Sony A7C R Body 61Mpx full-frame mirrorless camera Exmor R CMOS 7-step IBIS AI-AF

  • 61 MP pilna kadra Exmor R BSI sensors
  • BIONZ XR attēla procesors
  • Fotografēšana līdz 8 kadriem sekundē, ISO 50-102400
  • 240,8 MP Pixel Shift Multi fotografēšana
  • 10 bitu pilna kadra 4K60p video
  • S-Log3, S-Gamut3, S-Cinetone, lietotāja LUT
  • 7 pakāpju iekšēja attēla stabilizācija
  • 693 punktu fāzes noteikšana, 79% pārklājums
  • 2,36 m punkta OLED elektroniskais skatu meklētājs
  • 3" 1,03 m punkta mainīga leņķa LCD skārienjūtīgais ekrāns

Sony A7C R korpuss 61Mpx pilna kadra bezspoguļa kamera Exmor R CMOS 7 soļu IBIS AI-AF

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

369945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 2 - 3 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

54778
Sony

Jauns

07.05 - 10.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
08.05 - 12.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
08.05 - 12.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
07.05 - 10.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
3699.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Kompakta jauda ikdienas nēsāšanai

Sony ir iebūvējusi a7R V 61 MP pilnkadra sensoru un BIONZ XR procesoru savā līdz šim lielākajā kompaktajā bezspoguļa kamerā a7CR, kas nodrošina profesionālu attēla kvalitāti un izšķirtspēju, optimizējot to ikdienas nēsāšanai.

61 MP Exmor R CMOS sensors un BIONZ XR procesors

Sony a7CR uzlaboto attēlveidošanas sistēmu nodrošina 61 MP pilnkadra Exmor R CMOS sensors un BIONZ XR procesors, kas ir spēcīga kombinācija neticamai izšķirtspējai ar augstu skaidrību, zemu trokšņu līmeni un plašu 15 soļu dinamisko diapazonu. Runājot par uzņemšanas ātrumu, sensors un procesors nodrošina līdz pat 8 kadriem sekundē ar mehānisko slēdzi un 7 kadriem sekundē ar elektronisko slēdzi pie pilnas izšķirtspējas ar pilna laika AF/AE. Fotografējot tikai JPEG formātā, vienā sērijā var ierakstīt vairāk nekā 1000 kadru. Sensora struktūra veicina iespaidīgu attēla kvalitāti, un vara vadu slānis ievērojami uzlabo datu pārraides ātrumu, lai radītu 14 bitu, augstas izšķirtspējas 61 MP fotoattēlus ar dabisko jutības diapazonu ISO 100-32000, ko var vēl paplašināt līdz ISO 50-102400.

Uzlabots apstrādes dzinējs

Jaunais BIONZ XR apstrādes dzinējs piedāvā līdz pat 8 reizes lielāku apstrādes veiktspēju salīdzinājumā ar iepriekšējām paaudzēm, kas nodrošina ātrāku kopējo veiktspēju, iespaidīgu attēlu kvalitāti ar plašu jutību un dinamisko diapazonu, kā arī plūdenāku apstrādi, kas līdztekus attēlveidošanas procesiem spēj veikt virkni mākslīgā intelekta uzdevumu un inteliģento AF. Šī apstrādes sistēma arī samazina slīdošo slēdžu un citus kustības kropļojumus, lai nodrošinātu kustīgu objektu tīru atveidi.

Pixel Shift Multi Shooting

Šis unikālais kompozīcijas režīms ļauj sasniegt vēl lielāku izšķirtspēju, nekā nodrošina 61 MP sensors. Darbojoties kopā ar sensora nobīdes attēla stabilizāciju, šis režīms maina sensoru, veicot 16 secīgas ekspozīcijas, lai iegūtu aptuveni 240,8 MP informāciju, kas nodrošina lielāku krāsu precizitāti un detalizētību, nekā tas ir iespējams ar vienu ekspozīciju, kā arī iespaidīgu 19 008 x 12 672 pikseļu attēlu izmēru. Šos failus pēcapstrādes laikā var apvienot kopā, izmantojot Sony Imaging programmatūras komplektu.

Precīza ekspozīcija un krāsas

a7CR izmanto mākslīgā intelekta darbinātus algoritmus, piemēram, cilvēka pozas novērtēšanu, lai noteiktu ādas zonas precīzāk sabalansētai ekspozīcijai, fotografējot portretus. Šī AE metode ir aptuveni par 20 % uzticamāka pat aizmugures apgaismojuma vai tiešas saules gaismas situācijās vai pat tad, ja objekts nav tieši vērsts pret kameru. Dziļās mācīšanās tehnoloģija kopā ar ārējiem redzamās gaismas un infrasarkanās gaismas sensoriem veicina arī precīzāku krāsu atveidi un automātisko baltā balansa apstrādi.

Attēla stabilizācija

Tagad kameras 5 ass optiskā attēla stabilizācijas sistēma pikseļu līmenī, kas novērš piecu dažādu veidu kameras drebēšanu, kas rodas, fotografējot un uzņemot video no rokas, ir algoritmiski optimizēta, lai precīzi noteiktu un kontrolētu attēlu līdz pat vienam pikselim. Mākslīgā intelekta apstrādes bloks uzlabo arī saziņu starp korpusu un objektīvu, nodrošinot stabilāku kadrēšanu pirms uzņemšanas. Tas ļauj lietotājiem droši izmantot jebkuru objektīvu, pat pielāgotus objektīvus, lai uzņemtu svarīgus attēlus, nesaskaroties ar kameras drebēšanas radīto izplūdumu.

Nākamās paaudzes mākslīgā intelekta autofokuss

AI apstrādes bloks

Izmantojot specializētu apstrādi, a7RC autofokuss ir ievērojami uzlabojies, pateicoties inteliģentākām objekta izsekošanas un atpazīšanas iespējām, kā arī uzticamai hibrīda AF sistēmai, ar kuru pazīstamas Alpha kameras. Reāllaika atpazīšanas AF darbojas ar septiņiem dažādiem atlasāmiem mērķu tipiem:

  • Cilvēks, kas izseko ķermeņa un galvas pozīcijas precīziem portretiem. Pateicoties cilvēka pozas novērtēšanas spējām, par 60 % uzlabota arī reāllaika acs AF veiktspēja.
  • Dzīvnieku, putnu un dzīvnieku/putnu režīmi tagad ir par 40 % precīzāki dažādu dzīvnieku tipu izsekošanai un atpazīšanai. Šo objektu atpazīšana ietver suņus, kaķus, putnus un citus objektus, ar iespēju precīzi fokusēt acis un atpazīt dzīvnieku ķermeņus un galvas.
  • Kukaiņu atpazīšana piedāvā vēl precīzāku veiktspēju ar iespēju atpazīt kukaiņa galvu vai visu objektu.
  • Automašīnu/vilcienu un lidmašīnu atpazīšana nozīmē, ka kamera var noteikt vilciena priekšējo daļu, lidmašīnas priekšgalu vai viegli noteikt visu ātri kustīgu objektu.
  • Reāllaika izsekošana gūst labumu no mākslīgā intelekta balstītas objektu atpazīšanas, lai sekotu kustīgiem objektiem, tāpēc tā ir īpaši labi piemērota sporta un darbības objektiem. Arī cilvēka pozas novērtēšana ļauj kamerai atšķirt vairākus cilvēkus un saglabāt fokusu uz mērķa objektu; pat ja kāds šķērso priekšā, kamera saglabā fokusu uz galveno personu.

Uzlabots ātrais hibrīdais autofokuss

  • Ātrā hibrīdā AF sistēma, kas aptver 79 % no pilna kadra attēla laukuma jeb 100 % no APS-C izmēra kadra kadra izgriezuma laukuma, ietver blīvu 693 fāzes noteikšanas punktu režģi ātrai un precīzai fokusēšanai dažādos apgaismojuma apstākļos ar jutību līdz pat -4 EV. Šī fokusēšanas sistēma ir pieejama izmantošanai visos ierakstīšanas režīmos, lai to varētu izmantot gan video, gan fotoattēlu uzņemšanai.
  • Pilnas darbības DMF (tiešā manuālā fokusēšana) ļauj jebkurā laikā izmantot objektīva fokusa gredzenu manuālai fokusēšanas kontrolei, tādējādi atvieglojot fokusa pārslēgšanu uz citu objektu, pat strādājot ar AF.
  • Lai fotografētu kustīgus objektus, šī AF sistēma seko līdzi maksimālajam 10 kadru sekundes nepārtrauktas uzņemšanas ātrumam, piedāvājot pilna laika AF izsekošanu starp katru nākamo kadru.
  • Kamerā ir iespējama fokusa breketēšana ar iespēju ierakstīt līdz pat 299 kadriem ar secīgi novietotiem fokusa punktiem, lai pēcapstrādes laikā veidotu saliktus attēlus ar lielāku nekā iespējams lauka dziļumu.

AF video ierakstīšanas laikā

  • Videoklipa ierakstīšanas laikā tiek pilnībā atbalstīts reāllaika acu autofokuss, lai uzņemšanas laikā varētu noteikt un izsekot cilvēka, dzīvnieka un putna acīm.
  • Fokusa karte ir unikāls lauka dziļuma vizualizācijas veids, kas darbojas līdzīgi kā peaking ar krāsainu ainas pārklājumu, kas norāda, kuras ainas daļas atrodas pirms un aiz fokusa punkta atkarībā no izvēlētā diafragmas atvēruma.
  • No FX6 digitālās kinokameras pārņemtā funkcija AF Assist ļauj intuitīvi pārslēgties uz manuālo fokusa vadību, lai pielāgotu fokusa pozīciju, strādājot ar AF. Tas ir ātrs veids, kā ierakstīšanas laikā selektīvi mainīt fokusu starp dažādiem objektiem ainā.
  • Unikāls risinājums, lai kompensētu dažu objektīvu darbību, kad tiek mainīta fokusa pozīcija, Focus Breathing kompensācija automātiski izlīdzinās fokusa pārejas un saglabās konsekventu redzes lauku, kad uzņemšanas laikā tiek mainīta fokusa pozīcija. Šis režīms nedaudz iegriež attēlu un koriģē jebkādas konstatētās kompozīcijas izmaiņas, kad notiek fokusēšana.

Video ierakstīšana

  • Ierakstiet pilna kadra, 60 kadru/s 4K video 10 bitu 4:2:2 formātā, izmantojot uzlabotu XAVC S-I formātu, kas nodrošina nemainīgu veiktspēju un kvalitāti ar datu pārraides ātrumu līdz pat 600 Mb/s, un, ja ierakstīšana notiek ārēji, izmantojot pilna izmēra HDMI portu, var izmantot 16 bitu neapstrādātu izejas signālu, lai nodrošinātu vēl labāku tonālo atveidi un pēcapstrādes elastību.
  • Ja tiek izmantots Super 35 kadru izgriezums, ir iespējama pilna pikseļu nolasīšanas ierakstīšana līdz pat UHD 4K ar kadru uzņemšanas ātrumu līdz 30p, vai arī var izmantot 6,2K oversampling, lai iegūtu lielāku asumu un detalizāciju.
  • Tiek atbalstīta neapstrādāta izejas izšķirtspēja līdz 4K 60p, un vienlaicīgi ir iespējama arī iekšējā 4K ierakstīšana.
  • Ja ierakstīšana notiek Full HD formātā, ātrdarbīga 120 kadru/s uzņemšana ļauj ierakstīt 4x un 5x palēninātas kustības video ar kadru ātruma atskaņošanas iestatījumu 30p vai 24p.
  • S-Log3 un S-Gamut3.Cine Gamma līknes nodrošina vairāk nekā 15 pieturpunktu dinamisko diapazonu un lielāku pēcapstrādes elastību, tostarp citu Sony Cinema Line kameru video saskaņošanu.
  • S-Cinetone var izmantot, lai nodrošinātu izteiksmīgas krāsas un veselīgu ādas toņu atveidi, kas balstīta uz profesionālo Cinema Line kameru, piemēram, VENICE, tehnoloģiju. Šis krāsu profils nodrošina dabiskus vidējos toņus, maigas krāsas un īpaši labi kontrolētus izgaismojumus.
  • Ierakstītajos kadros var iestrādāt "Creative Looks", lai ieraksta laikā radītu īpašu noskaņu un līdz minimumam samazinātu nepieciešamību veikt montāžu.
  • Var iestatīt lietotāja izveidotos LUT un priekšnoteikumus, lai precīzi uzraudzītu uzņemto materiālu vai priekšskatītu konkrētu izskatu uzņemšanas laikā, un tos var izmantot kameras monitorā, EVF vai HDMI izejā.

Korpusa dizains un savienojamība

  • Priekšējā komandu ciparrata ieviešana nodrošina papildu kontroles un ātruma līmeni rādītājpirksta galā un garantē, ka jūs nebūsiet visi īkšķi darbības maksimuma brīdī.
  • Izmantojiet kameras USB izejas funkciju ar UVC/UAC vadību, izmantojot datoru, straumēšanas lietojumprogrammām un raidījumiem.
  • Iebūvētais 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi nodrošina saziņu 2,4 GHz un 5 GHz frekvenču joslā, lai nekavējoties kopīgotu attēlus mobilajās ierīcēs tiešai kopīgošanai tiešsaistē sociālajos tīklos, pa e-pastu un mākoņdatu glabāšanas vietnēs.
  • Integrētie 3,5 mm austiņu un mikrofona pieslēgvietu porti ļauj labāk kontrolēt skaņu video ierakstīšanas laikā.
  • OLED elektroniskais skatu meklētājs ar 2,36 m pikseļu OLED nodrošina spilgtu, augstas izšķirtspējas, 0,70x palielinājuma līdzekli, kas paredzēts novērošanai acu līmenī un sportam, kā arī īpašu 120 kadru/s režīmu, kas nodrošina vienmērīgāku skatīšanos, sekojot kustīgiem objektiem.
  • Uz sāniem atveramais 3,0" 1,03 m punkta 1,03 m LCD skārienjutīgais ekrāns darbojas no augsta, zema un uz priekšējo daļu vērsta leņķa.
  • Uzņem lielas ietilpības Z akumulatora uzlādējamo litija jonu akumulatoru, un to var darbināt arī, izmantojot USB savienojumu ar datoru vai mobilo akumulatoru. Šo savienojumu var izmantot arī akumulatora uzlādei.
  • Izturīgs magnija sakausējuma korpuss nodrošina izturīgu profilu un ietver putekļu un mitruma blīvējumus, lai pasargātu no nelabvēlīgiem vides apstākļiem.

Iepakojumā

  • Sony a7CR bezspoguļa kamera (melna)
  • Sony GP-X2 gripa pagarinājums Sony a7C II/a7CR
  • Sony ALC-B1EM korpusa vāciņš E-Mount kamerām
  • Sony NP-FZ100 uzlādējams litija jonu akumulators (2280 mAh)
  • Siksna
  • Ierobežota 1 gada ražotāja garantija
Produkta veidsBezspoguļa kamera
ModelisSony A7 C
Kameras komplektācijabez objektīva (body)
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse