokusu sērijveida un video uzņemšanas laikā.

2,36 m punktu EVF un maināma leņķa skārienekrāns LCD

Nodrošinot augstas izšķirtspējas skatīšanos acu līmenī, R50 ir izstrādāts ar spilgtu un skaidru 2,36 m punktu OLED EVF, kas nodrošina patīkamu elektroniskā skatu meklētāja pieredzi. Turklāt lielais 3,0 collu 1,62 m punktu maināma leņķa skārienekrāns nodrošina intuitīvs interfeiss fokusa punktu kontrolei, navigācijai izvēlnēs un attēlu pārskatīšanai. Šim ekrānam ir arī maināma leņķa dizains, kas atvieglo lietošanu, strādājot no augsta un zema leņķa.

Uzlabotā A+ palīdzība

Izbaudiet radošās fotografēšanas prieku, izmantojot paplašinātu automātiski saderīgu ainu klāstu. Uzlabotā A+ Assist nodrošina lieliskus attēlus pat sarežģītos apstākļos, piemēram, nakts skatos un fona apgaismojuma scenārijos. Pārmērīga ekspozīcija tiek automātiski samazināta, lai jūs varētu tvert dinamiskus sižetus vai spilgtus portretus, un tiek uzņemti vairāki nepārtraukti kadri, lai izveidotu skaistus nakts attēlus vai makro fotogrāfijas ar dziļāku lauka dziļumu.

Vienkārša un ērta emuāru veidošana

Ar video ierakstīšanas funkcijām, piemēram, neapgrieztu UHD 4K filmu ierakstīšanu ar ātrumu līdz 30 kadriem/s, Full HD augstas kadru nomaiņas ātrumu līdz 120 kadriem/s, Dual Pixel CMOS AF izsekošanu , un Movie for Close-up Demo Mode, R50 kamera padara video emuāru veidošanu un video satura izveidi vienkāršu un ērtu. Kamera arī ļauj nepārtraukti ierakstīt videoklipu līdz pat 1 stundai, ļaujot iestatīt videoklipu un turpināt savu vlogu, aplādes vai citu video projektu, neuztraucoties par tā apturēšanu.

Filma tuvplāna demonstrācijas režīmam

R50 bezspoguļa kamerā, izmantojot režīmu Filma tuvplāna demonstrācijām, pārliecinieties, vai ir fokusēts pareizais objekts. Šis režīms ātri pārslēdz fokusu no kameras objekta uz objektu, kas ir vērsts pret kameras objektīvu. Tas ir ideāli piemērots filmām, kurās ir nepieciešams rādīt produktu skatītājiem, piemēram, grima demonstrācijās vai gatavošanas videoklipos.

Vertikālie filmas režīms un malu marķieri

Filmu pagriešanas informāciju var iestatīt filmas ierakstīšanas laikā vai pēc tās, ļaujot videoklipus atskaņot vertikālā kompozīcijā, skatoties viedtālrunī. Funkcija Aspect Markers parāda vizuālus marķierus dažādām proporcijām, kas var būt vēlamas viena un tā paša faila ievietošanai dažādās sociālo mediju vietnēs. Šajā displejā tiek apsvērts dažādu piegādājamo failu pareiza kompozīcija, ko var izveidot rediģēšanas laikā.

Elastīga savienojamība

  • Vadu un bezvadu savienojamības iespējas nodrošina vairākas fotoattēlu un videoklipu pārsūtīšanas, tiešraides straumēšanas, kā arī kameras attālās vadības metodes. Fiziski kamerai ir USB-C ports, mikro-HDMI ports un mikrofona pieslēgvieta video ierakstīšanai.
  • UVC/UAC saderība ļauj R50 kameru izmantot kā tīmekļa kameru, lai straumētu tiešraides video Full HD kvalitātē bez papildu datora programmatūras. Saderīgās lietojumprogrammas ietver Zoom, Microsoft Teams, Skype un līdzīgu tiešsaistes tīmekļa konferenču programmatūru.
  • Iebūvētā Bluetooth savienošana pārī ļauj ērti savienot kameru ar saderīgām viedierīcēm, izmantojot bezmaksas lietotni Canon Camera Connect. Šis zema enerģijas patēriņa bezvadu savienojums palīdz saglabāt akumulatora darbības laiku, vienlaikus nodrošinot kameras tālvadību. Tas arī sūta nepārtraukti atjauninātus GPS atrašanās vietas datus no jūsu tālruņa, ļaujot uzņemtajam pievienot ģeogrāfisko atzīmi, lai jūs precīzi zinātu, kur esat uzņēmis fotoattēlu.
  • Iebūvētais Wi-Fi savienojums nodrošina ātras un netraucētas bezvadu funkcijas, piemēram, attālo tiešraides skatu, failu skatīšanu un pārsūtīšanu. Izmantojot lietotni Canon Camera Connect, varat arī pārsūtīt failus uz savu mobilo ierīci, lai tos pārlūkotu un kopīgotu sociālajos saziņas līdzekļos.
  • Iebūvētais USB-C ļauj savienot kameru ar viedtālruni vai datoru. Visas lietotnes Canon Camera Connect funkcijas, kuras var izmantot kopā ar Wi-Fi, tagad ir pieejamas, kad kamera un viedtālrunis ir savienoti, izmantojot USB, izmantojot ar ierīci saderīgu kabeli.
Uznirstošā zibspuldze un nākamās paaudzes daudzfunkciju kurpe
Iebūvēta uznirstošā zibspuldze nodrošina papildu apgaismojumu darbam vāja apgaismojuma apstākļos, un kameras daudzfunkciju pieslēgvieta pievieno tapu rindu dizaina priekšpusē. lai nodrošinātu plašāku piederumu funkcionalitāti. Šīs nākamās paaudzes apavi nodrošina arī jaudu, lai atlasītu piederumu veidus, kas tradicionāli paļaujas uz atsevišķām baterijām.

Canon RF-S 18-45mm f/4.5/di Lens STM 6.3

Daudzpusīgs tālummaiņas diapazons kompaktā komplektā ir Canon RF-S 18–45 mm f/4,5–6,3 IS STM objektīva solījums. Izgatavots īpaši Canon APS-C formāta R sērijas bezspoguļu līnijai, tas nodrošina platleņķa līdz īsam telefoto līdzvērtīgu tālummaiņas diapazonu no 29 līdz 72 mm. Turklāt izvelkamais dizains padara to ideāli piemērotu ikdienas nēsāšanai, kur vēlaties ievietot kameru somā.

Canon ir rūpējies par optisko dizainu, izmantojot divus asfēriskus elementus un Super Spectra pārklājumu, lai samazinātu aberācijas un samazinātu dubultošanos un uzplaiksnījumus. Optiskais attēla stabilizators palīdzēs nodrošināt asus attēlus, nodrošinot līdz 4 stopiem vibrācijas korekciju vai līdz 6 stopiem koordinētu IS ar saderīgu kameras korpusu. Turklāt skrūves tipa STM AF sistēma ir pietiekami ātra, lai neatpaliktu no ātras nepārtrauktas fokusēšanas, vienlaikus ir pietiekami gluda un klusa, lai darbotos video.

Canon EOS R50 spoguļkamera2.

Attēlveidošana
Lēcas stiprinājumsCanon RF
Sensora izšķirtspējaSpēkā: 24,2 megapikseļi
Sensora veids22,3 x 14,9 mm (APS-C) CMOS
Apgriešanas faktors1,6x
Attēla stabilizācijaNav
Iebūvēts ND filtrsNav
Tveršanas veidsStiski un video
Ekspozīcijas kontrole
Aizvara veidsElektroniskais aizvars
Aizvara ātrumsElektroniskais aizvars
1/8000 līdz 30 sekundēm
Elektroniskais priekšējais aizkars< /span>
1/4000 līdz 30 sekundēm
Spuldzes/laika režīmsSpuldžu režīms, laika režīms
ISO jutībaFotoattēli/video
100 līdz 32 000 (Pagarināts: 51 200)
Mērīšanas metodeCentrā svērtais vidējais, novērtējošs, daļējs, vietas
Ekspozīcijas režīmiApertūras prioritāte, manuāla, programma, slēdža prioritāte
Ekspozīcijas kompensācija-3 līdz +3 EV (1/3 EV soļi)
Mērīšanas diapazons-2 līdz 20 EV
Baltās krāsas bilanceIepriekšiestatījumi: Auto, Mākoņains, Krāsu Temperatūra, Pielāgots, Dienasgaisma, Zibspuldze, Fluorescējoša (balta), ēna, Volframs span>
Nepārtraukta fotografēšanaElektroniskais aizvars
Līdz 15 kadriem/s līdz 28 kadriem (JPEG)/7 kadriem (neapstrādāts)< br />Elektroniskais aizvars
Līdz 12 kadriem/s līdz 42 kadriem (JPEG) / 7 kadriem (neapstrādāts)
Intervāla ierakstīšana
Taimeris2/10 sekunžu aizkave
Nekustīgu attēlu uzņemšana
Malu attiecība3:2
Attēla faila formātsC-RAW, HEIF, JPEG, neapstrādāts
Video uzņemšana
Iekšējie ierakstīšanas režīmiH.264/H.265/MPEG-4
UHD 4K (3840 x 2160) 23,98/ 25/29,97 kadri/s
1920 x 1080 pie 23,98/25/29,97/50/59,94/100/120 kadri/s
Apraides izvadeNTSC/PAL
Iebūvētā mikrofona veidsStereo
saskarne
Multivides/atmiņas kartes slotsViens slots: SD/SDHC/SDXC
Video I/O1 x Mikro-HDMI izeja
Audio I/O1 x 1/8"/3,5 mm TRS stereo mikrofona ieeja kameras korpusā
Cita I/O1 x USB-C ieeja/izvade
Bezvadu2,4/5 GHz Bluetooth 4.2 vadība
Wi-Fi
Saderīga ar mobilo lietotni
*No 2023. gada februāra: sazinieties ar ražotāju, lai uzzinātu jaunāko saderību.< /span>
Globālā pozicionēšana (GPS, GLONASS utt.)Nav
Monitors
Izmērs3"
Izšķirtspēja1 062 000 punktu
Displeja veidsArtikulējošs skārienekrāna LCD
skatu meklētājs
VeidsIebūvēta elektroniskā (OLED)
Izmērs0,39"
Izšķirtspēja2 360 000 punktu
Acu punkts22 mm
Pārklājums100%
PalielināšanaApm. 96x
Dioptriju pielāgošanano 3 līdz +1
Fokuss
Fokusa veidsAutomātisks un manuāls fokuss
Fokusa režīmsNepārtraukta servo AF, manuālais fokuss, viena servo AF
Autofokusa punktiFotoattēls
Fāzes noteikšana: 4503
Video
Fāzes noteikšana: 3713
Autofokusa jutība-4 līdz +20 EV
Flash
Iebūvēta zibatmiņa
Maksimālais sinhronizācijas ātrums1/250 sekunde
Flash kompensācija-3 līdz +3 EV (1/3 EV soļi)
Īpaša Flash sistēmaeTTL
Ārējais zibatmiņas savienojumsIntelligent Hot Shoe
Vide
Darbības temperatūra32–104 °F / 0–40 °C
Darbības mitrums0 līdz 85% (ieteicams)
Vispārīgi
Akumulatora veids1 x LP-E17 uzlādējams litija polimērs, 7,2 VDC, 1040 mAh
statīva stiprinājuma vītne1 x 1/4"-20 sieviete (apakšā)
Izmēri (P x A x D)4,6 x 3,4 x 2,7 collas/116,3 x 85,5 x 68,8 mm
Svars13,2 oz/375 g (ar akumulatoru, ierakstīšanas datu nesēju)
11,6 oz/328 g (tikai korpusam)
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisCanon EOS R50
Preces ar atlaidi (%)Neliela atlaide (līdz 10%)
Atlaides apjoms (€)50 - 150 €
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība