Bezspoguļa kameras - Fujifilm X-S20 Black - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors
  • X-Processor 5 attēla procesors
  • 5 asu attēla stabilizācija 
  • 6,2K ar 30 kadriem sekundē, 4K ar 60 kadriem sekundē
  • 2,36 m punkta 0,62x OLED elektroniskais meklētājs
  • 3,0" 1,84 m-dot 1,84 m-dot variējamā leņķa skārienekrāns
  • 19 filmas simulācijas režīmi
  • ISO 160-12800, uzņemšana līdz 8 kadriem sekundē
  • Bluetooth un Wi-Fi savienojamība

Fujifilm X-S20 Black

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

119546 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54584
16781826
4547410485950
Fujifilm

Jauns

03.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
04.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1195.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

FUJIFILM X-S20 pārskats

Kabatas izmēra jauda, bezgalīgas iespējas
FUJIFILM X-S20 ir visaptverošs ikdienas palīgs, kas sniedz lielāku jaudu nekā tā svara klase, lai nodrošinātu fotogrāfiem un satura veidotājiem izcilus rezultātus gan iespaidīgos ceļojumos, gan intīmos mirkļos.

Pirmo reizi X-S sērijas modelī 26,1 megapikseļa X Trans CMOS 4 sensors ir apvienots ar X-Processor 5 attēlveidošanas dzinēju, kas nodrošina ātrdarbīgu attēlu un video apstrādi, uzlabotu autofokusa ātrumu un precizitāti, FUJIFILM atzītu krāsu zinātni un piecu asu attēla stabilizāciju ķermenī līdz pat septiņām pieturzīmēm. X-S20 izceļas ar video un ir aprīkots ar Vlog režīmu, kas ļauj ierakstīšanas laikā uzņemt profesionālas kvalitātes kadrus ar vienkāršu skārienjutīgā ekrāna iestatījumu pielāgošanu. Produkta prioritātes un fona defokusēšanas režīmi pielāgo kameras autofokusa funkciju optimālai satura veidošanai. Divi 3,5 mm savienotāji, pa vienam ārējam mikrofonam un austiņām, ļauj kameras pārsteidzošos attēlus papildināt ar nākamā līmeņa skaņu. Straumēšana 4K izšķirtspējā ar ātrumu 60 kadri sekundē un Full HD izšķirtspējā, izmantojot USB-C pieslēgvietu, nodrošina augstas kvalitātes apraidi, savukārt micro-HDMI izeja atbalsta neapstrādātu video ierakstīšanu ārējās ierīcēs.

X-S20 ir arī intuitīvs dizains ar elegantu pieeju, kas nodrošina nevainojamu lietošanu un uzņemšanas efektivitāti. Kamerai ir lielāki ciparnīcas slēdži un izteiktākas pogas. X-S20 ir arī spilgts 2,36 m pikseļu elektroniskais skatu meklētājs un aizmugurējais 3,0" 1,84 m pikseļu skārienekrāna LCD ekrāns, kurā izmantota variējama leņķa konstrukcija, kas piemērota darbam no augsta, zema un uz priekšējo daļu vērsta leņķa. Kamerai ir USB-C savienotājs pieslēgšanai un citām digitālajām saskarnēm, un tā atbalsta gan Wi-Fi, gan Bluetooth bezvadu savienojumus. Patentēto FUJIFILM XApp var izmantot, lai skatītu un pārsūtītu attēlus, skatītu kameras tiešraidi un darbinātu kameru attālināti. Uzlādējamais litija jonu NP-W235 akumulators nodrošina ilgāku uzņemšanas laiku, ko daļēji veicina procesora augstāka efektivitāte.

Izturīgs sensors, augstākās klases procesors

26,1 MP APS-C X-Trans BSI CMOS 4 sensors un X-Processor 5
X-S20 apvieno daudzpusīgu un pārbaudītu APS-C formāta 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensoru ar X-Procesoru 5, kas ļauj kamerai ilgāku laiku ātrāk atveidot vienmērīgus toņus un krāsas. Uzlaboto veiktspēju vājā apgaismojumā un plašo dabisko jutības diapazonu ISO 160-12800 vēl vairāk uzlabo korpusā iebūvētā attēla stabilizācija. Tā kā tas ir X-Trans sensors, tajā tiek izmantots arī nejaušināts pikseļu masīvs, kas nodrošina augstu attēla kvalitāti un asumu, jo nav izmantots optiskais zemfrekvences filtrs. Atšķirībā no parastajiem pikseļu modeļiem X-Trans konstrukcija precīzāk atdarina filmas organisko dabu, lai iegūtu niansētas krāsas un toņu pārejas, vienlaikus samazinot moirē un aliasing. Nepārtrauktās uzņemšanas ātrāka veiktspēja sasniedz maksimālo ātrumu, kad ar elektronisko slēdžu tiek uzņemta sērija ar 30 kadriem sekundē un 20 kadriem sekundē bez kadra apgriešanas, bet ar mehānisko slēdžu - 1,25x apgriešana un 8 kadri sekundē ar pilnu izšķirtspēju.

Nepieredzēta video veiktspēja

6K, 4K un Full HD video ierakstīšana
X-S20 piedāvā arī daudzpusīgas video iespējas, tostarp iekšēju 6K ierakstīšanu ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē un Full HD ierakstīšanu ar ātrumu līdz 240 kadriem sekundē īpaši palēninātas kustības atskaņošanai. X-Processor 5 ātrums, kas ievērojami uzlabo vispārējo video veiktspēju, nodrošina lielu nolasīšanas ātrumu, ierakstot video, un palīdz samazināt slīdošā slēdža izkropļojumus, filmējot kustīgus objektus. Turklāt micro-HDMI ports ļauj veikt 12 bitu 4:2:2:2 ierakstīšanu papildu ārējā ierakstīšanas ierīcē, lai uzlabotu kvalitāti, un kamerā ir 3,5 mm mikrofona ligzda, kas ļauj veikt modernāku audio ierakstīšanu, un vēl viena 3,5 mm austiņu ligzda audio pārraudzībai.

Lietotājam draudzīgi video režīmi


X-S20 piedāvā virkni dažādām vajadzībām pielāgotu uzņemšanas režīmu. Jaunais Vlog režīms, kas iestrādāts kameras režīmu ciparnīcā, ļauj ērti pielāgot kameras iestatījumus, izmantojot skārienekrānu, kamēr tiek ierakstīti videoklipi. Produkta prioritātes režīmā fokuss dabiski pāriet no jūsu sejas uz objektu, kas atrodas priekšā, tāpēc tas ir ideāli piemērots produktu video vai izplānošanas materiāliem. Fona defokusēšanas režīms ļauj bez piepūles izpludināt fonu, ar vienkāršu pieskārienu panākot kinematogrāfisku izskatu. Turklāt iekļauts 1080 LP režīms, lai atvieglotu kameras slodzi ilgstošas ierakstīšanas laikā ar 50p vai 59,94p, izmantojot 1,29x apgriezienu, kas prasa mazāku procesora slodzi, tādējādi nodrošinot 32 minūšu ierakstīšanu 104°F karstumā vai 78 minūšu ierakstīšanu ar FAN-001.

Uzlabots autofokuss


Izmantojot X-Processor 5 un mākslīgā intelekta tehnoloģiju Deep-Learning AI, objekta noteikšanas autofokuss izseko un nosaka cilvēku sejas un acis, kā arī dažādus objektus, sākot no dzīvniekiem un putniem līdz automašīnām, motocikliem un pat droniem. X-S20 ietver arī uzlabotu automātiskās fokusēšanas prognozēšanas algoritmu, kas nodrošina stabilu fokusēšanu pat tad, kad tiek uzņemti nepārtraukti kustīgi objekti, un ir īpaši pamanāms zonveida AF un zema kontrasta situācijās. Lai jūs nekad nepalaistu garām izšķirošu mirkli, kameras AUTO režīms apvieno autofokusu ar objekta noteikšanu, lai saglabātu visu asu, ļaujot jums droši veidot kompozīciju un radīt.

Korpusa dizains

  • Augstas izšķirtspējas 2,36 m punkta OLED elektroniskajam skatu meklētājam ir 0,62x palielinājums, kas nodrošina spilgtu un skaidru skatu acu līmenī.
  • Mainīga leņķa 3,0" 1,84 m punktu LCD displejam ir skārienjūtīgs ekrāns intuitīvai darbībai un atskaņošanai, un artikulārā konstrukcija ievērojami atvieglo darbu no augsta un zema uzņemšanas leņķa. Šī variējamā leņķa konstrukcija nozīmē arī to, ka ekrānu var aizvērt pret kameras korpusu, paslēpjot to no redzesloka, lai fotografēšana netraucētu uzmanību.
  • Neraugoties uz kompakto konstrukciju, lielais rokturis labajā pusē nodrošina stabilu un stabilu lietošanu ērtai lietošanai visas dienas garumā. Tā ir nedaudz lielāka nekā tās priekšgājēja, lai ietilpinātu lielāku akumulatoru.
  • Uz augšējās plates ir virkne fizisko vadības ierīču, tostarp speciāls ekspozīcijas režīma regulēšanas ciparrats un divi papildu augšējie ciparrati, kas nodrošina ātru un intuitīvu kameras un ekspozīcijas iestatījumu kontroli.
  • Aizmugurējais džojistiks ir pieejams intuitīvai AF punktu izvēlei un pārslēgšanai, kā arī izvēlnes navigācijai un attēlu atskaņošanai.
  • Aizmugurējā pusē integrēts atbalsts FUJIFILM FAN-001 dzesēšanas ventilatoram - bezvada piederumam, kas piestiprināms kameras aizmugurē, lai mēreni pazeminātu darba temperatūru un vairāk nekā divkāršotu 6K ieraksta laiku līdz 78 minūtēm.
  • Integrētā Bluetooth un Wi-Fi savienojamība ļauj bezvadu režīmā kopīgot attēlus mobilajā ierīcē, izmantojot FUJIFILM XApp, vai izmantot ierīci kameras tālvadībai.
  • Viena SD atmiņas kartes slots atbalsta līdz UHS-I standartu ātrai un elastīgai failu uzglabāšanai.
  • Komplektā iekļautais NP-W126S akumulators nodrošina aptuveni 750 kadru uzņemšanu ar vienu uzlādi.

Filmu simulācijas režīmi


Izmantojot FUJIFILM plašo vēsturi tradicionālās uz filmu balstītas fotogrāfijas jomā, X-S20 ir integrēti vairāki filmu simulācijas režīmi, kas atdarina dažu FUJIFILM klasisko filmu tipu izskatu, tostarp Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg, PRO Neg, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, B&W un Sepia. Papildus konkrētu filmu tipu imitācijai ir pieejams arī graudu efekta režīms, kas ļauj atdarināt veco filmu fotogrāfiju izskatu ar organisku tekstūru, kas ir īpaši pamanāma, kad tiek drukāta. Ir pieejami arī krāsu Chrome un Color Chrome Blue efekti, lai padziļinātu krāsas, tonālo reakciju un gradāciju ar lielāku krāsu piesātinājumu.

Iepakojumā

  • FUJIFILM X-S20 bezspoguļa kamera (melna)
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisFujifilm X-S20
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība