Mugursomas - Camrock Photographic backpack Neo Z55 - ātri pasūtīt no ražotāja


Camrock Neo Z55 is a very functional, durable backpack designed for users valuing comfort and protection. It is made from high-quality materials, Which Provide perfect protection against damage and moisture.

Camrock Photographic backpack Neo Z55

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

4744 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

22331
2001114013014
Camrock

Jauns

iespējams pēc 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 20.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 20.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Camrock Neo Z55 ir ļoti funkcionāla, izturīga mugursoma, kas paredzēta lietotājiem, kuri novērtē komfortu un aizsardzību. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina perfektu aizsardzību pret bojājumiem un mitrumu. Camrock Neo big Z55 ir trīs nodalījumi: 1. Apakšējais nodalījums ar noņemamu grozu hoto aprīkojumam. Regulējami sadalītāji ļauj mainīt mugursomas iekšējo formu un nodrošināt optimālu telpas pārvaldību. Nodalījumā būs dSLR ar ieslēgtu lielu objektīvu, 2-3 papildu objektīvi, zibspuldze un papildu piederumi. Grozu ar tā saturu var izņemt no mugursomas. Visas sienas ir pastiprinātas un aizsargātas ar triecienu absorbējošām putām, kas aizsargā jūsu aprīkojumu. 2. Klēpjdatora nodalījumā var ievietot klēpjdatorus līdz 17 ". Pastiprināts un polsterēts ar mīkstu, aizsargājošu materiālu. Tajā ir kabata A4 formāta dokumentiem / žurnāliem. 3. Augšējais nodalījums ir ārkārtīgi ietilpīgs, un tajā ir vairākas kabatas un aizdares. āķis. Tajā var ievietot jaku, pudeli, papildu fotopiederumus, dokumentus, atslēgas, pildspalvas vai grāmatu utt. Divām regulējamām siksnām ir divas cilpas ir mini pievienot papildu piederumus sausā veidā kā MP3 atskaņotāju vai mobilo tālruni. Tas ir papildinājums Camrock Neo Z55 ir ērta rokas siksna.Siena, kas pieskaras jūsu mugurai, ir izgatavota no īpaša "elpojoša" materiāla, kas garantē ventilāciju lietošanas laikā. Cilpas uz priekšējās sienas Piestiprināšana nodrošina arī papildu piederumus. Šajā somā izmantotais materiāls: 700D poliesters , 160D poliestera ripstops, 880D Nylo TXP, PE putas Ārējie izmēri: augstums: 44cm platums: 36,5cm dziļums: 24,5cm Iekšējie izmēri: 1. Kameras nodalījuma augstums: 15cm platums: Camrock Neo Z55 ir ļoti funkcionāla, izturīga mugursoma. lietotāji va komfortu un aizsardzību. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina perfektu aizsardzību pret bojājumiem un mitrumu.

Neo Camrock Z55 ir trīs lieli nodalījumi:
1. Apakšējais nodalījums ar noņemamu grozu hoto aprīkojumam. Regulējami sadalītāji ļauj mainīt mugursomas iekšējo formu un nodrošināt optimālu telpas pārvaldību. Nodalījumā būs dSLR ar ieslēgtu lielu objektīvu, 2-3 papildu objektīvi, zibspuldze un papildu piederumi. Grozu ar tā saturu var izņemt no mugursomas. Visas sienas ir pastiprinātas un aizsargātas ar triecienu absorbējošām putām, kas aizsargā jūsu aprīkojumu.
2. Klēpjdatora nodalījumā var ievietot klēpjdatorus līdz 17 ". Pastiprināts un polsterēts ar mīkstu, aizsargājošu materiālu. Tajā ir kabata A4 formāta dokumentiem / žurnāliem.
3. Augšējais nodalījums ir ārkārtīgi ietilpīgs un tam ir kabatu skaits un āķis. Tajā var ievietot jaku, pudeli, papildu foto aksesuārus, dokumentus, atslēgas, pildspalvas vai grāmatu utt.
Divām regulējamām siksnām ir divas cilpas ir mini pievienot papildu piederumus sausā veidā kā MP3 atskaņotājs vai mobilais tālrunis. Turklāt Camrock Neo Z55 ir ērta rokas siksna.
Siena, kas pieskaras mugurai, ir izgatavota no īpaša "elpojoša" materiāla, kas garantē ventilāciju lietošanas laikā. Cilpas uz priekšējās sienas Piestiprināšana nodrošina papildu arī aksesuāri..
Šajā somā izmantotais materiāls: 700D poliesters, 160D poliestera ripstops, 880D Nylo TXP, PE putas.
Ārējie izmēri: augstums
:
44cm platums:
Produkta veidsMugursoma
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock